The Sopranos Säsong 3

 
 
Jag trodde att man denna säsongen skulle gå in på hela den här RICO rättegången och om Livia skulle vittna emot Tony. Men så dog hon och det blev inget med det. När man såg hennes sista scen med den urusla CGI:n fattade jag att det var nåt så gick in och googlade och mycket riktigt så var det så att skådespelaren hade gått bort. Så de kunde inte göra storylinen de hade planerat med henne. Även om hon inte var en karaktär man gillade så tycker jag ändå hon adderade någonting. Så det var synd att hon försvann.
 
Tonys affär med Gloria gjorde det ju tydligt vilka stora mother issues han fortfarande har, trots att hans mamma är död. Jag hoppas att man inte kommer få se något mer av Gloria för det där förhållandet var ju inte hälsosamt för någon av dom. 
 
Det har varit intressant att se Carmela följa med på terapisessionerna. Och att hon dessutom börjat gå i terapi själv. Good for her. Man har ju fått se mer och mer tecken på att hon funderar på att lämna Tony. Jag antar att det kommer hända förr eller senare men de vill väl dra ut på det antar jag. 
 
En karaktär jag verkligen inte klarat av denna säsongen är Jackie Jr. Så svinig och han agerar som att det är så himla synd om honom, det är det inte. Stackars Meadow. Hon måste ju ha förlorat hoppet om män helt och hållet vid det här laget. Jag har gillat att se Meadow bli mer självständig denna säsongen. 
 
Usch vad hemskt det var som hände dr Melfi. Man har ju sett endel våldtäkter i serier och film men detta var bland de som berört mig mest illa. Det kändes liksom bara så på riktigt, och sen hände det ju så himla plötsligt med. Jag antar att de med hennes val i slutet på avsnittet ville visa vilken hög moral hon har. Jag hade inte kunnat vara så stark kan jag säga, om jag hade varit hon hade jag bussat Tony på honom direkt. Om det är någon gång man ska dra nytta av att ha en maffiaboss som patient är det ju då. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: