Veckans tv-serier - v.16

 
 
Nashville 3x18 "Nobody Knows But Me"
Kul att Christina Aguilera gästade i detta avsnittet. Det hade jag missat att hon skulle göra. Är besviken på Juliette efter detta avsnittet. Hon betedde sig som sitt gamla jag. Förstår att det är överväldigande med barnet, men det gav henne ändå ingen rätt att göra som hon gjorde. Prata med Avery istället. Är glad att Will äntligen frågade ut Kevin. Kommer nog ta ett tag till innan han kommer gå ut med det officiellt, men ett steg närmare iallafall.
 
The Vampire Diaries 6x18 "I Could Never Love Like That"
Gillade aldrig Stefan och Caroline utan känslor men i detta avsnitten var det knappt så att jag kunde titta, så fjantigt bara. Tur att Stefan har sina känslor tillbaka nu iallafall. Men synd att deras mamma ska vara så kall. Den där twisten tyckte jag inte var så wow heller. Tycker det är himla konstigt att Elena spenderat de två senaste säsongerna att acceptera att vara vampyr för att nu börja tvivla på det. Ja jag är bitter. Har väldigt svårt att se hur Elenas avslut ska kunna bli tillfredställande ärligt talat.
 
Grey's Anatomy 11x20 "One Flight Down"
Jag tyckte, precis som karaktärerna, att det var jobbigt att bli påminnd om flygkraschen. Speciellt när de visade massa flashbacks. Är fortfarande inte över det asså. Och nu verkar det som att ännu en tragedi har inträffat. Men jag vägrar fortfarande tro att det hänt något med Derek. Jag vet att allt som hände i detta avsnittet pekar på det. Men nej. Jag tror bara de vill vilseleda oss. Kanske att han varit med om nån olycka. Men tror inte att han kommer dö. Det kan han ju inte göra. Det får han inte göra. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: