Fear the Walking Dead 2x03 "Ouroboros"Bra avsnitt. Gillade att man fick se lite walker action. Och att de äntligen börjar lära sig. Innan har man liksom suttit frustrerad och bara "i huvudet era trögon!" Lätt för en annan att säga kanske men bra att de har fattat nu iallafall. Även bra av Nick att komma på idén att man kan kamouflera sig. De har vi ju fått se dom göra några gånger i TWD så det var kul att få se det här också. 

Åh vad jag har svårt för Chris. Jag fattar att han precis har förlorat sin mamma och allt men han beter sig som en barnunge. Han verkar gilla att döda lite för mycket. Det är typ allt han bryr sig om. Han kommer ju få sig själv dödad innan säsongen är över. Garanterat. 

Håller med Madison om att de inte bara kan åka omkring utan att de måste ha något mål. Men jag litar inte på Strand asså. Något skumt har han ju för sig. Dessutom gillar jag inte honom. Han ska alltid ha invändningar mot allt som inte är hans idéer. Alla ska lyda honom bara för att det är hans dumma båt. Hoppas dom kastar honom överbord. Jag har fått nog av honom. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: