Outlander 4x11 "If Not For Hope"

 
 
Det var kul att se minerna på männen som försökte vinna Briannas gunst när Lord John Grey kom in i rummet. Svårt att tävla mot honom liksom. Jag gillade verkligen scenerna mellan Lord John och Brianna. Att han kom dit bara för att kolla till henne visar ju kärleken han har för Jamie. Det var inte rätt av Brianna att manipulera honom på det viset hon gjorde men samtidigt förstår man ju att hon är desperat. Hon måste tänka på sitt barn. Tänk om Roger inte kommer tillbaka vad gör hon då? Jocastas ord var nog en tankeställare för henne. Lord John visste iallafall hur han skulle hantera det och i slutändan kom han och räddade dagen. 
 
Jag är glad att Jamie och Claire pratade ut om saker och ting. De två är ju liksom seriens hjärta och själ och att se dom frånkopplade från varandra kändes bara så fel. En gång i tiden kom Jamie alltid först för Claire men nu med Brianna är det inte så lätt längre, och det är okej. Det betyder inte att deras kärlek är mindre stark för det. 
 
Det ser illa ut för Murtagh nu. Vad jag undrar är varför Jamie skickade honom till Wilmington när han vet att han är efterlyst? Han måste klara sig undan detta på något sätt. Han bara måste det. Någon kommer att komma till hans räddning men frågan är bara vem. Fergus kommer kanske lösa det på något sätt. Men det gör mig också orolig för Fergus.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: