Recension: A Star is Born

 
Genre: Drama, Musik Skådespelare: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos Regissör: Bradley Cooper Produktionsår: 2018
 
Handling: Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner… (text från sf.se)
 
Mitt omdöme: Jag gick in med för höga förväntningar på denna filmen. Det var verkligen ingen dålig film. Men med alla hyllningar hade jag väntat mig mer bara. Jag tycker det här känns som en film man sett innan. Sen hade jag problem med tempot. Det kändes som att de gick för snabbt fram med vissa grejer. Jag hade önskat att man gått in lite mer på djupet med karaktärerna och vissa betydelsefulla stunder i filmen. Men musiknumrerna var fantastiska. Gick in och lyssnade på soundtracket på Spotify efteråt. Är så imponerad över Bradley Cooper. Hade ingen aning att han kunde sjunga så bra. Och på andra hållet är jag imponerad över Lady Gagas skådespelartalang. Hon är faktiskt bra på riktigt. Och hennes sångröst är ju bara så makalöst bra, man får gåshud. Jag tycker att det var en bra film. Det fanns emotionella stunder. Men jag vet inte det var bara något som saknades. 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: