Skam Säsong 2

 
 
Tycker serien blir bättre och bättre. Jag gillar det här upplägget att det fokuserar på en karaktär varje säsong. Blev glad att det var Noora som var fokus denna säsongen eftersom hon är min favorit. När det hintades om att det skulle bli något mellan henne och William kände jag bara ugh nej. I början är han ju inte den mest charmerande killen direkt och gillade inte hur manipulativ han var mot Noora. Men sen när man såg att han faktiskt brydde sig om henne på riktigt och när man fick reda på mer om hans bakgrund lättade mitt ogillande. Det är ju dock ingen ursäkt för det dåliga såklart. Men jag shippar iallafall William och Noora hårt. De är ett gulligt par.
 
Williams bror Niko var ju en riktigt vidrig typ. Fy fan alltså. Bra gjort av Noora att anmäla honom. Tror tyvärr att det är många som tänker så på riktigt när de blivit utsatta för sexuella övergrepp, att tänk om det faktiskt var mitt eget fel. Så det är bra att de tog upp det här tycker jag. 
 
Man fick ju lite hintar redan i förra säsongen om Vildes ätstörningar och i denna säsongen var det mer om det. Tycker det var bra gjort av Noora att uppmärksamma det och försöka hjälpa henne. Och hur fint var det inte att Vilde sen drog samma tal när Noora var nere?
 
Tycker Eskild är en sån himla skön karaktär. När man fick reda på att han hade någon boende i förrådet anade jag nästan att det skulle vara Isak. Vet att nästa säsong kommer handla om honom och det är jag spänd på att se. Skit att säsong 3 inte släppts på svt play än. Behöver ju svensk text! Men tänker inte sitta och vänta på det. Får hoppas att jag klarar av norskan. Annars får jag väl leta upp med engelsk text.

sofia mattsson

Jag blev lite besatt av tanken på Noora och william redan i säsong 1. Men är svag för missförstådda badboys ;)

2017-01-12 @ 23:00:27
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: