Skam Säsong 3

 
 
Det enda jag gjort idag är att kolla på Skam. Skönt med lediga dagar. Efter varje säsong som har varit tagit slut så har jag känt mig helt depp för att det inte ska fokusera på den personen längre, men sen när nästa säsong börjar blir jag helt investerad i den storyn. Isak har innan varit en karaktär jag inte redigt vet vad jag ska känna för, men jag har ändå alltid velat veta mer om honom. Så det har varit intressant att få följa honom och tycker han har växt så mycket under denna säsongen. Man har verkligen känt med honom. Hur han har tampas med att komma ut som gay för både sina kompisar och föräldrar. Men sen i slutändan så var det ju ingen big deal. En av mina favoritscener denna säsongen var när killgänget pushade och hjälpte Isak med vad han skulle skriva till Even. Så fint alltså. Visst saknar man tjejgänget, men detta killgänget är ju för himla härligt också. 
 
Alltså Isak och Even, jag dööör så fina de är tillsammans. Älskade alla scener med dom. Deras relation stötte ju på lite problem när det visade sig att Even var bipolär. Men är glad för att Isak bestämde sig för att inte se det som ett problem, även om det kommer bli tuffa perioder. Live for the day liksom. Och är glad för att de tog upp sjukdomen och hur bra de skildrade det. Känns som att jag tjatar om det hela tiden med denna serien är så viktig. För ungdomar speciellt då det är många unga som är rädda för att komma ut och många unga som lider av psykisk ohälsa. Och tror den här serien kan vara till en stor hjälp för dom.
 
Jag undrar vem nästa huvudperson kommer bli? Personligen hoppas jag på Vilde, gillar henne mycket. Känns lite som det då man fick se början på en romans mellan henne och Magnus. Men vi får väl se. Och när kommer nästa säsong?? Vet inte hur länge jag orkar vänta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: