Outlander 4x09 ”The Birds and the Bees”


(null)

Åh herregud. Detta avsnittet alltså!!! Hade så mycket känslor att jag inte kunde hantera det. Man har liksom väntat på den här stunden, att Jamie och Brianna ska träffas, sååå länge. Och nu händer det, ahh!! Det var precis så underbart man hade föreställt sig :’) Var tvungen att pausa och lugna ner mig lite innan hon skulle återförenas med Claire för annars hade jag nog exploderat. Det är bara så fantastiskt att ha dom alla samlade tillslut. Man är så himla glad för Jamies skull. Att han äntligen fått en chans att lära känna sin dotter. För hans skull vill man ju bara att Brianna ska stanna med dom föralltid. Men man fattar ju att det inte går.

Förstår att Brianna undanhöll våldtäkten för Claire, med tanke på vad hon fick reda på. Men det var bra att det kom ut tillslut iallafall, hon kan inte hålla det inom sig hur länge som helst. Man mådde så dåligt förra avsnittet när det hända Brianna och det gör man även i detta avsnittet när man ser henne hantera det, och så är hon gravid med...

Man visste ju att det Lizzie såg, eller trodde hon såg, skulle komma tillbaka. Alltså aghh, vilket missförstånd. Nej, nej, nej. Trodde på riktigt Jamie skulle ha ihjäl Roger. Med tanke på vad han trodde han gjorde hade väl inte det varit så konstigt. Jag undrar verkligen hur det här ska gå nu. Varför ska man behöva vänta en hel vecka på nästa avsnitt???


Lena

Håller med HUR ska vi kunna vänta så länge innan nästa avsnitt!
Kärleken Jamie visade för Brianna och det där äkta stolta leendet han hade på läpparna hela tiden var så fint! Och familjedynamiken när hon träffar Ian och Murtagh gaaah mitt hjärta höll på att explodera då!

Svar: Ja det är underbart att se Jamie vara så lycklig. Och att se dom alla vara en familj. Älskade Murtaghs kommentar när han träffade Brianna ”What took you so long lass” Haha <3
escapereality.se

2019-01-02 @ 22:42:15
URL: http://nouw.com/myfictionalworldsLena

Ja den kommentaren var så rätt!
Är dock lite panikslagen över Jamies reaktion när han kommer på att det är Roger han halvt slagit ihjäl. Hoppas dock att det missförståndet försvinner i nästa avsnitt och att Brianna får reda på att han var där!

Svar: Ja jag hoppas att missförståndet reder ut sig snarast, och att det inte drar ut på det till slutet av säsongen. Men stämningen mellan Jamie och Roger måste ju efter det här bli en aning...konstig.
escapereality.se

2019-01-03 @ 10:21:19
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: