Outlander 4x08 ”Wilmington”


(null)

Man är ju orolig att det här inte kommer sluta väl för Murtagh. Nu klarade han sig undan, tack vare Jamies varning. Men hur länge?  Kul att man fick se George Washington. Det var roligt när Claire sa det där om "chopping down cherry trees". Måste vara lätt att en sån kommentar slinker ur. Det är ju en sån himla surrealistisk situation. Jag älskar att se Claire vara en sån boss med sina medicinska kunskaper och slå alla med häpnad. 

När man äntligen trodde att saker och ting var bra emellan Roger och Brianna och allt var fin fint...så kraschar allt igen. Jahopp. Jag förstår att Brianna blev upprörd att Roger undanhöll informationen från henne, och jag förstår också varför Roger gjorde det. Men liksom ugh, tycker bara de kunde hanterat det här bättre. Framförallt Roger. Hon fick nyss reda på det, klart hon blir upprörd. Försök förklara, få henne förstå. Det där "jag är din man du måste göra som jag säger" var ju iallafall helt fel sak att säga. De måste verkligen kommunicera bättre med varandra och inte låta känslorna ta över. Nu låter jag som en parterapeut här men det är sant. Inte rätt tillfälle för detta att ske heller för de måste verkligen hålla ihop nu ju.

När man såg att Brianna skulle träffa på Bonnet i trailern till detta avsnittet fattade man ju redan då vad som skulle hända. Men det var ändå så fruktansvärt hemskt att se :( Och att ingen gjorde nåt??!  Man vill bara vira in Brianna i en varm filt och säga att allt kommer bli bra. Nu måste vi få en familjereunion snarast. 


Lena

Blir galen på Roger som alltid säger fel saker i stundens hetta. Och den där slutscenen AJ!
Tror återföreningen blir i nästa avsnitt om man ska tro på hintarna

2018-12-30 @ 00:14:28
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: