Veckans tv-serier - v.47

 
 
Outlander 4x03 "The False Bride"
Det var kul att få se Brianna och Roger i detta avsnittet. Gick ju...inte direkt som jag väntade mig mellan dom. Jag förstår helt att Brianna tyckte det gick för snabbt fram. Men samtidigt om det är så Roger känner så är det väl så. Jag kan ändå gilla att Brianna och Roger till skillnad från Jamie och Claire inte har den här perfekta kärlekssagan. Jag undrar vad det var för skalle Claire hittade. Om det finns fler som rest i tiden? Hon verkar ju ha någon slags kontakt med den här människan. 
 
Vår tid är nu 2x08 "Predikan"
Kändes lite för mycket med ännu ett tidshopp tycker jag. Man hänger snart inte med. Gustaf är ju verkligen förändrad. Om det han gör får honom att må bra good for him. Men håller med Peter att han inte behöver stå och predika på jobbbet. Kände på mig att det skulle hända nåt mellan Maggan och Britt. Hennes man är dock väldigt creepy. Jäkla Ragnarsson kan han inte bara försvinna?? Lämna Angelo ifred. Kommer Helga att dö nu? Jag tror det ärligt talat. Skulle ju liksom vara så typiskt nu när hon och Stickan äntligen fått varandra. Och med henne borta kommer det bli en hel del drama mellan Peter och Nina över vem som ska bestämma.

This is Us 3x08 "Six Thanksgivings"
Kate och Tess bonding moment var så himla fint. Det visar vilken bra mamma Kate kommer att bli. Det är skönt att se att Toby mår bättre nu. Det var underhållande att se honom försöka fixa Thanksgiving middagen och ha panik över att han inte är lika perfekt som Jack var. Kände verkligen för Miguel i detta avsnittet. Högtider bir såklart extra jobbigt om man har en trasslig familjesituation. Han vill så gärna ha en relation med sina barn, men får man ingenting tillbaka varför försöka? Hans son alltså, hur respektlös får man vara? Älskade hur Miguel försvarade Rebecca. Han har iallafall en riktig familj i Pearson familjen. 


Lena

Tycket verkligen om Brianna och Roger tillsammans och precis som du säger är det ändå något fint med att deras förhållande inte är perfekt. Gör att dem känns mer verkliga.
Satt bara under scenen med skallen och bara: VEM ÄR DU!? Sedan av någon anledning gick tankarna till han som försvann efter att ha smitit från hängningen. Vet inte varför för det skulle vara för upppenbart men vad jag förstår så har hela grejen med ringarna ändrats från böckerna och att han egentligen stjäl guldringen i boken. Säkert därför tankarna vandrade till honom.

Svar: Intressant teori! Det känns ju som att han är någon som kommer att ha en stor roll den här säsongen. Undrar varför de ändrade det med ringarna. Och om det kommer ha någon betydelse framöver.
escapereality.se

2018-11-27 @ 07:17:28
URL: http://nouw.com/myfictionalworldsLena

Vad jag förstått från diskutionerna så ska det med ringen ha betydelse så ska bli spännande att se vad som händer framöver. Men att hans karaktär kommer bli betydande är roligt, set fram emot det!

Svar: Ja ska bli spännande att se!
escapereality.se

2018-11-29 @ 20:29:13
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: