Nashville 4x11 "Forever and for Always"Så Deacon och Rayna gifte sig, till slut. Men det var tveksamheter från både det ena och andra hållet innan det blev så. Den enda som inte hade det var Rayna. Efter alla dessa år känns det verkligen som att hon är helt säker på att det ska vara dom. Det får en också att tro att det kommer hålla nu. Hoppas det iallafall. Det räcker med drama. 

Kände verkligen med Daphne i detta avsnittet. Förstår att hon måste känna sig utanför. Och sen det här också med att Maddie egentligen inte vill vara i en grupp med henne. Tyckte så synd om henne.

En annan jag tycker synd om är Avery. Gud vad jobbigt det måste vara att hålla uppe en lycklig fasad mot alla när det egentligen är skit. Förstår helt att han inte orkar mer. Stackarn alltså. 

Tycker det var bra av Colt att berätta sanningen för Layla, hon förtjänar att veta. Men vad vill hon med Avery nu? Är det ett sätt att komma åt Juliette eller vad? Något lurt är det ju.

Lina - The Movie Freak

Asså när kommer Juliette tillbaka?!?! Hayden Panettiere har ju varit borta i all evighet!

Svar: Läste någonstans att hon skulle komma tillbaka i avsnitt 14. Tydligen så hade Hayden drabbats av postpartum depression även på riktigt.
escapereality.se

2016-03-17 @ 23:02:31
URL: http://themoviefreak.seEmelie Karlsson

Detta kanske är en serie man bör ge en chans!

Svar: Ja det tycker jag! :)
escapereality.se

2016-03-19 @ 10:26:19
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: