Veckans tv-serier - v.42

 
(null)

Vår tid är nu 2x03 "Gamla familjer och nya"
Maggan är min idol, hon är så bäst. Och Ragnarsson är ett riktigt svin, hur kan man behandla människor på det sättet?? Förstår helt Calles utbrott på Stickan. Han har hela tiden försvarat honom och visat respekt och vad får han tillbaka? Hoppas verkligen han får ta över som köksmästare. Oj Gustaf är verkligen på botten nu. Man anade ju att detta skulle hända. Undrar vad han ska ta sig till nu.

Manifest 1x04 "Unclaimed Baggage"
Om ens syner har stämt innan blir det väl lätt så att man litar blint på att de ska göra det hela tiden. Men den här gången gick det fel. Stackars Michaela. Jobbigt läge hon hamnade i med Jared. Den här flygvärdinnan verkade ju lite mysko först. Men det visade sig att hon gjorde något gott. Måste ha varit så förvirrande för den där flyktingen att komma till ett helt nytt land och det gått 5 år. Sorgligt det med hans kärlek också. 

This is Us 3x04 "Vietnam"
Åh jag älskade detta avsnittet. Det var nästan som att man kollade på en film tycker jag. Det var sorgligt, tragiskt och fint. Så mycket känslor. Att få reda på mer om Jacks bror Nick och deras relation är något jag längtat efter att se. Så himla typiskt Jack att ta värvning och åka till Vietnam bara för att se efter sin bror. Utan att ens veta om han kommer träffa honom eller inte. Jag hade ingen aning om att sättet man kallades in i kriget var genom en dragning. Fatta vilken pina att sitta där och hoppas att det inte är ens födelsedag som läses upp. Och såklart var författarna tvungna att göra det ännu värre genom att visa att Nick var 2 MINUTER ifrån att födas dagen efter. Och han hade kanske aldrig åkt till Vietnam överhuvudtaget utan flytt till Kanada som han skulle om det inte vore för att han kände att han behövde bevisa något för sin pappa. Det var lite förvånande att se att Jacks pappa var helt annorlunda en gång i tiden, att han var en bra pappa och make. Tragiskt att alkoholismen ärvts i generationer. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: