This is Us 2x16 "Vegas, Baby"


(null)

Efter de senaste väldigt hjärtskärande avsnitten var det skönt med ett lite lättare avsnitt denna veckan. Men det betyder inte att jag inte grät, åh nej. Kate och Randall scenen fick mig. Så fin. 

Man tyckte synd om både Kate och Toby att alla hade fokus på något annat när det var dom det skulle vara fokus på denna helgen.  Toby såg ju det här som en chans att bonda med sina nya bröder. Och är glad att de fick sitt moment där på slutet.

Det var starkt av Kevin att vara i Vegas och inte dricka. Och inte göra det heller när han fick de dåliga nyheterna om filmen. Som ju inte alls visade sig vara sant. Hur perfekt är det inte att Kevins stora genombrott kommer handla om en far och son historia, med hans pappas favoritskådespelare i rollen.

Man ser ju Randall och Beth som det perfekta paret så att se dom bråka sådär var inget man var van vid. Men att de inte var alls oroade över det efteråt visar ju vilket starkt par de är. De är bara väldigt olika. Deja situationen är ju svår. Hon är ju inte deras ansvar längre men samtidigt går det ju inte bara bryta bandet sådär. Bra att de gick på magkänslan och åkte dit iallafall. Stackars Deja alltså. I hennes ålder ska man inte behöva oroa sig över att sin mamma inte kan betala räkningen och att de inte har någonstans att bo. Så ska hon inte ha det. Men hon känner väl självklart att hon inte kan lämna sin mammas sida. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: