This is Us 3x16 "Don't Take My Sunshine Away"

 
 
Saker och ting ser inte bra ut för Randall och Beth nu. Randall sjönk lågt med det där telefonsamtalet alltså. Men jag känner att den här storylinen är realistisk. Det är nog vanligt för par att vilja förverkliga sig själva när barnen blivit större och inte kräver lika mycket uppmärksamhet. 
 
Efter förra avsnittet trodde jag Kevin och Zoes förhållande skulle vara i fara, men de ser ju faktiskt stabila ut nu. Jag hoppas bara Kevin är säker på sitt val att han inte vill ha barn och att det inte är något som kommer orsaka problem i deras förhållande längre fram. 

This is Us 3x15 "The Waiting Room"

 
 
Inte lätt att vara på utsidan i denna familjen. Känner för både Miguel och Madison. Men det är en pressad situation att sitta i ett vänrum så då visar man sig kanske inte från sin bästa sida.
 
Att ingen märkte att Kevin satt och drack vodka?? Jag menar man känner väl det när man pratar med någon. Oh well. Jag undrar hur länge till Kevin och Zoes förhållande kommer hålla. Hon sa att hon skulle stanna. Men säger som Beth, skulle inte döma henne om hon inte gör det. Det är mycket att hantera. 
 
Vad fint att bebisen ska heta Jack. Det kommer nog bli en tuff tid för Kate och Toby. Men tycker det är bra att serien tar upp detta då det är något många föräldrar går igenom. 

This is Us 3x14 "The Graduates"

 
 
Oh no Kevin :( Tycker det är jobbigt att se honom såhär men samtidigt är det realistiskt. Jag hoppas han lyckas ta sig ur det här.
 
Alltså Randall, blev faktiskt lite besviken på honom i detta avsnittet. Beth har stått vi sidan för att han ska kunna uppnå sina drömmar och nu ska hon tvingas ge upp sina? Naah. Visst har de mycket som händer hemma nu men liksom ändå, borde väl finnas en annan lösning. 

Att se Rebeccas sorg och oförmåga att gå vidare efter Jacks död krossade mitt hjärta. Men hur fin är inte Miguel? Jag behöver en Miguel i mitt liv känner jag.

Visste att något skulle hända med Kates barn :( Kommer säkert bli för tidigt fött nu men jag hoppas det klarar sig ändå. Men kommer nog bli tufft.


Trailer för Game of Thrones säsong 8

 
OMG! Den är äntligen här! Trailern för den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones. Kan ni fatta att det snart bara är en månad kvar till premiären?? 
 

Recension: Green Book

 
Genre: Drama, Komedi Skådespelare: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini Regissör: Peter Farrelly Produktionsår: 2018
 
Handling: Filmen utspelar sig året 1962. Frank "Tony Lip" Vallelonga förlorar sitt jobb som dörrvakt på en nattklubbi New York när den stängs ner för renovering. Desperat efter ett jobb för att kunna försörja sin familj går han till en jobbintervju med "doktor" Don Shirley, en berömd pianist. Don vill anställa Tony som sin chaufför och livvakt under en åtta veckors turné genom den djupa södern. Tony tvekar till en början att behöva vara borta från sin familj i två månader och att behöva jobba för en afroamerikan, men lönen är för bra för att tacka nej till. Trots deras olika uppfattningar om det mesta börjar en stark vänskap uppstå mellan dem. (text från wikipedia)
 
Mitt omdöme: När jag såg att detta var en roadmovie kände jag direkt att den skulle vara något för mig. Och jag gillade den verkligen. Tycker den var varmhjärtad och underhållande samtidigt som den berör viktiga ämnen som rasism och fördomar. Den är ganska så förutsägbar men tycker ändå det var en bra feel good-film. Viggo Mortensen och Mahershala Ali är riktigt bra i sina roller och samspelet mellan dom är fint. 
 
 
 
 

Recension: The Favourite

 
Genre: Biografi, Komedi, Drama Skådespelare: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz Regissör: Yorgos Lanthimos Produktionsår: 2018
 
Handling: Tidigt 1700-tal. England är i krig med Frankrike. Den bräckliga Queen Anne sitter på tronen medan vännen Lady Sarah styr landet samtidigt som hon tampas med Annes sviktande hälsa och kraftiga humörsvängningar. När den nya tjänaren Abigail anländer tar Sarah henne under sina vingar, men då kriget blir tidskrävande för henne kliver Abigail istället in i rollen som drottningens högra hand. Deras spirande vänskap ger henne en chans att återvända till sina aristokratiska rötter där hon inte kommer låta någon kvinna, man, politiker eller kanin stå i vägen. (text från sf.se)
 
Mitt omdöme: Jag hade hört mycket bra om denna filmen och trodde verkligen det skulle vara en film för mig. Men nej, tyvärr inte. Fattade inte alls grejen. Den var bara för konstig. Den fanns några moments som var lite småroliga. Men satt och kollade hur mycket tid det var kvar typ hela tiden. Inte ett bra tecken.
 
 
 
 

RSS 2.0