This is Us Säsong 1 (del 1)

 
 
 
Nu när halva säsongen av This is Us har gått kände jag att jag ville skriva mina tankar om serien såhär långt. This is Us har verkligen blivit en ny favorit hos mig. Det har varit den serien jag sett fram emot mest under hösten. Sån himla mysig, fin och varm serie. Är seriös när jag säger att jag gråter, eller iallafall blir tårögd, i varje avsnitt. Den har blivit mitt nya Parenthood. Har saknat att ha en sån serie i mitt liv. 
 
Första avsnittet avslutades ju med en twist och vi har fått se fler såna. En riktig bomb var det ju när man fick reda på att Jack var död. Och att Rebecca gift om sig med Jacks bästa vän Miguel. Man vet inte så mycket än men antar att det är något man kommer få reda på mer om i kommande avsnitt. Återblickarna blir ju desto mer sorgsnare när man vet att Jack inte kommer finnas där sen :(
 
Har älskat att se Randall och Willams relation utvecklas. Och se William bli en del av familjen. Han är så himla fin med flickorna. Även där blir man sorgsen av tanken att han snart kommer dö. Nu när han äntligen har något att leva för och allt. Livet är bra orättvist. En stor grej var ju när man fick reda på att Rebecca haft kontakt med William, och att Randall kunde haft ett förhållande med honom. Det är lätt att skylla Rebecca för det valet hon gjorde. Speciellt när man ser hur mycket hans ursprung har betytt för Randall under hela hans liv. Men samtidigt förstår man att hon var rädd för att förlora sin son. 
 
Tyckte det var intressant att få reda lite på varför Randall och Kevins relation är som den är. Väldigt tragiskt egentligen. Men man har ju fått se deras relation blir bättre och jag hoppas att det kommer fortsätta så. 
 
Jag förstår att Kates vikt är en stor del av den hon är, men hoppas också att hon kommer få en annan storyline också. Vi får väl se hur det kommer bli efter operationen. Om hon kommer bli förändrad eller om det faktiskt inte kommer göra någon skillnad alls, vilket hon är rädd för. Toby är en karaktär jag inte vetat vad jag ska tycka om under hela säsongen. Men kan ju säga att jag inte såg det som hände på slutet komma. Vilken twist. Stackars Kate. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: