Mitt serieår 2018

 
God fortsättning på er! Här kommer en sammanfattning på hur mitt serieår 2018 sett ut.
 
 
JANUARI | FEBRUARI | MARS
 
I början av året började jag kolla på The Good Place. Jag är kräsen när det gäller humorserier, så när jag hittar nån jag gillar blir jag glatt överraskad. Humorn är smart och serien hittar hela tiden sätt att återuppfinna sig själv. Säsong 3 håller på just nu men ska vänta med att se den tills efter säsongen är slut. The End of The F***ing World var en snackis i början av året när den släpptes på Netflix. Den här serien var verkligen min cup of tea. Älskar den svarta humorn men serien hade också hjärta. Tydligen ska det komma en säsong 2. Vilket jag faktiskt inte tycker behövdes. Men okej. Det är ju så det är när en serie blir populär. Det går bara inte låta det vara. Sedan började jag kolla på The Good Fight. Trodde inte en advokatserie skulle vara något för mig men jag gillade den mycket. En dramaserie med hög klass.
 
 
         APRIL | MAJ | JUNI
 
En av de bästa serierna under 2017 var enligt mig The Handmaid’s Tale och i April hade säsong 2 premiär. Man var ju lite orolig om den andra säsongen skulle lyckas leva upp till hypen efter säsong 1. Men jag var precis lika fängslad av denna säsongen som förra. I Juni tog jag tag och började kolla på The Sopranos. En serie man ju bara måste ha sett. Eftersom att det är en sån serie folk håller som den bästa tv-serien de någonsin sett är man ju lite orolig när man ska börja se den. För om man inte skulle gilla den känns det ju som att det är något fel med en haha. Men jag gillade den! Nu är jag inte klar än men jag förstår varför den blivit så hyllad som den blivit. 
 
 
JULI | AUGUSTI | SEPTEMBER
 
Sommarens stora snackis var HBO’s miniserie Sharp Objects. Otroligt välgjord och fängslande serie. Efter att The Marvelous Mrs Maisel vunnit stort på Emmygalan blev jag nyfiken och bestämde mig för att kolla in den. Kunde inte fatta att jag missat denna serien för den är helt underbar. Får Gilmore Girls vibbar av den, vilket såklart inte är så konstigt då det är samma skapare. 
 
 
OKTOBER | NOVEMBER | DECEMBER
 
I början av Oktober hade den andra säsongen av den hyllade svenska serien Vår tid är nu premiär. Blev verkligen såld på denna serien under säsong 1 och säsong 2 imponerade även den.  Runt Halloween kollade jag in Netflix serien The Haunting of Hill House. En väldigt välgjord skräckserie som jag tyckte mycket om. I början av November hade äntligen säsong 4 av Outlander premiär. Har älskat denna säsongen, tycker bara den blir bättre och bättre för varje avsnitt. 
 
 
 
Så det var serieåret 2018. Blev inte så mycket som jag hade hoppats, men så är det ibland. Nu ser jag fram emot serieåret 2019. Det jag ser allra mest fram emot är såklart den sista säsongen av Game of Thrones i April. Men ser även mycket fram emot Stranger Things och The Crown, två serier som också haft uppehåll under 2018.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: