Hart of Dixie 4x10 "Bluebell" (Serieavslutning)

 
 
Idag fick vi se det sista avsnittet av Hart of Dixie. Är ju ännu inte officiellt att serien faktiskt blivit nedlagd, men med största sannolikhet kommer den bli det.
 
Så avsnittet då, det var väldigt happy happy och alla fick sina lyckliga slut. Precis så som man ville ha det. Jag blev glad att Brick äntligen gjorde Zoe till en partner. Det var på tiden. Gillade scenen när Zoe gick och hälsade på sin pappas grav. Under säsongerna har man ju fått se att Bluebell blivit mer och mer som ett hem för Zoe och nu är det ännu mer klart, att det är här hon kommer stanna. Den där tjejen som ersatte George (O.C reunion!) var ju väldigt lik henne när hon först kom dit. Kul också att det startade en ny kärlekstriangel, haha.
 
Ville väldigt gärna se Zoe och Wade gifta sig men man var ju lite osäker på om de skulle hinna klämma in det, men det gjorde dom! Jag tycker det var perfekt. Man hade ändå inte föreställt sig att de var några som skulle ha ett stort bröllop, så att de gjorde det på sjukhuset innan deras barn skulle födas med alla samlade kändes väldigt rätt. Det var fint. Är glad också att det lösta sig mellan Lavon och Lemon. Han var ju tvungen att berätta sanningen men som tur var så spelade det ingen roll för henne hur han gjorde det eftersom han är den rätte. Man undrar ju fortfarande hur det kommer gå för George och Annabeth men med tanke på vad de känner för varandra kommer de nog lösa det på något sätt. Lite kul att när säsongen började så hade man inte ens tänkt tanken på de här två tillsammans men nu känns det helt rätt.
 
Hade inte väntat mig sjungandet på slutet, haha. Kändes som att man kollade på typ Glee eller nått. Hade klarat mig utan det där ärligt talat, blev lite för mycket. Men kändes ändå typiskt serien att göra nåt sånt. Oh well. Bortsett från det är jag absolut nöjd med avslutningen. Känns sorgligt att säga hejdå till serien. Kommer sakna att ha en mysserie att se på varje vecka. 

Veckans tv-serier - v.13

 
Inte så många serier denna veckan. Tankar om serieavslutningen av Hart of Dixie kommer imorgon eller på söndag i ett eget inlägg. 
 
 
Shameless 5x10 "South Side Rules"
Sammi din bitch!!! Ugh vad jag hatar henne! Hon var bara tvungen att hämnas på något sätt, men varför ta ut det på Ian?? Han har ju inte gjort henne någonting. Kan helt förstå att hon är arg på Carl men han fick ju sitt straff. Jag hade känslan att det här med armén skulle komma tillbaka, men ändå. Nu när Ian äntligen var på ett bra ställe och han och Mickey var lyckliga tillsammans och allt. Seriöst kan de inte få vara lyckliga i mer än 5 minuter innan det går åt helvete? Jag undrar vad som kommer hända nu. Hur allvarligt det kommer bli. Man har ju vetat hela tiden att det kommer hända nåt mellan Fiona och Sean, men jag gillar det inte. Vet inte om jag vill att hon ska vara med Gus heller för den delen. Alltså Debbie hallå? Hon visste att pillerna inte skulle funka än. VILL hon bli gravid eller? Är glad att Kev äntligen kom hem och att det börjar gå i rätt riktning för honom och Vee.
 
The Walking Dead 5x15 "Try"
Jag förstår deras frustration över att människorna på det här stället verkar kunna leva ett helt normalt liv med tanke på vad som pågår därute. Men för Rick att ställa till med en scen på det där sättet var väl kanske inte det smartaste. Hade inte väntat mig att det var han som skulle göra det heller, Sasha var väl den som var den mest troliga. Jag undrar vad som kommer hända nu. De lär ju inte vara så populära hos Alexandria folket nu. 
 
Better Call Saul 1x08 "Rico"
Kul för Jimmy att han äntligen fick ett stort fall i detta avsnittet. Och gillade se honom och Chuck jobba tillsammans. Han verkar ju må bättre när han jobbar. Jag har dock känslan att Jimmy kommer bli screwed over på något sätt.
 
Grey's Anatomy 11x17 "With or Without You"
Så det man har undrat sen man fick höra den där okända kvinnan svara i Dereks telefon fick man svar på i detta avsnittet, var Derek otrogen eller inte? Det värsta man hade kunnat föreställa sig var ju att han hade en affär och hade fallit för nån annan men så var det inte. Det var däremot flörtande och en kyss så otrogen var han ju tekniskt sett. Men det var det som fick honom inse att det är Meredith han vill vara med. Väldigt dumt av honom dock att lämna den biten ute. Han måste berätta för Meredith. Nu har de iallafall båda insett att de vill vara tillsammans så jag hoppas verkligen att de kommer jobba på sitt förhållande nu. Förstår att det var chockerande för Owen att få reda på att hans mamma dejtade en kille som var yngre än honom själv. Men bra gjort av honom att tillslut inse att det faktiskt var kärlek på riktigt mellan dom. 

Veckans tv-serier - v.12

 
 
Shameless 5x09 "Carl's First Sentencing"
Carl jag gillar dig och allt men vad tusan gör du?? Hade inte väntat mig att han skulle be om ursäkt, det hade ju varit väldigt olikt honom men ändå. Ett år i juvie nu då. Jahapp. Tror dock inte han kommer få några problem där. Värre lär det nog bli för Chuckie. Sammi visade en ny nivå av stördhet när hon skulle lära honom hur man klarade sig därinne. Liksom wtf. Gillade faktiskt Franks scener med hon doktorn i detta avsnittet. Tänk om han skulle kunna börja bry sig om någon utan att vara ute efter någonting för omväxlings skull. Känns som att Ian tog ett steg i rätt riktning mot att acceptera sin sjukdom. Jag gillade den scenen med honom och Lip. De två behöver ha fler scener ihop, som de hade förr. Saknar det. 
 
The Walking Dead 5x14 "Spend"
När Noah fick mer repliker och så i detta avsnittet bara visste jag att han skulle dö och mycket riktigt gjorde han det. Det måste ju ha varit en av de brutalaste dödscenerna i serien. Så hemskt när han drogs ut och Glenn var tvungen att se det. Alltså vad håller Gabriel på med? Blev så arg på honom. Varför är han ens kvar? 
 
Better Call Saul 1x07 "Bingo"
Man har tidigare fått se Jimmys kamp mellan att göra vad som är rätt och nå framgång och det är även vad han fick göra i detta avsnittet. Att ge över fallet till Kim var det rätta att göra, men det kommer inte ta honom nån vart. Antagligen kommer han börja inse att han inte kan fortsätta så om han vill lyckas och jag ser fram emot att se det, att se honom bli Saul Goodman.
 
The Vampire Diaries 6x17 "A Bird in a Gilded Cage"
Mama Salvatore is back. Vet inte om man ska tro på att hon är bättre nu och har lämnat rippern bakom sig. Det är definitivt något shady med henne. Hon verkar lite smått galen. Hur mycket jag än gillade att se Bonnie kicka ass så kunde jag inte hjälpa att tycka lite synd om Kai. Vet inte varför, efter allt han gjort mot henne så är det ju vad han förtjänar. När Bonnie kom med botemedlet där på slutet kände jag bara NEJ. Been there done that. Varför, varför ta upp det igen??
 
Grey's Anatomy 11x16 "Don't Dream It's Over"
Men åh vad jobbigt att man inte fick reda på om Derek hade varit otrogen eller inte! Alltså jag vill inte tro att han har varit det. Men samtidigt så har han ju faktiskt gjort det innan, det var ju så han och Meredith först träffades. Så vem vet. Men som sagt jag hoppas verkligen inte det är så. De kan inte bara förstöra MerDer. Är glad att Jacskon och April börjar komma tillbaka efter vad som hände. De är fina tillsammans och vill se dom hålla ihop. 
 
Hart of Dixie 4x09 "End of Days"
Näst sista avsnittet av Hart of Dixie någonsin. Känns sorgligt. Man märker verkligen att de rundar av nu. Blev glad att Zoe ändrade sig och bestämde sig för att hon ville gifta sig med Wade. Hennes frieri gick dock inte som planerat. Vill ju se Lavon och Lemon gifta sig också men han måste ju berätta sanningen för henne, att det blev en mix up. Har alltid kännts som att det varit mer för George än Bluebell så förstår att han tog det här erbjudandet. Fint av Annabeth att vara så stöttande. 

Veckans tv-serier - v.11

 
 
The Walking Dead 5x13 "Forget"
Jag förstår Sashas känslor. Att man står och pratar helt om oviktiga saker när jordens undergång pågår därute liksom. Fast människorna på det här stället har ju inte utgjort något hot, ÄN. Just nu är det väl mer Rick och gänget som ser ut som bad guysen. 
 
Better Call Saul 1x06 "Five-O"
Jag gillade att avsnittet fokuserade på Mike. Man visste ju inget om hans förflutna när han blev introducerad i Breaking Bad så det var intressant att få reda på mer om det. Man fick större förståelse för karaktären. Väldigt tragiskt det som hände med hans son. 
 
The 100 2x16 "Blood Must Have Blood: Part 2"
Säsongsfinal av The 100. Väldigt jobbigt att behöva vänta till höst på fortsättningen. Hemskt att de var tvungna att offra alla människorna, inklusive Maya :( , men det fanns ju inget annat val om de skulle få tillbaka deras grupp. Stackars Clarke som nu har ännu mer döda människor på sitt samvete. Förstår varför hon ville lämna men hoppades ändå att hon inte skulle göra det. Det var fint gjort av Bellamy att inte låta henne ta på sig hela skulden själv och ge henne förlåtelse för att hon skulle stanna. Men det hjälpte inte. Jag undrar vart hon ska ta vägen nu. 
 
The Vampire Diaries 6x16 "The Downward Spiral"
Att se Caroline utan känslor kändes bara fel. Och neeej var sur jag blev att Stefan också stängde av sina känslor. Vet att han inte hade något val med tanke på att Sarah skulle dött men ändå. Om det var någon som skulle kunna fått Caroline tillbaka så var det ju han. Förstår ändå varför Damon gjorde som han gjorde mot Bonnie, han var ju tvungen att få reda på sanningen om hans mamma. Tydligen så är hon en ripper. Stackars Damon. Allt som han trott om sin mamma visade sig vara fel. 
 
Grey's Anatomy 11x15 "I Feel the Earth Move"
Gillade att se Owen och Amelia hjälpa den där lilla flickan vars mamma höll på att dö. Owen är så bra med barn. Det var fint att se hur mycket han brydde sig om henne. Gillar verkligen Owen och Amelia tillsammans. Trodde inte jag skulle kunna shippa honom med någon annan än Cristina, men tycker faktiskt de två passar jättebra ihop. Alltså slutet oh no. Har Derek varit otrogen eller? De kan inte de får inte sabba Meredith och Derek. Nej bara NEJ.

Shameless 5x01-5x08

 
 
Sådär ja, nu är jag ikapp. Kommer bli jobbigt att behöva en vecka mellan varje avsnitt nu efter man kollat så intensivt. Tycker den här säsongen började en aning långsamt men de senaste avsnitten har varit riktigt bra. 
 
Börjar väl med Ians sjukdom. Man såg ju att det inte var bra redan från början men den gick det ju riktigt utför när han kidnappade Mickeys son (som jag fortfarande inte lyckats lära mig namnet på). Usch jag tycker det här är så jobbigt att se. Vill bara att han ska vara okej. Har också varit jobbigt att se hur svårt det är för Mickey. Är glad att han är där för honom iallafall. Vad de här två gör med mina känslor alltså. Jag hoppas verkligen de klarar sig igenom det här. Annars krossas mitt hjärta.
 
Sen har vi Fiona och hennes killproblem. Trodde det skulle bli något mellan henne och chefen men tur att det inte blev så för gillar inte honom. Jag gillar Gus. Han är bra för henne och precis vad hon behöver. Vill gärna se det funka mellan dom men med tanke på att de gifte sig efter en vecka är väl inte det så säkert. Och så är det Jimmy som kom tillbaka. Jag gillade dom två tillsammans innan men han är bara inte rätt för henne. Inte längre. Efter allt hon gått igenom behöver hon någon stabil och det är inte han. 
 
Kev och Vee gör mig så ledsen. Förstår bådas sidor men var väl lite mer på Kevs sida, jag menar saker förändras när man får barn och tycker det var barnsligt av henne att tvinga honom välja mellan henne och barnen. Men sen går han och hookar upp men nån collage tjej. Whyy? Så dumt. De måste lösa det på något sätt, det måste dom bara. Verkade ju iallafall som att Svetlana, av alla människor, lyckades få Vee att tänka om lite. 
 
Stör ihjäl mig på Sammi. Kan inte bara hon försvinna NU? Orkar verkligen inte med henne mer. Någon annan jag stört mig på denna säsongen är Debbie. Hon har varit lite för mycket bara. 
 
Vad mer? Carl blev arresterad. Åh Carl lilla vad du ställer till det. Inte jätteförvånande att det här skulle hända förr eller senare dock. Självklart var det Frank som gjorde att han åkte fast. Undrar vad som kommer hända nu. 

Shameless Säsong 4

 
 
Den här säsongen har varit tyngre än de tidigare, inte lika mycket humor. Men jättebra ändå såklart.
 
En av de stora grejerna denna säsongen var att Fiona flippade och ställde till det rejält för sig själv. Efter att hela tiden varit den ansvariga var det väl inte så konstigt att detta skulle hända förr eller senare. Men det visar att hon är mänsklig. Hoppas hon håller sig borta från trubbel nu bara. Jag undrar vad som kommer hända nu när Jimmy är tillbaka.
 
Man har fått se Debbie och Carl börja växa upp denna säsongen och gå igenom det som hör tonåren till. Gillar inte alls Debbies vänner, hon är så mycket smartare än att umgås med såna som dom. Men ja det är ju något som hör till tonårsperioden, att försöka passa in.
 
Sen har vi Frank som typ varit halvdöd hela säsongen. Man fattade ju att han aldrig skulle dö. Den här dottern han visade sig ha, Sammi, tycker jag var ganska så störande. Deras scener var de jag gillade minst denna säsongen.
 
Något jag däremot har gillat denna säsongen är Ian och Mickey. I looove them! Mickey har verkligen växt som karaktär. Det trodde man inte när man först träffade honom i säsong 1. Så jädra typiskt att precis när Mickey kommit ut och det börjar gå framåt ska det visa sig att Ian är sjuk. Antar att det är bipolär sjukdom som mamman. Jag undrar hur illa det kommer bli.
 
Nu ska jag bara kolla de avsnitten som visats hittills av säsong 5 sen är jag ikapp!
 

Veckans tv-serier - v.10

 
 
The Walking Dead 5x12 "Remember"
Det måste vara konstigt att helt plötsligt börja leva normalt efter att ha varit där ute så länge. Att de inte släpper ner garden helt och är beredda på fara är förståeligt. Det verkar ju nästan för bra för att vara sant. Men jag vill väldigt gärna tro att detta är ett säkert ställe.
 
Better Call Saul 1x05 "Alpine Shepherd Boy"
Mycket fokus på Jimmy och Chucks relation i detta avsnittet. Jag förstår att Jimmy inte vill skicka iväg sin bror, även om han kanske egentligen skulle behöva hjälp. Jimmy har börjat få lite kunder nu. Var väl kanske inte redigt vad han hade hoppats på men alltid en början I guess.
 
The 100 2x15 "Blood Must Have Blood: Part 1"
Åh Lexa you backstabbing bitch! Egentligen är man väl inte förvånad. Tycker så synd om Clarke som har offrat så mycket för denna alliansen och så sabbar Lexa det bara sådär. Vad ska de göra nu då?? På nåt sätt måste de ju klara det.
 
Nashville 3x15 "That's The Way Love Goes"
Kanske kan Will få mod att komma ut nu när han jobbar med den där låtskrivaren och ser att hans karriär faktiskt inte kommer förstöras om han gör det. Är glad att Deacon berättade om sin cancer för Rayna. Tror faktiskt det kan bli hon som ger honom levern.
 
Grey's Anatomy 11x14 "The Distance"
Tycker det var rätt beslut av Amelia att inte ringa Derek. Hade inte gjort nån skillnad. Det enda som hade hänt är att han hade fått äran som Richard sa. Efter Herman hade vaknat upp och allt såg bra ut visste man bara att något skulle komma, och mycket riktigt så hade hon blivit blind. Men ändå, hon fick leva. Det är det viktigaste. 
 
Hart of Dixie 4x08 "61 Candles"
Är glad att Lemon och Lavon äntligen är tillsammans nu. Det var på tiden. Bra att Lemon och Zoe börjar komma överens mer nu också. Den sista scenen med dom var så fin. Blev tårögd. 

Shameless Säsong 3

 
 
Den storylinen jag har tyckt minst om denna säsongen är Jimmys. Det går fram och tillbaka för mig med honom, ibland gillar jag honom och ibland inte. Just nu inte. Fiona förtjänar bättre än hans ständiga ljugande. Och han har ingen förståelse för hennes liv heller.
 
När Karen kom tillbaka trodde jag för en liten kort stund att hon kanske hade förändrats men nej, samma gamla vanliga bitch. Men hur mycket jag än hatar henne så kan jag inte säga att hon förtjänade vad som hände med henne på slutet. Så hjärtlös är jag inte faktiskt. Mandy som jag annars gillat sjönk ju lite där. Hon tog det ett steg för långt.
 
Jag har gillat att se Ian och Mickeys förhållande denna säsongen, innan Mickeys psykopat till pappa kom och förstörde. Fy fan vad vidrig han är alltså. Jag förstår att Mickey inte bara kunde ställa in bröllopet. Jag menar hans pappa hade ju liksom dödat dom båda två. Men tyckte ändå väldigt synd om Ian.
 
Jag vet att Frank är en självisk skitstövel men jag kan bara inte hjälpa att bli lite berörd av hans små moments han har med barnen. Som med Carl och Lip på slutet. 
 
Är glad att Lip faktiskt tog sitt förnuft till fånga och gick ur skolan, och att det verkar som att han ska börja på collage också. Blev så frustrerad på honom när han bara kastade bort allt. 
 
Gillar verkligen Kev och Veronica. Speciellt Kev, han är så jäkla härlig. Är glad att de ska få ett barn nu trots allt. Även om vägen dit var heh...en aning obekväm. Men det var ändå rätt kul att se. Vad var det Kev sa, "I feel like i'm fucking Casper" Haha. Skojar inte jag skrattade i typ en halvtimme efter.
 
Ja det var nog vad jag hade att säga om denna säsongen. Har säkert missat nåt viktigt men men. Riktigt bra säsong iallafall. 

Shameless Säsong 2

 
 
Har verkligen fastnat för denna serien. Så så bra. Som jag skrev i förra sammanfattningen, hur kan jag ha missat denna serien?
 
Steve, eller Jimmy som han ju egentligen heter, kom tillbaka. Förra säsongen visste jag inte redigt vad jag skulle tycka om honom. Men nu tror jag att jag har bestämt mig för att jag gillar honom. Han är ju ändå bra med familjen. Bara han inte fortsätter att hålla på och ljuga.
 
Något jag inte har gillat denna säsongen är Lip och Karens drama. Förstår inte vad Lip ser i henne ens. Hon är vidrig. Hoppas att hon stack föralltid nu. Klarar verkligen inte av henne längre.
 
Tycker det var synd att Ethel lämnade. Det var så kul med henne där. Gulligt att Kev blev så fäst. Jag hoppas att han och Veronica kommer lyckas få ett barn.
 
Sen har vi Monica som kom tillbaka och ställde till det. För en pytteliten stund var de nästan en vanlig familj men man visste ju att det inte skulle vara speciellt länge. Väldigt tragiskt det som hände på slutet, att barnen skulle behöva se det. 
 
Hände en hel del i denna säsongen men tror jag fick med det viktigaste iallafall. Nu ska jag börja på säsong 3!
 

Serielista - Februari 2015

 
Här kommer serielistan för Februari månad. Inte så mycket förändringar. Det enda som väl egentligen är nytt är att jag börjat kolla på Shameless. 
 
Serier jag är up to date med:
Better Call Saul
Game of Thrones
Grey's Anatomy
Hart of Dixie
Nashville
Orange is the New Black
The 100
The Following
The Vampire Diaries
The Walking Dead
True Detective
 
Serier jag ligger efter med:
Angel (säsong 2)
Bones (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Dallas (säsong 2)
Förhäxad (säsong 3)
Gotham (säsong 1)
Modern Family (säsong 6)
New Girl (säsong 4)
Parks and Recreation (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Revenge (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Scandal (säsong 4)
Shameless (säsong 2)
Six Feet Under (säsong 3)
Supernatural (säsong 9)
Teen Wolf (säsong 4)
The Carrie Diaries (säsong 2)
The Mindy Project (säsong 3)
True Blood (säsong 3)
Twin Peaks (säsong 2)
 
Serier jag är klar med:
Breaking Bad
Buffy the Vampire Slayer
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Gossip Girl
How I Met Your Mother
Lost
One Tree Hill
Parenthood
Sons of Anarchy
The Lying Game
The OC
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
 
Serier jag vill se:
American Horror Story
Castle
Chicago Fire
Cityakuten
Dawson's Creek
Dexter
Dowtown Abbey
Entourage
Fargo
Friday Night Lights
House of Cards
Homeland
Once Upon A Time
Orphan Black
Outlander
Prison Break
Private Practice
The Office
The Wire
Vikings

Veckans tv-serier - v.9

 
 
The Walking Dead 5x11 "The Distance"
Man förstår ju varför de är väldigt avvaktande när de möter nya människor, med tanke på vad de har stött på för några innan. Men jag hoppas att de här går att lita på. För omväxlings skull liksom.
 
Better Call Saul 1x04 "Hero"
Som jag anade så var inte Nacho helt förlåtande bara för att Jimmy fick ut honom. Han kommer nog tillbaka. Att Jimmy planerade det där fallet för att få honom att se ut som en hjälte kändes väldigt typiskt honom. Och verkar som det funkade också.
 
The 100 2x14 "Bodyguard of Lies"
Det här kändes mest som ett utfyllnads avsnitt. Man väntar bara på att de ska slå till mot Mount Weather, vilket jag antar kommer hända i nästa avsnitt. Visste att Octavia skulle få reda på sanningen. Det var jobbigt att se. Hon kommer nog inte komma över detta i första taget. Har haft känslan att det varit något mer än vänskap mellan Clarke och Lexa, fanns definitivt en tension, och så visade det ju sig också vara.
 
Nashville 3x14 "Somebody Pick Up My Pieces"
Åh Layla varför kan du inte se vilken svin Jeff är? Nu när hon äntligen börjar få igång sin musikkarriär så ska hon låta Jeff förstöra allt. För no way att Rayna kommer vilja ha något med honom att göra. Det var kul att se Gunnar, Scarlett och Avery spela tillsammans igen. Just like old times.
 
Grey's Anatomy 11x13 "Staring at the End"
Inte det bästa avsnittet kanske men jag är ju ett fan av Amelia så jag gillade att hon fick mycket fokus i detta avsnittet. Att hon bröt ihop efter att hela tiden varit så självsäker visar bara att hon är mänsklig. Det är klart hon måste vara rädd och nervös. Men jag tror och hoppas att hon kommer klara det.
 
Hart of Dixie 4x07 "The Butterstick Tab"
Blir lite småsur över att de skjuter upp Lemon och Lavon ännu mer. Men samtidigt förstår man ju såklart med tanke på allt hon går igenom med sin mamma. Blev glad att Lemon och Magnolia bestämde sig för att lära känna Scarlett. Även om de inte är redo att förlåta sin mamma betyder ju inte det att de inte kan ha en relation till sin lillasyster.

Shameless Säsong 1

 
 
Varför har jag inte sett denna serien förens nu för? Har spenderat helgen med att kolla igenom första säsongen och gillar den jättemycket. Barn som måste klara sig själva för att deras mamma stuckit och deras pappa är alkoholist skulle lätt kunna bli deprimerande men det finns mycket värme och humor i denna serien. Gillar verkligen dynamiken mellan syskonen. Trots deras familjesituation är de en sammansvetsad grupp.
 
Min favoritkaraktär är Fiona. Inget lätt liv hon har alltså. Blev så glad på slutet att hon tog chansen att äntligen göra något för sig själv (även om det inte blev nåt av det) efter att hela tiden tagit hand om alla andra. 
 
Sen finns det ju de karaktärer jag inte gillar. Den karaktären jag har mest svårt för är Karen, hon är bara FÖR mycket. Frank är det ju också svårt att gilla, helt väck ju. Men ibland är han det på ett underhållande sätt. Låter kanske fel, det är ju självklart tragiskt. Men det är just det vad denna serien gör bra. Tar upp allvarliga problem utan att det blir för mörkt. Den lyckas blanda drama och humor på ett bra sätt.
 
Om jag ska säga något negativt är det väl att jag känner att de kunde dra ner något på nakenscenerna. Men efter ett tag vande man sig ändå vid det. 
 
Tror inte jag har något mer att kommentera. Mycket bra serie. Ser fram emot att börja på säsong 2!

RSS 2.0