This is Us 2x18 "The Wedding"

 
 
En känslosam och bra säsong av This is Us har nu kommit till ett slut. De ville ju få en att tro att Kate skulle bli en runaway bride. Men jag trodde aldrig att det skulle hända. Det är klart att det är tufft för henne att inte ha sin pappa där när hon gifter sig. Hon behövde bara lite tid för sig själv för att hantera det sen var hon okej. Det är sorgligt att Rebecca hela tiden tror att hon ska göra någonting för att uppröra Kate. Deras lilla heart-to-heart moment var fint och ett steg framåt i deras relation. Att man fick se en gammal grå Jack och Rebecca fira sin bröllopsdag i en drömsekvens gjorde ont i hjärtat att se, men det var också fint. 
 
Efter förra veckans avsnitt trodde man ju att saker och ting skulle bli bra med Deja. Men det är nu värre än någonsin. Jag förstår att hon känner sig sårad att hennes mamma avsade sig föräldraskapet, efter allt Deja gjort för henne. Men hon borde ju förstå att det är för hennes bästa. Att hon tar ut det på personerna som har ställt upp för henne är inte rätt.
 
De här framtidsblickarna man fick se var ju intressanta. Vi fick se två stycken ett år i framtiden. Och en mycket längre in i framtiden. Vi fick se Toby ligga deprimerad (antar jag?) i sängen. Jag undrar vad som kan ha hänt där? Vi fick ju veta att han varit deprimerad innan. Sen fick vi se att Kevin blivit tillsammans med Zoey, vilket jag gillade att se. Och att de var på väg till Vietnam. Så jag antar att vi kommer få reda på lite mer vad som hände med Jack och hans bror i nästa säsong. Ser fram emot det. Kevin har ju också börjat öppna upp för att hantera sina känslor över Jacks död. Så detta kan nog vara en bra resa för honom. Den sista framtidsblicken vi fick se var med Randall som gammal och vuxna Tess och att de pratade om att de måste "träffa henne". Då undrar man ju såklart vem denna henne är. Det mest självklara skulle ju vara att det är Deja.  Eftersom det sista vi fick se var att hon smashade Randalls bil så är det ju sannolikt att hon hamnat i den kriminella banan. Men This is Us är ju kända för att göra såhär, få oss att tro någontng och sen gå en helt annan väg. Vilket får mig att tro att det antingen är Beth eller Annie de pratar om. Kanske att Beth är sjuk? Hmm ja jag vet inte. Vi får helt enkelt vänta och se.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: