Nashville 4x01 - 4x02

 
 
Här kommer mina tankar om de två första avsnitten av Nashville. 
 
Var inte speciellt orolig för att Deacon skulle dö. Gick inte på deras lilla lureri för en sekund där i början. Men väldigt tråkigt att det blev så allvarligt med Beverly. Nu när dom äntligen börjat komma varandra närmare och allt. Undrar om hon kommer att klara sig nu. 
 
Sen har vi Juliette och Avery. Alltså...vad ska man säga? Blir så ledsen. Brukade älska detta paret men just nu vet jag inte om jag vill se dom tillsammans igen. Avery förtjänar så mycket bättre. Jag vet att hon är sjuk och allt men det ursäktar ändå inte det där falska spelet hon körde med. Ugh. Tycker bara så jäkla synd om Avery. Klarar inte av att se honom hjärtekrossad längre.
 
Blev så besviken på Luke när han droppade Will. Varför lät han sig påverkas? Med tanke på att man han så sketen syn på homosexualitet inom countryvärlden är det väl ännu viktigare att visa att man står upp för det. Men nej hans varumärke var tydligen viktigare...Det här var ju inte precis vad Will behövde nu. Undrar hur han kommer att hantera det här.
 
Rayna tog nog åt sig lite för mycket av vad Juliette sa till henne. Den här dealen hon gjorde nu känns väldigt risky. Tycker även synd om Layla som inte får någon uppmärksamhet alls. Förstår såklart att Rayna vill ha mer artister till sitt skivbolag, men ändå. Det här kommer inte sluta bra känns det som.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: