Fear the Walking Dead 2x03 "Ouroboros"Bra avsnitt. Gillade att man fick se lite walker action. Och att de äntligen börjar lära sig. Innan har man liksom suttit frustrerad och bara "i huvudet era trögon!" Lätt för en annan att säga kanske men bra att de har fattat nu iallafall. Även bra av Nick att komma på idén att man kan kamouflera sig. De har vi ju fått se dom göra några gånger i TWD så det var kul att få se det här också. 

Åh vad jag har svårt för Chris. Jag fattar att han precis har förlorat sin mamma och allt men han beter sig som en barnunge. Han verkar gilla att döda lite för mycket. Det är typ allt han bryr sig om. Han kommer ju få sig själv dödad innan säsongen är över. Garanterat. 

Håller med Madison om att de inte bara kan åka omkring utan att de måste ha något mål. Men jag litar inte på Strand asså. Något skumt har han ju för sig. Dessutom gillar jag inte honom. Han ska alltid ha invändningar mot allt som inte är hans idéer. Alla ska lyda honom bara för att det är hans dumma båt. Hoppas dom kastar honom överbord. Jag har fått nog av honom. 


Game of Thrones 6x01 "The Red Woman"Efter nästan ett års väntan är Game of Thrones äntligen tillbaka. Är väldigt förväntansfull inför den här säsongen. Tror den kommer bli riktigt bra. Jag tycker att det var ett starkt första avsnitt.

Den stora cliffhangern efter förra säsongen var ju vad som skulle hända med Jon Snow. Det fick vi inget svar på i detta avsnittet men det hade jag inte väntat mig heller. Inget tvivel om att han kommer att komma tillbaka, frågan är bara när. Lär nog dröja något avsnitt till. Kanske mitten av säsongen? Vi får väl se. Gillade iallafall att avsnittet började där det slutade efter förra säsongen. Hur sorgligt var inte Ghosts ylande? Det gjorde ont i hjärtat. Men skönt att se att det fanns några kvar lojala mot Jon. Edd såklart och gillade även att Davos steppade in. Hoppas man kommer få se the wildlings ta död på Thorne och de andra förrädarna. Det skulle göra mig så glad.

Den storylinen jag ser fram emot mest denna säsongen är Sansas. Det verkar som hon äntligen är fri från allt elände och jag är väldigt spänd på att se vad hennes nästa steg är. Det var så awesome att se Brienne (och Pod) komma in och rädda dagen. Äntligen får hon göra det hon var menad att göra, skydda Sansa. Det var en väldigt fin scen mellan dom två. Även Theon var bra, han var beredd att offra sig för Sansa. Tycker att han nu har gottgjort för allt han gjort. 

Det var intressant att se Ramsays reaktion på Myrandas död. Han verkade genuint bry sig om henne. Men det lilla mänskliga man såg i honom försvann ju ganska snabbt när han sa att de kunde mata henne till hundarna. Roose är inte glad alls på Ramsay. Är förvånad att Ramsay inte dödade Walda (och bebisen) redan förra säsongen men nu när hans position på riktigt är hotad kommer han garanterat göra det. Och kanske även Roose? Känns inte som att Ramsay har några gränser. 

Sen kommer vi till det i avsnittet jag inte gillade. Dorne. Efter förra säsongens fiasko där hade jag inte mycket förhoppningar. Men gud vad besviken jag är. Vad var ens meningen med att introducera Dorne?? Bara för att Myrcella skulle dö? Jag fattar inte. Dorans karaktär hade ju inget syfte alls vilket gör mig arg för i böckerna har han ju värsta masterplanen. Nu saknas det ju visserligen några karaktärer som är inblandade där i serien men ändå. Och att Trystane dog också, vem ska nu styra i Dorne? The Sand Snakes? Snälla nej. Klarar inte av en sekund till av dom eller Ellaria. Skulle bli så glad om detta var det sista vi såg av Dorne men är rädd för att det inte är det.

Det var intressant att se Daenerys tillbaka hos Dothraki folket igen. Älskade hur hon inte tog någon skit och fortsatte vara självsäker. Ser inte bra ut för henne just nu men tror att hon under denna säsongen kommer visa hur stark och kraftfull hon är och vinna Dothraki folkets respekt. 

Tyrion och Varys scener tillsammans är alltid guld. De tillförde även lite välbehövlig humor i avsnittet. De har en hel del att fixa i Meereen nu när Dany är borta. Undrar om de kommer lyckas. 

Inte mycket som hände med Arya. Hon är på en väldigt låg plats just nu. Hon måste visa att hon klarar sig trots att hon nu är blind. Vilket jag tror hon kommer göra.

Sen har vi twisten på slutet. Whoah. Hade mina aningar om att Melisandre faktiskt är äldre än vad hon ser ut, men att faktiskt få se det. Man har så många frågor nu. Exakt hur gammal är hon egentligen? Detta gjorde definitivt Melisandre till en mer komplex karaktär. Hon har alltid varit så självsäker, så mycket att det varit svårt att sympatisera med henne, och detta är första gången vi fått se henne sårbar. Hon håller liksom på att förlora sin tro. Eller om den sista scenen sa något så var det kanske att hon redan gjort det.

Nashville 4x16 "Didn't Expect It to Go Down This Way"Klarar. Inte. Av. Maddie. Har aldrig gillat henne speciellt mycket men nu har det gått över gränsen alltså. Hon beter sig som en bortskämd barnunge. Hon förstör hela serien. Rayna och Deacon hade all rätt att vara arga på Cash. Hon är ett dåligt inflytande på Maddie.

Den här kärlekstriangeln mellan Avery, Juliette och Layla är jag redan över. Man såg den gamla Juliette komma tillbaka när hon blev sådär svartsjuk. Om hon vill ha Avery tillbaka är detta inte sättet.Fear the Walking Dead 2x02 "We All Fall Down"Det var intressant att se dom få kontakt med lite andra människor i detta avsnittet. De hade ju en annorlunda inställning till allt. Stanna och ge upp i princip. Även om det kanske är säkrast för tillfället kommer det ju inte vara det mycket längre. 

Nick stal mitt hjärta i detta avsnittet. Han var så fin med barnen. Tragiskt hur det slutade. Blir alltid extra berörd när det är barn inblandat. 

Vad var det för samtal Strand ringde? Något mysko är det ju med honom. Känns som att det kommer bli en stor konflikt snart. Det har ju redan varit ganska spänt mellan honom och de andra. 

Ny Game of Thrones trailer

 
En ny trailer för den sjätte säsongen av Game of Thrones har släppts. Innehåller en hel del nya klipp. Bara 2 veckor kvar nu!!
 

Fear the Walking Dead 2x01 "Monster"

 
 
Är glad att ha denna serien tillbaka igen. Det var ett bra första avsnitt tycker jag. 
 
Även om man kan tycka att Strands beslut att inte rädda de där människorna var kallt så är det ändå förståeligt. Man vet inte alls vilka man kan lita på. Jorden håller på att gå under, folk gör vad som helst för att överleva. Det Alicia gjorde var ju därför inte jättesmart. Det är ju säkerts Jacks båt som är efter dom nu. 
 
Det är mycket tension mellan Chris och Travis efter vad som hände med Liza. Förstår att Chris är ledsen och allt men han har ingen rätt att vara arg på Travis. Vad skulle han ha gjort liksom? Låtit henne förvandlas? Han besparade både henne och Chris lidandet. Nashville 4x14 "What I Cannot Change"Så Juliette var tillbaka i detta avsnittet. Jag vill verkligen tro att hon har förändrats. Hon verkar ju vilja lägga allt fokus på sin dotter nu så får väl hopps det fortsätter så. Även om hennes förhållande med Avery inte går att rädda så kan hon fortfarande göra rätt för sin dotter. 

Det var stort av Luke att låta sin son ta värvning. Även om det finns en massa anledningar till varför han inte skulle låta honom göra det så lät han det ändå vara hans val. Och det bättrade ju deras ganska skadade förhållande också. Tycker även det var bra av honom att låta Will komma tillbaka till hans skivbolag. Han borde inte låtit honom gå från första början, men bra att han insåg att han gjort fel iallafall. Nu får vi hopps Will kommer att komma igång med sin musik igen. Serielista - Mars 2016

 
Har inte blivit mycket tid för serietittande denna månaden. Den mesta tiden har jag ägnat åt att kolla om Gilmore Girls och Game of Thrones men har även fortsatt med mitt Arkiv X maraton. Har nu också strukit några serier från listan som jag vet att jag ganska så säkert inte kommer att ta upp.
 
Serier jag är up to date med:
Better Call Saul
Game of Thrones
Fear The Walking Dead
Modern Family
Nashville
Orange is the New Black
Shameless
The Walking Dead
True Detective
 
Serier jag ligger efter med:
Angel (säsong 2)
Arkiv X (säsong 3)
Bones (säsong 7)
Chicago PD (säsong 1)
Dallas (säsong 2)
Fargo (säsong 2)
Förhäxad (säsong 3)
Gotham (säsong 1)
Grey's Anatomy (säsong 11)
Misfits (säaong 4)
New Girl (säsong 4)
Parks and Recreation (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Revenge (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Scandal (säsong 4)
Six Feet Under (säsong 3)
Supernatural (säsong 9)
Teen Wolf (säsong 4)
The 100 (säsong 3)
The Carrie Diaries (säsong 2)
The Following (säsong 3)
The Mindy Project (säsong 3)
The Vampire Diaries (säsong 7)
True Blood (säsong 3)
Twin Peaks (säsong 2)
 
Serier jag är klar med:
Breaking Bad
Buffy the Vampire Slayer
Dawson's Creek
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Gossip Girl
Hart of Dixie
How I Met Your Mother
Lost
One Tree Hill
Parenthood
Sons of Anarchy
The Lying Game
The OC
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
 
Serier jag vill se:
American Horror Story
Californication
Castle
Chicago Fire
Cityakuten
Dexter
Dowtown Abbey
Entourage
Friday Night Lights
House of Cards
Homeland
iZombie
Mr. Robot
Once Upon A Time
Orphan Black
Outlander
Penny Dreadful
Prison Break
Private Practice
Sense8
Sherlock
Skins
The Office
The Wire
Vikings

Shameless 6x12 "Familia Supra Gallegorious Omnia!"Undrar om Frank hade gått igenom med sin plan även om killen inte hade lurat honom. Han lyckades ju förstöra det ändå. Inte schysst att slänga ur sig det på bröllopet sådär och speciellt inte framför Seans son. Är så besviken på Sean. På något sätt visste man att det skulle bli såhär men allteftersom jag började gilla honom förträngde jag det. Stackars Fiona alltså. Kan aldrig få det att funka med sina förhållanden. Nu hoppas jag att vi kommer få se henne singel i nästa säsong. Det har bara varit förhållande på förhållande. Hon behöver fokusera på sig själv nu. 

Var lite rädd att Ian skulle gå tillbaka att jobba på klubben och ge upp sitt drömjobb. Bra gjort av honom att gå dit och begära jobbet tillbaka. Väldigt bra tal han hade. Att ha en psykisk sjukdom ska inte behöva stoppa en från att få jobb. Ian har kommit en lång väg denna säsongen. Är så glad för hans skull. Han förtjänar detta. 

Är glad att Debbie insåg att hon behövde hjälp. Hon kan inte klara det själv. Både hon och barnet får lida. Fiona vill ju hjälpa henne. 

En annan som behöver hjälp är Lip. Jag hoppas verkligen han kommer lägga in sig på rehab. Jag vill inte se honom bli Frank. Han har så mycket potential att bli någonting. Skulle vara tragiskt att se honom slänga bort det. 

Det var nog allt jag hade att säga. Tycker den här säsongen har varit ganska svag. Men kommer ändå sakna mina kära Gallaghers. Det är en lång väntan nu. The Walking Dead 6x16 "Last Day on Earth"

 
 
Jag har blandade känslor över denna finalen. Det var så mycket build up och sen fick man ingen payoff. Bortsett från introduceringen av Negan då som var helt awesome. Jeffrey Dean Morgan spelade rollen så bra. Det känns verkligen som att han kommer bli seriens ultimata skurk. Mådde på riktigt dåligt under den sista scenen. När Glenn försökte försvara Maggie. Ricks blick när han insåg att de var körda. Så mycket känslor. Sen den där utdragna väntan på att se vem som skulle dö, och så fick man inte ens se vem han valde??? Kändes bara som ett billigt slut. Ett sätt att få tittarna att komma tillbaka till nästa säsong. Så jäkla frustrerande. Ugh. 
 
Jahopp bara att vänta till i höst då I guess. Början av säsongen tycker jag var ganska seg men sen hämtade den upp sig under andra halvan. Är besviken på hur det slutade men är ändå spänd på att se fortsättningen med Negan nästa säsong.RSS 2.0