Game of Thrones 6x06 "Blood of My Blood"

 
 
Detta avsnittet kändes som ett mellanavsnitt. Men det betyder absolut inte att det var dåligt. Var några stora höjdpunkter.

Aryas storyline har dragit in mig igen. Anade att hon skulle lämna the Faceless Men och jag var så glad att se det hända. Det var på tiden. Man har ju sett flera hintar om att hon faktiskt inte lämnat sin identitet helt bakom sig. Och jag antar att den där pjäsen var det som verkligen fick henne att inse vem hon är. När hon tog fram Needle, alltså åh! Tror inte the Waif kommer döda henne utan tvärtom. Men tror dessvärre inte hon kommer bli fri från dom för det.
 
Det bästa i hela avsnittet enligt mig, Benjen är tillbaka!!! Alltså fatta?? Vi såg honom sist i avsnitt 3 av säsong 1 och sedan dess har man ju undrat vart tusan han tog vägen. Ett av de stora mysterierna i serien. Så glad att man äntligen fick se honom igen och få reda på vad som hänt. Jag fattar dock inte om han skulle vara karaktären Coldhands från böckerna? Verkar som att det är nån slags annan version.  
Älskade Brans visions. Alltså att få se the Mad King, och Jaime när han dödade honom? Så häftigt! Det verkade också vara visions från både bakåt och framåt i tiden så det är ju intressant. 

Margaery är smart så man kan väl med säkerhet säga att hon måste ha någon stor plan med allt det här. Hon vet hur man spelar spelet. Undrar bara vad det är. Tommen är verkligen så lättpåverkad. Och dum. Men han är en ung pojke som är förälskad så vad ska man förvänta sig. 
 
Det var inte bara Benjen man fick återse efter en lång tid. Även Walder Frey dök upp. Det gamla svinet. Är så redo för att se honom få vad han förtjänar. Det måste ju hända. Helst vill jag att Arya ska döda honom. Är glad att de löser upp Riverlands storyn nu. Man har ju inte fått se något av det alls sedan the Red Wedding. Gillade också att man fick se Edmure igen. Han ser ut att ha haft en tuff tid. Inte så förvånande kanske. Så Littlefinger ljög inte om the Blackfish trots allt. Ska bli intressant att se vad som kommer hända där nu. Sen att både Jaime och Brienne är på väg dit. En reunion måste det väl bli? Dock är de ju på motsatta sidor så kanske inte blir en lycklig sådan.
 
Gillade att se Sam och Gilly i Horn Hill. Nice ställe asså. Det var kul att se Gilly föröka passa in i den världen. Det är verkligen helt olikt ifrån vad hon kommer. Älskade också att hon försvarade Sam mot hans pappa. Han var verkligen så vidrig man hade föreställt sig att han skulle vara. Jag undrar hur Sam ska kunna ta med sig Gilly och lill Sam till Oldtown? De var väl inte tillåtna där. Bra gjort iallafall av honom att ta sin pappas valyrian steel svärd. Varför ska det hänga på en vägg när man kan använda det för att rädda världen?
 
Danys scen gjorde det inte för mig. Hennes stora tal börjar bli uttjatade. Tycker också det kändes, jag vet inte, påtvingat? Hon hade redan Dothraki folkets stöd så varför var det ens nödvändigt. Kanske var det mest för att visa hur sjukt stor Drogon blivit. Jag tycker bara hela scenen kändes malplacerad helt enkelt. Men det viktiga är att hon äntligen verkar vara redo att sikta in sig på Westeros nu. Det är väl ändå på tiden.
 
 Fear the Walking Dead 2x07 "Shiva"Så detta avsnittet kan väl egentligen sammanfattas: alla har gått och blivit galna. Visst, de lever i en zombie apokalyps och det gör väl saker med ens sinne. Kändes dock inte helt trovärdigt. Jag vet inte varför Daniel helt plötsligt bröt samman sådär. Det kändes som att det kom lite från ingenstans. Nick har i och för sig inte varit så mentalt stabil innan, så kanske inte så konstigt att han påverkades så lätt. Men ändå en besvikelse. Jag hade högre förhoppningar för honom. Verkar som att han tror att han är oövervinnlig och ser alla zombies som medmänniskor typ. Och sen Chris. Finns det något hopp om honom? Han är verkligen nere på botten. Förstår ändå att Travis inte kunde lämna honom. Hur messed up han än är så är det ju hans son liksom. Gillar inte redigt att alla är så utspridda nu. 

För att vara ett midseason final avsnitt så var det svagt måste jag säga. Tycker denna säsongen började bra men sen tappade det rejält på slutet. Hopps andra halvan blir bättre. Game of Thrones 6x05 "The Door"

 
 
Tycker det här var ett av de bästa avsnitten i hela serien. Den här säsongen levererar verkligen så här långt. Bra gjort av Sansa att stå upp mot Littlefinger och få honom att känna riktiga skuldkänslor för vad han gjort. You go girl! Skiter i om det gjorde så att det blev en motsättning mellan the Boltons och the Lannisters. Och att han säger sig inte veta vilken psykopat Ramsay var. Det var inte okej att lämna henne där. Han såg ju dock ut att vara genuint ledsen. Tror Sansa är en svag punkt för honom men jag litar inte på honom för fem öre. Ska man tro på att the Blackfish verkligen har en armé? Och vad var det där "half brother"? Är rädd för att han fortfarande har inflytande på Sansa och att han kommer skapa en reva mellan henne och Jon. Jag förstår inte anledningen till varför hon ljög för Jon om att hon träffat Littlefinger? För att hon nekade hans armé när de så desperat behöver en? Eller vill hon hålla det kortet för sig själv och använda det sen? Hon verkar ju uppenbarligen inte lita på Jon helt och hållet. Littlefinger kom nog in i hennes huvud ändå. 
 
Det är tydligt att Jaqen testar Arya. En teater som skildrar hennes livs mest traumatiska upplevelse är väl givet att röra upp endel känslor. Vilket man såg att det gjorde. Ett bevis på att hon inte är helt redo att bli No One. En svår prövning för henne kommer att bli att döda den där kvinnan som är god och inte gjort henne eller någon annan något ont. Men det är ju så det är. Alla de dödar är inte nödvändigtvis onda människor och det var väl det Jaqen ville få fram. Tror inte hon kommer att fullfölja det. Jag gissar på att att hon kommer lämna för Westeros innan den här säsongen är slut. 
 
Jag gillade kingsmoot scenen. Det var så bra när Theon stod upp för Yara. Kanske kan de återuppbygga sin syskonrelation nu. Det var väl ganska väntat att Euron skulle vinna. Jag tycker de har gjort ett bra jobb med den karaktären. En karismatisk baddie. Men jag antar att vi inte kommer få se så mycket mer av honom på ett tag. Att bygga 1000 skepp lär väl ta sin lilla tid. Jag anade att the Iron Islands skulle stötta Daenerys och ge henne skepp. När de så lägligt brann upp för något avsnitt sedan. Jag antar att det är dit Yara och Theon sticker nu? Kommer bli intressant att se. 
 
Och när jag ändå är inne på Daenerys. Den scenen med Jorah berörde mig verkligen. Det var jag inte beredd på. Jag undrar om han kommer hitta ett botemedel. Det skulle ju vara sorgligt om detta var det sista vi såg av Jorah. Vill att han ska få se Dany ta över Westeros. Älskade också att Daario stod brevid och var tvungen att höra allt. Där fick han för hans nedvärderande kommentarer mot Jorah förra veckan. Who's the loser now? Det är ju tydligt att han inte ens kan komma i närheten av hennes connection med Jorah. 
 
Vet inte om det är en så bra idé av Tyrion att blanda in religion i det hela. Det har ju en förmåga att bara göra saker och ting värre. Men jag gillade att vi fick träffa en ny red priestess. Har man någonsin sett Varys så spooked innan? Tror inte det. Intressant att hon stenhårt tror att Daenerys är den utvalda medans vi har Melisandre som tror att det är Jon. Vem har egenligen rätt? Ingen? Båda? Har funderat en hel del på det här, vem som egentligen är the prince that was promised, och min starkaste känsla är att det är Jon. Daenerys känns för uppenbart. Det går att spekulera hur länge som helst i det här men det kommer jag inte göra nu.
 
Vi fick en hel del information i detta avsnittet. Vi fick reda på varifrån the white walkers kommer. Det är stort. Och det visar sig att allt är the children of the forest fel. De skapade dom för att försvara sig mot mänskligheten, och nu är det dom det stora hotet mot mänskligheten. Så kan det gå när man försöker fixa ett problem och inte tänker på vad konsekvenserna kan bli. Det kan gå riktigt riktigt fel.
Sen har vi det stora avslöjandet som jag fortfarande inte hämtat mig från. Vad som hände med Hodor. Vilken scen alltså. Så bra gjord. Den tog andan ur mig. Så fruktansvärt hjärtskärande. Började fan gråta. Hodor är en av de få karaktärer i den här serien som är genuint god. Så oskyldig och lojal. Och det är just de karaktärerna som får lida mest. Tragsikt. Bara så tragiskt. Men man får väl trösta sig med att Hodor iallafall fick dö som en hjälte. Han dog för att rädda Bran. Det han alltid var menad att göra. Jag undrar vad detta kommer göra med Bran. Tänkt att ha en sån sak på sitt samvete. Kanske kommer han inte längre vilja gå tillbaka i tiden. Eller i varje fall vara mer försiktigt. Vilket ju är bra. Det man börjar undra är ju om det finns fler saker Bran har haft en påverkan på? Inte omöjligt. Och att Summer dog också?? Vad är det här? De måste på riktigt sluta ta död på vargarna nu. Det är säkert för att det kostar för mycket med CGI.
 

Fear the Walking Dead 2x06 "Sicut Cervus"Inte det bästa avsnittet tycker jag. Tröttsamt att de iprincip återanvände storylinen med instängda zombies från TWD. Hon här Celia är ju creepy. Gillar inte att hon verkar ha inflytande på Nick heller.

Vad är det med Chris?? Visst har jag alltid tyckt han varit en störig tonåring, men nu verkar han ju störd på riktigt. Om inte allt bara är ett missförstånd. Jag vet inte asså. Han kommer ju få svårt att förklara detta i vilket fall som helst. Game of Thrones 6x04 "Book of the Stranger"Till skillnad från förra veckans avsnitt som stod ganska still så kände jag att saker och ting verkligen rörde på sig i detta avsnittet. Det var riktigt bra. Jag hade ställt in mig på att Jon och Sansa skulle missa varandra. De älskar ju att reta oss med dessa Stark reunions. Men åh vad glad jag blev när det faktiskt hände!! Trodde inte denna dagen skulle komma. En väldigt känslosam scen. Har tappat räkningen på hur många gånger jag sett om den. Jon och Sansa har inte haft nån nära relation innan men efter så lång tid åtskilda och efter allt de gått igenom så blir det ganska obetydligt. De har bara varandra nu och att se dom teama upp kommer bli awesome. 

Jag är glad att det var Sansa som tog initiativet att ta tillbaka Winterfell. Är så taggad på att äntligen få se Sansa ta kontroll denna säsongen. Att hon trots all skit hon gått igenom är så stark och självsäker är vad som gör henne till en av mina favoritkaraktärer. Man kan ändå förstå Jons vilja att inte kriga mer. Han hade en stor plan för att kämpa mot hotet bortom muren och blev mördad för det. Inte jätteinspirerande att fortsätta då. Det behövdes något för att trigga honom, och det var Rickon. Som sagt, är så så redo för Starksen att resa sig igen. Det är fan på tiden. Tror dock inte det kommer bli utan en kostnad, Rickon kommer nog tyvärr dö.

Var så uppe i varv över att Sansa och Jon skulle träffas att jag helt glömde bort att Brienne faktiskt skulle konfronteras med Davos och Melisandre när de kom dit. Inte hennes favoritpersoner direk. Och de känner väl samma sak efter hon berättade att hon avrättade Stannis. Känns som att det kommer vara en fortsatt tension där. Och på tal om tension, Brienne och Tormund? I ship it.

Avsnittets minst överraskande scen var att Ramsay dödade Osha. Det var väl ingen som trodde hon skulle lyckas ta död på honom? Trist att hon dog. Gillade henne. Känner att de verkligen brer på Ramsays ondhet. Kanske för att det ska bli så mycket mer tillfredsställande när han dör. Men jag kan inte hata honom mer än jag redan gör. 

Vi får se hur det kommer få nu när Olenna och Cersei har teamat upp. Det känns som att Cerseis hämndbegär var den största anledningen till att hon tog detta steget. Alla vill få bort the Faith och det utnyttjade hon. Men samtidigt är hon väl inte helt korkad heller, hon behöver ju hus Tyrell om hon vill ha kvar Tommen på tronen. Men något säger mig att det här inte kommer gå helt felfritt. Det var fint att vi fick se en scen mellan Margaery och Loras också. Syskon reunions verkade vara temat i detta avsnittet. Loras ser ut att vara helt nedbruten. Förhoppningsvis hjälpte Margaerys peppning något.

Svårt att veta om Tyrions plan kommer funka eller inte. Det känns ju som en smart plan men samtidigt kan det också bara göra saker värre. De har en helt annan kultur och vad som skulle funka i Westeros kanske inte nödvändigtvis funkar där. Missandei hade en poäng när hon sa att Tyrion inte kunde relatera. Både hon och Grey Worm har erfarenhet av slaveri och han var slav i...en dag, lol. Säger inte att han inte bryr sig, det tror jag absolut att han gör. Det finns två sätt att gå till väga här. Vem vet vad som är det rätta. Det kanske kommer gå åt helvete hur de än gör. Att det är bortom räddning helt enkelt. Men vi får hoppas på det bästa. 

Jag har tyckt Danys storyline varit ganska seg men nu kan jag ändå inte klaga. Här händer det grejer. Man anade väl att hon skulle få Dothraki folket med sig men jag hade trott att skulle dra ut på det här mycket längre. Jag älskade att det var hon själv tog hand om situationen. Det var inte Drogon eller Jorah och Daario som räddade henne, hon räddade sig själv. Sista scenen speglade hennes sista scen i säsong 1 när drakarna föds. Men en sak jag blev lite konfunderad över, var det inte blodmagin som gjorde att hon inte brändes? Nu verkar det ju som att hon inte kan brännas alls. Vilket såklart gör henne ännu mer mäktig och badass. Så jag antar att hon kommer åka tillbaka till Meereen nu? Kanske att vi till och med denna säsongen kommer få se henne, inte landa i Westeros, men iallafall börja segla ditåt? Det trodde jag inte innan säsongen började men det ser ut så nu. Fear the Walking Dead 2x05 "Captive"Har mestadels stört mig på Chris men i detta avsnittet tyckte jag faktiskt synd om honom. Att han trodde att allt var hans fel. Men precis som Nick sa, vem skulle skjuta en gravid kvinna? 

Det såg inte ut som att Reed förvandlades när Chris sköt honom. Han förvandlades ju efter. Men vem bryr sig, I ain't gonna miss the guy. Smart knep Madison kom på där på slutet. Hade kunnat misslyckats totalt men det gick ju bra. Madison var allmänt awesome i detta avsnittet. Hennes bondingmoment med Chris var fint. 

Varför skulle Alicia ens tveka om hon skulle komma med eller inte? Köpte inte alls hennes och Jacks "connection". De hade behövt bygga upp det mer för att göra det trovärdigt. Undrar om vi kommer få se något mer av dom? Känns inte som det. 

Game of Thrones 6x03 "Oathbreaker"Gillade att avsnittet började där det slutade. Att man bara fick höra andetag och se Davos chockade ansikte. Även Melisandres reaktion och att hon nu inser att Jon kan vara the prince that was promised var stort. Funderingarna man har haft är ju hur Jon kommer att förändras efter han kommit tillbaka. Jag tycker inte man såg någon drastisk förändring. Men han verkade ju klart ha en existentiell kris. Vilket kanske inte är så konstigt. Jag tror vi kommer få se honom mer bestämd och rak i vad som måste göras. Att han nu bara kommer vara helt inställd på att uppnå det han vill uppnå. Jag kan inte säga att jag är förvånad att han lämnade the Night's Watch. Vad har han för anledning att stanna där egentligen? Eftersom han dog så bröt han ju tekniskt sett inte mot sin ed. Kommer dock kännas konstigt att inte se honom där längre. Det är ju där hela hans story har varit sen början på säsong 1. Också ganska väntat att han skulle lämna över till Edd. Gillar att han har fått mer plats. Var rädd för en sekund att Jon skulle släppa ner Olly och man sen skulle tvingas följa hans väg mot gottgörelse. Men tack och lov blev det inte så. Inget kan få mig att gilla den ungen. 

Åh jag bara visste att Rickon var i fara när det nämndes att hus Umber nu var lojala mot the Boltons i förra avsnittet. En naiv del av mig tror att de har någon bakomliggande plan. Men varför riskera Rickons liv och döda Shaggydog? Ser dessvärre inte ljust ut för Stark familjens minsting. Tror dock inte Ramsay är så dum att han dödar Rickon. Han är ju väldigt värdefull för honom.

Har varit så förväntansfull över att se Tower of Joy scenen. Jag tycker den var bra, snygg fightscen och platsen var verkligen helt perfekt. Är besviken att de bröt den innan det viktiga som händer efter, men ändå inte förvånad. De kommer säkert tillbaka till det senare. Jag menar R+L=J måste ju bli bekräftat. Och kan inte se det hända senare än denna säsongen. Tror Bran kommer bryta reglerna och gå tillbaka själv. Han verkade ju, precis som oss, ivrig att få reda på vad som hände i tornet. Och det här med att han verkade kunna göra sig hörd? Han kan väl inte påverka det förflutna? Eller?

Är glad att man äntligen fick se lite framsteg med Arya. Hon lyckades klå the Waif och fick sin syn tillbaka. Dröjer nog inte länge till innan hennes namn lägga till på listan. Jag tror ändå inte att Arya verkligen kommer bli no one. Hon har fortfarande för starka band till vem hon är och vad hon vill göra. 

The Small Council scenen visade verkligen hur ensamma Cersei och Jaime är. De har inget inflytande längre. Älskade Olennas diss mot Cersei. Skulle kunna se ett helt avsnitt där hon bara dissar folk. Hon är underbar. Men Cersei har trots allt zombie mountain vid sin sida. Och om det skulle bli trial by combat mot, vem fasen skulle ha en chans mot honom. 

Jag gillar Dany och allt, men kan faktiskt förstå de andra kvinnornas attityd mot henne. Kom inte här och tro att du är bättre än oss med alla dina titlar liksom. Tror inte Dany är i någon större fara iallafall. Drogon lär nog komma och rädda sin mommy. Och om inte det är Jorah och Daario på väg.
Fear the Walking Dead 2x04 "Blood in the Streets"Alicias misstag att prata med den där killen fick konsekvenser när de kom och tog dom fånga. Man väntade ju sig att detta skulle hända. Men de gjorde ett bra jobb att lura dom. Om man har en skadad gravid kvinna med sin är kanske inte tjuvar det första man tänker. Chris skulle ha skjutit dom när han hade chansen. Men förståeligt att han tvekade. De kunde ju ha varit oskyldiga. 

Så man fick reda på lite mer om Strand och vad hans plan är. Tydligen finns det bara plats för en person till Mexiko. Man fattade väl att det inte var så bra son det verkade. Att de skulle hitta ett säkert ställe att vara på känns ju inte så troligt. 

Game of Thrones 6x02 "Home"

 

Riktigt bra avsnitt. Hände en hel del. Jag måste börja med den stora grejen. Det var ju ingen tvekan om att Jon Snow skulle komma tillbaka men jag hade faktiskt trott de skulle dra ut på det lite till. Men jag är glad att de inte gjorde det. Det betyder att de kommer få mer tid att fastställa vad hans roll kommer bli framöver. Som jag tror kommer bli stor. Är väldigt spänd på att se vad som kommer hända nu. Och man undrar ju om han kommer vara densamma? Känns som att det borde bli NÅN förändring. Kanske att han förlorar en liten del av sig själv. Beric Dondarrion sa ju att han gjorde det efter varje gång. Och då får man tänka att han kommit tillbaka vad 6 gånger? Vi får väl se helt enkelt. Jag antar att detta kommer göra att Melisandre får sin tro tillbaka igen. Jag menar att återuppväcka någon till liv är ingen liten grej. Jag gillade hur Davos var den som övertygade henne. Han om någon vet ju vad hon är kapabel till att göra. Det känns som att han har blivit mer postitivt inställd till henne. Fast då får vi ju komma ihåg att han ännu inte vet vad som hände med Shireen. Då lär det ändras snabbt. Var först lite besviken över att vi inte fick se the wildlings döda Olly, Alliser och de andra förrädarna. Men nu i efterhand är jag glad för det. Tänk deras miner när de ser Jon levande. Kommer bli amazeballs. 
 
Bran är tillbaka efter att ha varit borta en hel säsong. Tidigare har Brans storyline inte varit min favorit men denna säsongen ser jag faktiskt fram emot den väldigt mycket. Det är intressant att se honom använda sin nya kraft. Älskade att vi fick se en återblick från när Ned, Benjen och Lyanna var barn. Och Hodor! Man undrar ju vad det var som gjorde att han längre inte kunde prata? Hoppas vi får reda på det någon gång. Skulle vilja se en spinoff serie som bara handlade om Winterfell förr i tiden. Hur underbart hade inte det varit?
 
Att höra Brienne och Sansa prata om Arya gjorde mig både glad och ledsen. Jag vill så gärna se en Stark reunion nu. Vilket vi kanske kommer få se med tanke på att de är på väg mot Castle Black. Min gissning var att Sansa skulle komma dit innan Jon återuppväcks, men nu är han ju tillbaka så man kanske vågar hoppas på en reunion trots allt? Känns ju så men man har blivit sviken när det kommer till det förut så håller förväntningarna låga. Känner inte att jag har någon idé om vart Theons karaktär är på väg. Efter att ha räddat Sansa har har ju gottgjort sig. Han skulle kunna dö men han skulle lika gärna kunna leva. Vi får väl se om han lyckas ta sig fram till the Iron Islands och vad som kommer hända isåfall. Det var en väldigt fin hejdå scen mellan honom och Sansa. Har gillat se deras relation växa fram under de här två senaste avsnitten.
 
Allt med the Iron Islands var inte något jag direkt älskade i böckerna, men tycker ändå det är bra att de har inkluderat det. Balon dog faktiskt redan i bok 3, så det var på tiden att han gjorde det nu haha. Hade varit konstigt om man inte följt upp det alls eftersom han var en av de fem kungarna. Scenen på bron var riktigt bra gjord tycker jag. Ser fram emot att se mer av Euron. 
 
Aryas storyline intresserar mig inte just nu. Något framsteg måste hända snart. Känns som vi stått på samma ställe lite för länge. Vill inte se henne bli slagen hela säsongen. Men det har bara varit två avsnitt, det finns fortfarande gott om tid.
 
Hade mina aningar om att Ramsay skulle döda Roose men blev ändå förvånad när det hände. Antar att jag inte trodde det skulle bli såhär tidigt. Och Walda och bebisen med. Brutalt var det. Men ska man förvänta sig något mindre när det är Ramsay. Vilken sjuk jävel. Och nu har han makt också. Inte bra alls. Det här med husen i Norden som är lojala mot dom. Hus Karstark, ingen överraskning där kanske. Robb högg ju huvudet av deras lord så de är väl inte jätteglada på Stark familjen. Men hus Umber? Det här gör mig orolig. Det var ju dit Rickon och Osha skulle. De kanske bara låtsas vara lojala? Låt oss hoppas. 
 
Gillade scenen mellan Jaime och High Sparrow. Det ser ut som att det kommer bli Lannister mot the Faith Militant. Är detta säsongen Lannister familjen kommer förlora makten tro? Det har ju bara gått nedför sedan Tywin dog. Och Tommen, som jag inte har något ont emot, är helt enkelt inte en bra kung. Man kan ändå inte hjälpa att tycka synd om honom. Han skulle inte ens ha blivit kung från första början och det är tydligt att han behöver någon som visar honom vägen.
 
Tyrion och drakarna var riktigt bra. Gillade att man fick historien om när han var liten och ville ha en drake. Gjorde det hela så mycket mäktigare. Jag antar att hans tes stämde, att de kan känna av vem som är en fiende och vem som inte är det. Men ändå, en stor risk att ta. Om han hade haft fel hade han blivit rostad.
 

Nashville 4x17 "Baby Come Home"Hur mycket jag än stör mig på Maddie så tycker jag det var bara gjort av henne att komma och sjunga med Daphne. Det är fint att se att hon fortfarande bryr sig om sin syster även om hon är arg på sina föräldrar. Den jag tycker mest synd om i allt det här är Daphne, hon vill ju bara att de ska vara en familj igen.

Scarlett och Gunnar hade en fint litet moment när de sjöng första låten de gjorde tillsammans. Och äntligen blev de tillsammans igen. Det var på tiden. Hopps det stannar så nu. Orkar inte med detta fram och tillbaka hela tiden.

Kan inte skylla Avery för att inte vilja vara med Juliette. Hon sårade honom rejält och det är klart att han tror det kommer bli så igen. Han förtjänar att vara lycklig. Jag tror dock inte det kommer hålla med Layla. Det kommer nog bli han och Juliette i slutändan. Men Juliette har mycket att bevisa innan det kan bli så. RSS 2.0