Veckans tv-serier - v.43

 
 
Vår tid är nu 2x04 "Surprise de Nina"
Åh nej vad sorgligt att Nina och Calle förlorade barnet :( Även om man kände på sig att det skulle hända. Jag hopppas verkligen Gustaf tar sig samman nu. Tycker så synd om hans fru som måste utstå allt det här. Har en känsla av att det inte är det sista vi kommer se av Henriette Winter, även om hon sålde sin del.
 
Manifest 1x05 "Connecting Flights"
Man känner för alla i hela den här Michaela/Jared/Lourdes situationen. Ingen kul sits för någon av dom. Jag undrar vad det var Cal såg? Och vad som menas med "It's all connected"?
 
This is Us 3x05 "Toby"
Jag tycker det var intressant att få reda på lite mer om Tobys bakgrund. Det är ju faktiskt så i många fall att de personer som är de mest positiva och glada utåt är de som mår sämst. Det är sorgligt. Att Kevin inte insåg att kassörskan var rasistisk för att hon inte trodde han och Zoe var tillsamans ser jag inte som att Kevin är ignorant. För honom fanns det bara inte i hans värld att det skulle vara något fel. Men jag är glad att Zoe var öppen med honom om det iallafall så att han nu är medveten. Alltså fy vad hemskt med Randalls flickväns pappa. Man ville bara krama om honom. Jag undrar vem den här vietnamesiska kvinnan är. Hon måste ju ha varit någon speciell för Jack eftersom han fick halsbandet av henne. Det ska bli intressant att få reda på mer om det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: