This is Us 3x10 "The Last Seven Weeks"

 
 
Härligt att ha This is Us tillbaka i mitt liv igen. Det känns ju faktiskt som ens familj. Efter det senaste avsnittet var man ju väldigt spänd på att få veta hur det låg till med Nick, om Jack visste om att han levde eller inte. Och i detta avsnittet fick vi veta att han tydligen visste. Nu är man intresserad av att veta varför och hur förhållander mellan dom såg ut. Forfarande mycket frågor. Jag är glad att se att det går framåt för Kevin och Zoe. Från vad jag har läst verkar det vara många som inte gillar Zoe. Jag hade svårt för henne innan också men tycker man fick mer förståelse efter hon berättade vad som hänt henne? Det är klart det måste vara svårt att helt kunna lita och öppna sig för någon. 
 
Oh no Kate. Det fattar väl vem som helst att man inte säljer Star Wars figurer som är från 70-talet. Men hon försökte iallafall så gott hon kunde fixa det, det får man ju ge henne. Väldigt fint av Toby att bygga den där fotbollsstadion åt henne. Men det viktigaste de kan ge deras barn är såklart inte de matrialla sakerna, vilket de båda insåg. 
 
Så Randall vann, och jag vet inte hur jag känner för detta? Det är såklart kul att han klarade av det efter allt  det hårda arbete som låg bakom. Men han gjorde det ju klart att familjen är det som är det absolut viktigaste för honom. Och detta kommer betyda att han inte alls kommer kunna vara lika närvarande. Han kan omöjligt ge allt på båda hållen hur mycket han än skulle vilja det. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: