Outlander 4x12 "Providence"

 
 
Ännu ett Outlander avsnitt, ännu ett avsnitt där man bara "stackars Roger". Han fick iallafall göra lite annat i detta avsnittet än att bara bli slagen. Jag gillade hans "idiot"-tal till prästen. Richard Rankin var fantastsik i den scenen. Man kan faktiskt inte skylla Roger för att bara vilja skita i allt och tänka på sig själv efter allt han gått igenom. Men som den goda människa han är kunde han inte göra det och var tvungen att vända tillbaka. Hjärtskärande scen när Indian kvinnan lämnade över sitt barn och gick in i elden för att dö med sin älskade. 
 
Sååå starkt av Brianna att möta Bonnet efter vad han gjort mot henne. Det hade inte jag klarat av. Var det bara jag eller verkade det som att han på riktigt brydde sig om sitt ofödda barn en aning? Vem vet vad som pågår i den mannens huvud. Men Brianna fick iallafall en ädelsten utav det och det är ju väldigt bra att ha.
 
Tyckte det var kul hur Fergus försökte smyga med sin plan att få Murtagh fri från fängelset för Marsali och när hon fick reda på det så var det bara "Det är klart du ska det". Gillar verkligen Marsali och hon och Fergus är ett sånt himla fint par. Drog en lättnandes suck över att Murtagh klarade sig undan. Är nu övertygad att han inte kommer dö, denna säsongen iallafall, för isåfall hade det hänt där. Vad som är mindre bra dock är att Bonnet högst troligt blev fri på köpet...
 

Lena

Jag fick samma känsla om Bonnet, någonting säger mig att han faktiskt bryr sig om barnen just eftersom han själv hade sådan svår barndom. Känns som om han även om han gör hemska saker har det i bakhuvudet att om han blir far en dag så ska han inte föra samma misstag som gjorts mot honom.

Gaaah den dör scenen med indiankvinnan och hennes älskade präst den GJORDE SÅ ONT!

Svar: Ja så kan det säkert vara. Jag hoppas bara, om han nu överlevde, kommer lämna Brianna och barnet ifred.
escapereality.se

2019-01-25 @ 06:02:17
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: