Recension: Lady Bird

 
Genre: Komedi, Drama Skådespelare: Saoirse Ronan, Odeya Rush, Kathryn Newton,  Timothée Chalamet, Laurie Metcalf Regissör: Greta Gerwig Produktionsår: 2017
 
Handling: I Lady Bird får vi se ett dramatiskt och turbulent förhållande mellan en mamma och hennes tonårsdotter. Christine "Lady Bird" McPherson kämpar emot, men är oundvikligt lik sin väldigt kärleksfulla och viljestarka mamma - en sjuksköterska som arbetar outtröttligt för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far förlorar sitt jobb. Dramat utspelar sig 2002 i Sacramento, Kalifornien mitt i ett snabbt skiftande amerikanskt ekonomiskt landskap, och gestaltar en uppväxt med relationer som formar, övertygelser som definierar och en oöverträffad ljuvlighet av en plats som heter hemma.
 
Mitt omdöme: Jag hade väntat mig att älska denna filmen då coming-of-age filmer är min cup of tea. Men nej tyvärr, den här filmen gjorde inget för mig. Den hade endel småroliga moments och det är intressant med en story som fokuserar på en mor och dotter relation, som ju kan vara väldigt komplext. Men annars kändes denna filmen väldigt "Meh".
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: