Misfits Säsong 3Den här säsongen var inte alls lika bra som de två tidigare. Och mycket berodde på att Nathan inte var med :((( Det blev verkligen ett stort tomrum efter honom. Han tillförde så mycket av humorn. Den här Rudy var ju bara ett misslyckat försök att ersätta honom. Han har ju till och med lite samma personlighetsdrag som Nathan, man han är inte ens i närheten av att vara lika awesome som Nathan.

Jag tycker dock att det har varit intressant att se dom få andra krafter. Det skakade upp saker och ting lite.

Det var sorgligt att Alisha dog :( Även om man visste att deg skulle komma. Hon och Simon var så himla fina tillsammans. Men som sagt, man visste ju. Så på slutet fick man se Simon åka tillbaka i tiden. Antar att det kommer upprepas så hela tiden? Tragiskt, fast samtidigt romantiskt. Jäkligt trist att Simon också försvinner nu. Han var ju min andra favorit. Det här avsnittet kändes faktiskt som ett avslut. Är inte så jättesugen på att se säsong 4 känner jag. Men jag ska ge det en chans. 


Oscarsgalan 2016

 
 
Inatt hölls Oscarsgalan och jag satt självklart uppe och kollade. Är så glad att vår svenska stolthet Alicia Vikander vann och såklart att Leonardo DiCaprio äntligen fick vinna. De var de bästa ögonblicken för mig. Har varit dålig på att se de nominerade filmerna detta året. Kan inte uttala mig om det var rätt film som vann eftersom jag ännu inte sett Spotlight. Jag hejade iallafall på Room. Är glad att Brie Larson vann för bästa skådespelerska, mycket välförtjänt. Här nedan är alla vinnare. Vad tycker ni? Var det rätt som vann?

 

BEST PICTURE

The Big Short  
Bridge of Spies
Brooklyn
Mad Max: Fury Road
The Martian
The Revenant 
Room 
Spotlight

 

BEST DIRECTOR

Alejandro González Iñárritu, The Revenant
Tom McCarthy, Spotlight
Adam McKay, The Big Short 
George Miller, Mad Max: Fury Road
Lenny Abrahamson, Room

 

BEST ACTOR

Leonardo DiCaprio, The Revenant 
Eddie Redmayne, The Danish Girl 
Matt Damon, The Martian 
Michael Fassbender, Steve Jobs
Bryan Cranston, Trumbo

 

BEST ACTRESS

Cate Blanchett, Carol
Brie Larson, Room 
Jennifer Lawrence, Joy
Charlotte Rampling, 45 Years
Saoirse Ronan, Brooklyn

 

BEST SUPPORTING ACTOR

Christian Bale, The Big Short
Mark Rylance, Bridge of Spies
Tom Hardy, The Revenant
Mark Ruffalo, Spotlight
Sylvester Stallone, Creed

 

BEST SUPPORTING ACTRESS

Jennifer Jason Leigh, The Hateful Eight
Kate Winslet, Steve Jobs
Rooney Mara, Carol
Alicia Vikander, The Danish Girl 
Rachel McAdams, Spotlight

 

BEST ORIGINAL SCREENPLAY

Tom McCarthy and Josh Singer, Spotlight
Matt Charman, Joel Coen, and Ethan Coen, Bridge of Spies 
Jonathan Herman, Andrea Berloff, S. Leigh Savidge, and Alan Wenkus, Straight Outta Compton
Pete Docter, Meg LeFauve, and Josh Cooley, Inside Out
Alex Garland, Ex Machina

 

BEST ADAPTED SCREENPLAY

Drew Goddard, The Martian
Nick Hornby, Brooklyn
Adam McKay and Charles Randolph, The Big Short
Phyllis Nagy, Carol
Emma Donoghue, Room

 

BEST CINEMATOGRAPHY

Emmanuel Lubezki, The Revenant
Edward Lachman, Carol
Roger Deakins, Sicario
John Seale, Mad Max: Fury Road 
Robert Richardson, The Hateful Eight

 

BEST FILM EDITING

The Big Short
Mad Max: Fury Road
The Revenant
Spotlight
Star Wars: The Force Awakens

 

BEST VISUAL EFFECTS

Ex Machina
Mad Max: Fury Road
The Martian
The Revenant
Star Wars: The Force Awakens

 

BEST PRODUCTION DESIGN

The Danish Girl 
Mad Max: Fury Road 
Bridge of Spies
The Martian
The Revenant

 

BEST COSTUME DESIGN

Carol
Cinderella
The Danish Girl
Mad Max: Fury Road
The Revenant

 

BEST MAKEUP & HAIRSTYLING

The Revenant
The 100-Year-Old Man Who Climbed Out a Window and Disappeared
Mad Max: Fury Road

 

BEST ORIGINAL SCORE

Ennio Morricone, The Hateful Eight
Carter Burwell, Carol
John Williams, Star Wars: The Force Awakens 
Thomas Newman, Bridge of Spies
Johann Johannson, Sicario

 

BEST ORIGINAL SONG

"Earned It,” Fifty Shades of Grey
“Manta Ray,” Racing Extinction
“Til It Happens to You,” The Hunting Ground
“Simple Song #3,” Youth
“Writing's On the Wall,” Spectre

 

BEST SOUND EDITING

Mad Max: Fury Road
Star Wars: The Force Awakens
The Martian
Sicario
The Revenant

 

BEST SOUND MIXING

Bridge of Spies
Mad Max: Fury Road
The Martian
The Revenant
Star Wars: The Force Awakens

 

BEST ANIMATED FEATURE

Inside Out
Anomalisa  
Shaun the Sheep Movie  
Boy and the World
When Marnie Was There

 

BEST DOCUMENTARY

Amy
Cartel Land  
The Look of Silence  
What Happened, Miss Simone?
Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom

 

BEST FOREIGN LANGUAGE FILM

Son of Saul
Mustang
A War 
Embrace of the Serpent
Theeb

 

BEST DOCUMENTARY SHORT SUBJECT

Body Team 12
Chau, Beyond the Lines
Claude Lanzmann: Spectres of Shoah
A Girl in the River: The Price of Forgiveness
Last Day of Freedom

 

BEST LIVE ACTION SHORT

Ave Maria
Day One
Everything Will Be Okay
Shok Stutterer

 

BEST ANIMATED SHORT

Bear Story
Prologue
Sanjay’s Super Team
We Can’t Live Without Cosmos
World of Tomorrow

 


Recension: Room

 
Genre: Drama Skådespelare: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, Joan Allen, William H. Macy Regissör: Lenny Abrahamson Produktionsår: 2015
 
Handling: Jack, en livlig 5-åring, tas om hand av sin kärleksfulla mamma som gör allt för att hennes son ska vara lycklig, trygg och älskad. Tillsammans gör de vanliga saker som att leka lekar och berätta sagor, men deras liv är allt annat än vanligt. De är inlåsta i ett fönsterlöst utrymme på 10 kvadratmeter som Ma kallar för "Room". I Room har Ma skapat ett helt universum åt Jack och hon är fast besluten att han, trots situationen, ska få ett så bra liv som möjligt. Allt eftersom Jacks nyfikenhet växer och Mas tålamod börjar ta slut börjar de planera för en mycket riskfylld flykt som ska ta dem till det läskigaste av allt; världen utanför. (text från SF)
 
Min åsikt: Visste inte så mycket om den här filmen innan jag såg den så hade inga direka förväntningar. Men gud vad överraskad jag blev. Tycker den var helt fantastisk. Den var engagerande från början till slut. Kände så många känslor under filmens gång. Man blev både ledsen och glad. Det är ju ett mycket allvarligt ämne som tas upp men trots det tycker jag aldrig det blir för mörkt, även om det är fruktansvärt såklart. Mycket beror säkert på den kärleksfulla relationen man får se mellan Ma och Jack. Det är ju det som är filmens centrum. Skådespelarprestationerna är makalöst bra. Brie Larson gör ett jättebra jobb att visa de emotionella ärr som hennes karaktär bär på. Det känns så äkta. Och Jacob Tremblay imponerar verkligen. Inte ofta man ser så bra barnskådisar. Han är otroligt duktig. En mycket vacker och rörande film om kärlek och styrka. Det är en sån där film som stannar med en. Kan starkt rekommendera den.
 
 
 
 

Shameless 6x07 "Pimp's Paradise"Carl tar uppenbarligen hårt på det som hände i förra avsnittet. Vilket självklart är förståeligt, det var some messed up shit. Gillade han och Seans lilla moment. Det var fint. Han behöver nån som honom, en fadersfigur. Önskar att han kunde prata med Fiona också. Känner på mig att hon Dominique kommer vara ett bra inflytande på honom. Verkar som att hon börjar se att det finns mer under ytan. 

Så Fiona är återigen ute ur huset, till och med Liam behövde henne inte. Jag tror ändå det kan vara bra att distansera sig själv lite och hitta vem hon är utanför familjen. Men tror nog att hon kommer vara tillbaka snart nog. Hon erkände ju till och med att hon gillade att vara i mitten av allas skit. Queenie verkar ju vara bättre än hennes psykopat till dotter men frågan är bara hur länge det kommer vara. Saker och ting kommer nog gå åt helvete snart nog.

Hoppas inte Lip kommer fortsätta att sukta efter Helene. Jag tycker personligen det var bra att det förhållandet tog slut, det skulle aldrig ha funkat. Han behöver hitta nåt mer stabilt. De tjejerna som faktiskt var bra för honom och älskade honom, Mandy tänker jag framförallt på, behandlade han ju som skit. Han har mycket att jobba på där.The Walking Dead 6x10 "The Next World"Åh jag bara älskar att se Rick och Daryl vara badass tillsammans. Han där "Jesus" bråkade med fel personer. Är han nån man kan lita på tro? Känns inte så men vi får väl se. 

The Walking Dead är ju inte direkt en serie med mycket humor men den scenen med Rick och Daryls i bilen fick mig att skratta. Skönt med lite comic relief tycker jag. Det var också en hel del fina moments i avsnittet. Scenen mellan Michonne och Carl var hur fin som helst. Och sen tillsist såklart Rick och Michonne. Alltså AHHH! Har inte sett det innan mellan dom men nu inser man ju att de faktiskt är en perfekt match. It makes sense liksom. Är glad över det här.

Recension: The Danish Girl

 
Genre: Drama Skådespelare: Eddie Redmayne, Alicia Vikander m.fl. Regissör: Tom Hooper Produktionsår:2015
 
 
Handling: Baserad på den sanna historien om den danska, transsexuella konstnären Lili Elbes äktenskap med hustrun, Gerda. En historia om ett äktenskap där en av parterna vill göra en stor förändring, och om hur de båda handskas med det.
 
Min åsikt: Såg väldigt mycket fram emot att se denna filmen men måste säga att den inte redigt lyckades fånga mig så som jag hade hoppats. Det är något som saknas för att jag ska bli så berörd som man borde bli med tanke på det viktiga ämnet. Men visst finns det gripande stunder. Och miljöerna är fantastiskt vackra och skapar verkligen känslan av att man befinner sig i tidigt 1900-tal. Skådespelarinsatserna är på topp. Eddie Redmayne imponerade stort på mig i The Theory of Everything och så även i denna film. Och Alicia Vikander är helt lysande. Man känner verkligen för båda karaktärerna och kärleken och svärtan i deras förhållande känns äkta. 
 
 
 
 

Misfits Säsong 2Denna serien alltså. Så udda men så bra. Gapskrattar flera gånger varje avsnitt. Precis min humor. Älskar den. 

Ett av de roligaste ögonblicken denna säsongen tycker jag var när den där tatueraren gjorde så att Nathan blev kär i Simon. Jag dog. SÅ kul.

Gillade Simon i förra säsongen men ännu mer i denna. Han har hittat en plats i gruppen nu. Att den där räddaren visade sig vara hans framtida jag var en oväntad twist. Och att han och Alisha blev tillsammans såg jag heller inte komma. Men åh som jag gillar det. Hur fina som helst. Det skruvar ju till det i huvudet dock, att det finns både en nuvarande Simon och en framtida Simon.

Många bra avsnitt. De var omväxlande vilket gjorde att det aldrig blev tråkigt. Det bästa avsnittet måste ha varit det med mjölk killen. Det var intressant att se hur det såg ut när de blev kända. 

Intressant vändning att de sålde sina krafter i sista avsnittet. Kan förstå att de vill ha sina vanliga liv tillbaka (särskilt Alisha) men ändå farligt när man vant sig vid att ha dom. Jusste jag kan inte dö längre. Jusste jag kan inte vrida tillbaka tiden. Svårt att gå tillbaka. Jag undrar om de tog tillbaka sina krafter på slutet. Och om de får samma.

The Walking Dead 6x09 "No Way Out"Whoah. Här händer det grejer. Mycket död i detta avsnittet. Nu var Jessie och hennes pojkar inga karaktärer jag brydde mig om men det var chockerande att de alla dog så på raken. Pang bom sa det bara. Och som om inte det vore nog blir Carl skjuten i ögat! Alltså klarade han sig? Det såg ju ut som han vaknade på slutet. Men jag menar kulan måste ha träffat jäkligt rätt om han ska ha överlevt. Hoppas verkligen det dock. Rick skulle ju bryta ihop helt om han förlorade Carl.

Jag tycker det här var ett av de bästa avsnitten på länge. Det öppnade upp för resten av säsongen. Jag gillade verkligen att se alla samarbeta och kicka ass som en enad grupp. Så awesome! Så nu är de säkra, för tillfället. Det kommer väl inte vara så länge. Jag undrar vad deras nästa steg kommer bli. 

Shameless 6x06 "NSFW"

 
 
Alltså shiiit, det där med Nick såg jag inte komma. Fick ju värsta sympati för honom när han berättade den där historien om cykeln. Usch hemsk scen. Carl var märkbart tagen och chockad. Det man kan hoppas är ju att han fick ett wake up call nu. Tycker man fick se den gamla Carl komma tillbaka i detta avsnittet. Blev helt känslosam när han gick till Fiona och hur han sen såg till att de kunde få huset tillbaka. Där är den Carl jag känner och älskar. Välkommen tillbaka.
 
Trodde det var kört med huset så blev så himla lycklig när det fanns en chans att de kunde få tillbaka det. Men så satte Gus stopp för det...Jag FATTAR att han är bitter, det har han all rätt att vara. Men det är ju inte bara Fiona det drabbar liksom. Och även om Fiona klantade till det rejält så är det faktiskt inte bara helt hennes fel. Det var hans eget val att gifta sig med henne efter typ fem minuter. Jag hoppas iallafall de får tillbaka huset med Carls pengar. Och att det inte blir några problem med vad han fick dom ifrån. 
 
Måste säga att jag faktiskt börjar gilla Sean. Visst han är en heroinist och han har dödat en person. Inte bra såklart. Men han är ändå alltid där för Fiona när hon behöver honom. Hennes breakdown i detta avsnittet berörde mig verkligen. Det är mer än bara huset, familjen är splittrad. Det är tragiskt att se vad som händer mellan henne och Debbie. Fiona vill ju vara där för henne och Debbie behöver henne. Hoppas att det kommer lösa sig innan säsongen är slut iallafall. Förresten trodde jag inte Fiona skulle göra aborten. Var beredd på att hon skulle ändra sig i sista sekund eller nåt. Men det var förmodligen för det bästa. Hon har tillräckligt med saker som pågår i hennes liv just nu.
 
Även om Lip och Helenes förhållande var dömt att misslyckas redan från början så tycker jag ändå synd om Lip. Han var ju kär i henne. Han har en förmåga att falla för dom han inte kan få. Undrar vad konsekvenserna kommer bli nu. Hoppas verkligen inte att Lip kommer bli utslängd från skolan. Det skulle ju vara väldigt tråkigt. 

Game of Thrones säsong 6 teaser

 
En teaser för den kommande säsongen av Game of Thrones har släpps. Kryptisk är väl det rätta ordet för att beskriva den.
 
 

Recension: The Revenant

 
Genre:Drama Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhall Gleeson, Will Poulter m.fl. Regissör: Alejandro G. Inarritu Produktionsår: 2015
 
Handling: Under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir Hugh attackerad av en björn och lämnad att dö av de andra. I sin kamp att överleva får han utstå obeskrivlig sorg och att ha blivit bedragen av sin närmaste vän John Fritzgerald. Nu är han på jakt efter upprättelse i den bittra vintern och drivs bara av ren viljestyrka och kärlek till sin familj.
 
 
Min åsikt: Alejandro G. Inarritu är regissören till förra årets Oscarsvinnande film Birdman, som jag inte tyckte om. Men denna filmen gillade jag däremot. Den är visuellt slående. Helt fantastiskt vacker. Men samtidigt väldigt blodig, smutsig och våldsam. Det känns så verkligt och man dras verkligen in i filmen. Man kan känna kylan, smärtan och rädslan. Björnattackscenen är på riktigt det obehagligaste jag sett på film. Leonardo DiCaprio är suverän. Det blir nog en Oscar för honom i år. Det måste det bli. 
 
 
 
 

Bilder från säsong 6 av Game of Thrones


Igår släpptes ett gäng bilder från den kommande sjätte säsongen av Game of Thrones. Känner mig så peppad!!


Misfits Säsong 1Hur har jag kunnat missa denna serie? Helt underbar ju. Den är skruvad och sjukt rolig och sen har den det övernaturliga elementet som verkligen drar in en i handlingen. Man fastnar. Kollade alla avsnitt på en dag. Bara 6 avsnitt så det går ju snabbt.

Karaktärerna var alla rätt svåra att gilla i början men sedan växte dom. De är väldigt olika allihopa vilket gör att de har en rolig dynamik. Nathan tyckte jag bara var störig i början men sen började jag älska honom. Allt han säger blir roligt, även om det är helt olämpligt. Lätt min favorit. Blev skiträdd att han dog på slutet. Men tydligen är hans kraft att han är odödlig? Såg så kul ut när han fattade att han blivit levande begravd och sen bara började lyssna på sin iPod. Oh well what are you gonna do liksom.

Även Kelly hade jag lite svårt för i början men sen växte hon hos mig. Gillar hennes kaxighet. Och hur hon är den enda som kan sätta Nathan på plats. 

Kändes SÅ konstigt att se Iwan Rheon i denna rollen när man är van att se honom som Ramsay i Game of Thrones. Raka motsatsen typ ju. Så tillbakadragen att han nästan blir creepy. Men samtidigt så snäll och oskyldig. Man tycker ju så synd om honom. Han är väldigt ensam. Så tragiskt när han fick reda på att hon övervakaren bara utnyttjat honom.

Den personens kraft jag minst skulle vilja ha är Alishas. Fy vad jobbigt. I början drog hon nytta av den men insåg ganska snabbt att det faktiskt inte var så kul. Det går ju liksom inte ha ett förhållande. Som man såg med henne och Curtis. Blir minst sagt komplicerat. 

Och på tal om Curtis. Hans avsnitt när han åker tillbaka i tiden för att förändra allt var mitt favoritavsnitt. Älskar sånt där. Man vet ju att göra sånt inte kommer utan konsekvenser, och så blev det också. Det var också intressant att se vad för brott alla de andra hade gjort också. Speciellt kul var det med Nathan. När han sa att han åkte dit för att ha ätit lösgodis så var det bara "yeah right". Men så visade sig att det faktiskt var så, haha. Fast det var ju egentligen inte det som gjorde att han åkte dit, det var ju hans uppkäftighet. 

Ska börja på säsong 2 nu. Hoppas den är lika bra som denna. 


Shameless 6x05 "Refugees"Åh Lip. För att vara smart kan du vara riktigt dum ibland. Bara visste att den där bilden skulle skapa problem för honom. Och sen när Amanda kom tillbaka och han lämnade henne själv i rummet så var det bara OH NO. Han skulle inte underskattat hennes vilja för hämnd. 

Är så jävla ledsen över huset. Seriöst. Kan bara inte släppa det. Den scenen när Fiona gick in i huset en sista gång fick mig att börja gråta. Kommer sakna det så mycket. Det är nåt speciellt med att flytta ifrån huset man växt upp i, det vet jag själv. Men måste ju vara extra jobbigt när det blev så plötsligt. Verkar som att temat för denna säsongen är att alla börjar gå vidare och skaffa sig egna liv. I'm not here for it säger jag bara. Jag gillar inte förändring. Vill inte att de ska vara splittrade. Vill att de ska vara tillsammans och stötta varandra, som förr. 

Alltså måste de låtsas som att Mickey inte ens existerade? När Ian blev chockad att Caleb ville dejta. Som om han och Mickey bara var sex. I början JA, men sen hade de för tusan ett riktigt förhållande. Det är som att de liksom bara raderat Mickeys karaktärsutveckling i säsong 4 och 5. Fan vad arg jag blir på sånt. UGH!! Ians storyline gör mig bara arg just nu. Även om jag verkligen vill se honom bli en brandman och göra nåt med sitt liv. Men det är ju inte ens det som är huvudfokuset verkar det som...

Men kul att se Tony igen. Håller just nu på att se om serien från början och undrade vad det blev av honom. Så besatt som han var av Fiona? Inte hade man trott att han skulle vara gay. 

Det bästa i avsnittet var när V läxade upp Carl. You tell him girl! Hoppas verkligen att han tog åt sig nu (verkar dock inte som det). Klarar inte av ett endaste avsnitt till med hans attityd. 

Orange is the New Black förnyad för 3 säsonger tillIdag kom det glädjande, och överraskade, beskedet att Netflix serien Orange is the New Black blivit förnyad med hela 3 säsonger. Inte överraskande så, serien har ju blivit ett riktig succé. Men det hör inte direkt till vanligheten att man förnyar med så många säsonger på en gång. Den kommande fjärde säsongen kommer i sommar och vi kan alltså nu förvänta oss att det blir minst 7 säsonger. Det jag direkt börjar fundera på är hur de ska lyckas fylla ytterligare 3 säsonger? Jag menar Pipers fängelsestraff är väl 1 år om jag minns rätt? Men det måste de väl i och för sig ha tänkt på. Är glad över nyheten iallafall. Gillar ju serien väldigt mycket. 

Serielista - Januari 2016

 
Under December månad stod det väldigt stilla men denna månaden har det hänt lite mer. Har sett klart Dawson's Creek och så började jag med ett nytt maratonprojekt, Arkiv X. Sen har jag lagt till lite serier till min vill se-lista, även om jag egentligen har tillräckligt många som det är.
 
 
Serier jag är up to date med:
Better Call Saul
Game of Thrones
Fear The Walking Dead
Modern Family
Nashville
Orange is the New Black
Shameless
The 100
The Walking Dead
True Detective
 
Serier jag ligger efter med:
Angel (säsong 2)
Arkiv X (säsong 2)
Bones (säsong 7)
Chicago PD (säsong 1)
Dallas (säsong 2)
Fargo (säsong 2)
Förhäxad (säsong 3)
Gotham (säsong 1)
Grey's Anatomy (säsong 11)
New Girl (säsong 4)
Parks and Recreation (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Revenge (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Scandal (säsong 4)
Six Feet Under (säsong 3)
Supernatural (säsong 9)
Teen Wolf (säsong 4)
The Carrie Diaries (säsong 2)
The Following (säsong 3)
The Mindy Project (säsong 3)
The Vampire Diaries (säsong 7)
True Blood (säsong 3)
Twin Peaks (säsong 2)
 
Serier jag är klar med:
Breaking Bad
Buffy the Vampire Slayer
Dawson's Creek
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Gossip Girl
Hart of Dixie
How I Met Your Mother
Lost
One Tree Hill
Parenthood
Sons of Anarchy
The Lying Game
The OC
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
 
Serier jag vill se:
American Horror Story
Californication
Castle
Chicago Fire
Cityakuten
Dexter
Dowtown Abbey
Entourage
Friday Night Lights
House of Cards
Homeland
Misfits
Mr. Robot
Once Upon A Time
Orphan Black
Outlander
Prison Break
Private Practice
Sense8
Sherlock
Skins
The Office
The Wire
Vikings

Shameless 6x04 "Going Once, Going Twice"Men neeeej förlorade de huset??? :( Jag var inte ens orolig för att det skulle hända för det har de ju löst innan liksom, så trodde helt säker de skulle göra det nu också. Nej fy vad sorgligt. Det här kan inte hända! Huset är ju liksom en stor del av serien. Det kommer inte bli detsamma om de inte bor där längre. Nej de måste lösa det här på något sätt. Det måste dom bara. 

Jag bryr mig verkligen inte om Lip och Helenes förhållande men jag måste säga att den scenen i badrummet var känslosam. Man såg verkligen hur kär i henne Lip faktiskt är. Vet inte om jag ska tro på att hon inte menade det? Tror bara hon är rädd. Han är hennes elev och hon är gift, ett väldigt fucked up äktenskap, men ändock. Kommer Lip bara låta detta vara och fortsätta som förr? Tror inte det faktiskt.

Haha men ofta brandstationer har ett särskilt "gay shift"??? Skrattade rakt ut. SÅ uppbyggt bara för att Ian ska få ett nytt kärleksintresse. Ugh...är så inte redo för detta. Kan bara inte se honom med nån annan än Mickey. Aldrig i livet. Mitt hjärta kommer krossas. Men jag är hursomhelst intresserad av att eventuellt se honom bli brandman. Han såg ut att gilla det (och inte BARA för alla hunkar). Tror det skulle vara ett yrke som passar honom. Rädda liv och göra något viktigt. 

Frank och alla hans dåliga idéer alltså. Att sätta ihop sin 15-åriga dotter med en gammal gubbe så hon kan få hans pengar när han dör? Herregud. Det måste nästan ta priset. Men sen verkade det ju som att Debbie fattade tycke för den där andra gifta mannen med en cancersjuk fru. Just när jag trodde att hon inte kunde sjunka ännu lägre...

Kul att man fick höra Carls buddy prata. Han har ju inte sagt ett ord innan. Han verkar ändå vara en hygglig kille, trots att han satte eld på sin pappa. Kanske kan han ha ett bra inflytande på Carl? Eller kanske blir det tjejen han är kär i? NÅN måste skaka lite vett i honom iallafall. 

Och på tal om sätta eld på...det där med Yanis såg jag inte komma. Hade väntat mig att det skulle bli värsta fighten mellan honom och Kev, under hela säsongen typ. Men han tillförde inte mycket så skönt att bli av med honom ärligt talat, och skönt för Kev och V. Såg så kul ut när Kev bara stod där och inte visste vad han skulle göra när han brann upp. Och sen hur han bara blåste lite? Haha! Avsnittets roligaste. 

Och jusste, börjar tro att Fiona kommer ha sitt barn nu. Det där hon sa om att hon måste skjuta upp aborten? Det sa ganska mycket. Kommer säkert bli så att det är för sent att göra det. Men vi får väl se. 

RSS 2.0