Nashville 3x22 "Before You Go Make Sure You Know"

 
 
Alltså Juliette, vad besviken jag blir på dig. Anade att det skulle bli såhär men hoppades innerst inne att hon skulle inse och söka hjälp. Kan inte skylla Avery för att han lämnade. Hon var en fara för barnet. Och han kunde inte göra mer än vad han gjorde. Han försökte verkligen. Tycker så himla synd om honom. Krossade mitt hjärta. 
 
Var för en stund orolig att Will skulle fortsätta ljugandet men tack och lov så kom han ÄNTLIGEN ut. Kan förstå att han är orolig för sin karriär. Men det ska ju inte göra nån skillnad. Tycker man. Han måste ju vara den han är. Och om hans pappa inte kan acceptera det kan han dra åt helvete rent ut sagt. 
 
Kände att det var något lurt med Beverly och tydligen såg hon detta som en chans att bli omtyckt hon framstå som hjälten. Jaja låt henne säger jag. Och var nog så Rayna kände med. Hon gjorde det iallafall, det är huvudsaken. Är inte ett dugg förvånad över att de lämnade oss med en sån cliffhanger. Att man inte vet om Deacon kommer klara sig eller inte. Men jag tror inte att han kommer dö, det har jag svårt att se.
 
Vad mer? Teddy åkte fast. Inte heller nån stor överraskning där. Och ja, Scarlett och Gunnar. Är ju obvious att det fortfarande finns någonting där. Förhoppningsvis kommer det bli dom i nästa säsong. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: