Recension: Mamma Mia! Here We Go Again

 
Genre: Musikal Skådespelare: Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Cher, Julie Walters, Christine Baranski, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård Regissör: Ol Parker Produktionsår: 2018
 
Handling: Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018! Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till den grekiska pärlan Kalokairi, till det förflutna, för att berätta historien om hur allt blev som det blev med helt ny originalmusik baserad på ABBA:s låtskatt. (text från sf.se)
 
Mitt omdöme: Jag tycker den här filmen gav en precis det man ville ha. Det är en härlig feel good-film. Jag tycker Lily James var helt strålande i rollen som unga Donna. Musikalnumrerna känns inte påtvingande utan de passar bra in med vad som händer i handlingen i filmen. Jag tycker den här uppföljaren var minst lika bra, om inte till och med bättre, som orginalet. En sak jag undrar över dock, om Stellan Skarsgård har vad? 10 skådespelande söner, varför kunde inte någon av dom spelat honom som ung? Hmm. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: