Bones Säsong 4

 
 
Har haft ett litet uppehåll med Bones för har kollat på andra serier men för nån vecka sen tog jag upp den igen. Kändes väldigt tomt utan Zach denna säsongen tycker jag. Lyckades inte fastna för nån av de tillfälliga internsen som skulle ersätta honom. Men annars gillar jag verkligen dynamiken mellan karaktärerna. Och gillar att Sweets har fått mer plats. Jag gillar honom. Det var kul också att Booths bror var med i några avsnitt. 
 
Det var tråkigt att Hodgins och Angela gjorde slut tycker jag. Men kanske kommer de hitta tillbaka till varandra så småningom. Jag hoppas det. 
 
Jag gillade inte slutet på säsongen. Att Booth skulle få en tumör kändes som en billig twist tycker jag. Och ett helt drömavsnitt hade jag klarat mig utan. Men overall, en bra säsong. 

Game of Thrones 5x03 "High Sparrow"

 
 
I detta avsnittet rörde det sig framåt mer och jag tycker man fick en bra inblick om vart saker och ting är på väg denna säsongen. Så Littlefingers plan är att alliera Norden och the Eyrie för att ta ner the Lannisters? Det är klart då skulle ju Sansa få sin hämnd, men man hade ju hoppats att det fanns något annat sätt än att hon ska behöva gifta sig med Ramsay vars pappa dödade hennes bror och mamma. Gaah! Stackarn som måste dras med ännu en psykopat. Förhoppningsvis kommer de göra sig av med the Boltons på något sätt. Kanske blir det Sansa som tar kontroll och gör det. Men en annan tanke jag hade är att det kanske blir Theon, eller Reek, som räddar Sansa. Det skulle ju gottgöra lite för allt han ställt till med tänker jag.
 
Kul att Stannis jämförde Jon med Ned för det var precis det jag satt och tänkte, hur lik Ned han är. När han tog beslutet att avrätta Slynt påminnde det väldigt mycket om den scenen i det allra första avsnittet när Ned hugger huvudet av en deserter från the Nights Watch. Även om det kan tyckas vara ett oväntat drag från Jon så var det ändå rätt beslut. Det var vad som behövdes göras. 
 
Brienne har alltid varit en karaktär jag tyckt om så gillade att man fick lite backstory till varför hon började tjäna Renly. Det var fint. Och nu vill hon hämnas på Stannis. De är ju på väg norrut och Stannis är på väg söderut så ganska troligt att de kommer stöta på varandra.
 
Cersei börjar verkligen tappa greppet om makten. Man ser ju hur jobbigt det är för henne att folket och allra värst att Tommen avgudar Margaery. Den där scenen när han i princip bara "Mamma kan inte du bara sticka till Casterly Rock". Hmm jag undrar vem som inpräntade den idén hos honom ;) Men tror inte Cersei kommer sitta och göra ingenting mycket längre. Jag undrar vad hennes planer är med den här High Sparrow.
 
Man har nu fått se Arya ta ett steg närmare att bli en Faceless Man och lämna Arya Stark bakom sig. Väldigt sorgligt faktiskt. Blev tårögd när hon skulle kasta bort Needle. Det representerar ju liksom hennes familj, hennes hem. Men att hon gömde undan det visar väl kanske att hon inte är helt redo att göra sig av med sin gamla identitet.
 
Och så slutet. Tyrion blir tagen av Jorah som ska överlämna honom till Daenerys, i hopp om att få hennes förlåtelse antar jag. Ska bli intressant att se vad som kommer hända där.

The Vampire Diaries 6x19 "Because"

 
 
Man kan ju självklart förstå varför Damon inte ville att Elena skulle få reda på botemedlet men bra att hon fick veta tillslut. Så Damon ska bli människa också, men botemedlet räcker väl bara till en? Om de inte hade tänkt åka tillbaka och skaffa en till. Ja jag vet inte. Man fattar ju att det bara kommer bli Elena som får det ändå.
 
Thank god att Caroline fick sina känslor tillbaka i detta avsnittet. Gillade verkligen inte den här känslolösa versionen av henne. Ganska dumt av Stefan att elda upp brevet. Något smartare hade han väl kunnat komma på. 

Grey's Anatomy 11x21 "How to Save a Life"

 
 
Hade tänkt skriva detta inlägget igår men visste inte vad jag skulle skriva. Vet jag fortfarande inte men ska försöka få fram något. Kommer mest bli en massa upprörda känslor. Jag var helt säker på att Derek inte skulle dö. Även om allt pekade på det. Det Amelia sa till Meredith och sen alla flashbacks man fick se mellan Meredith och Derek. Man är ju van vid det här laget att karaktärer dör men detta var på en helt ny nivå. Det var förkrossande. 
 
Även om serien inte alls är vad den brukade vara så gör det ändå så ont att se en serie som man följt så länge (8 år för mig) och brukade älska förstöras. Jag ser inte alls hur serien ska kunna fortsätta utan Derek. Kände redan så efter säsong 8 finalen när Lexie och Mark dog och sen när Cristina försvann. Men nu är den verkligen förstörd.
 
Är självklart förståeligt att Patrick Dempsey vill lämna serien, jag menar det har varit 11 säsonger. Vad som gör mig så arg är att de ska envisas med att fortsätta dra ut på serien när man hade kunnat göra ett bra och avslut med alla viktiga karaktärer kvar efter säsong 10. Eller ännu tidigare till och med. Snart kommer ju alla de gamla karaktärerna vara ersatta med nya och vem vill se det? Kommer inte vara samma serie längre.
 
Och så sättet han dog på också. Att man fick höra hans tankar när doktorerna på det där sjukhuset gjorde fel. Liksom en av de bästa neurokirurgerna som innan det här räddade flera personers liv dör på grund av rent slarv. Gör det hela hundra gånger värre. Får ont i magen bara jag tänker på det.
 
Ja jag är besviken som ni kanske märker men det tror jag inte att jag är ensam om. Kommer kanske se de sista avsnitten denna säsongen men sen är jag färdig med Grey's Anatomy. Det får vara nog nu.

Recension: Wild

 
Genre: Drama, Biografi Skådespelare: Reese Witherspoon, Laura Dern m.fl. Regissör: Jean-Marc Vallée Produktionsår: 2014
 
Handling: Efter sin mammas plötsliga död tar Cheryl ett drastiskt beslut och lämnar sitt destruktiva liv för att ensam ge sig ut på en tusen mil lång vandring längs the Pacific Crest Trail i Kalifornien. Bärandes på sin stora sorg utmanar hon sig själv både fysiskt och psykiskt och börjar den långa resan mot att finna sig själv.
 

Min åsikt: Det är något med den här typen av filmer jag gillar. En person som ger sig ut på en resa långt hemifrån utan kontakt med omvärlden för att hitta sig själv. Den påminner ju lite om filmer som Into the Wild och 127 timmar. Det är en vacker film och den lyckades definitivt beröra mig. Reese Witherspoon gör en strålande insats. Hennes bästa roll hittills skulle jag vilja säga. Men jag känner ändå att det är något som saknas för att den ska bli riktigt bra. Kan inte redigt sätta fingret på vad. Jag tycker iallafall att det är en sevärd film.  

 

 
 

Nashville 3x19 "The Storm Has Just Begun"

 
 
Jag bara visste att det skulle hända nåt så att Deacon inte skulle få levern. Så typiskt. Jag lovar att de kommer dra ut på det ända till säsongfinalen och lämna oss med en cliffhanger. Men jag är inte orolig för att han kommer dö. Det tror jag inte han kommer göra. 
 
Avery och Juliette måste hitta ett sätt att kompromissa. Det går inte att tro att ens liv ska se ut som det gjorde innan efter man har fått barn för det är en stor omställning. Men en sak jag började fundera på, kan det vara så att Juliette har drabbats av sån där depression man kan få efter förlossning (vad det nu heter)? Tror det kan vara möjligt faktiskt. Skulle förklara hennes beteende. 
 

Game of Thrones 5x02 "The House of Black and White"

 
 
Saknade Arya i förra avsnitet så det var bra att man fick se henne i detta. Ska bli intressant att följa henne i Braavos denna säsongen. Verkar som hon ska bli en Faceless Man som jag inte helt fattar vad det betyder men det får man väl reda på mer i kommande avsnitt. Det var kul också att se Jaqen H'ghar (eller vem han nu egentligen är) igen.
 
Det är klart att man blev lite frustrerad över att Sansa inte ville följa med Brienne men man kan ju inte skylla henne för att hon inte litar på henne. Hon har ju aldrig ens träffat henne. Men nu vet Brienne vart hon är någonstanns iallafall.
 
Så Jaime ska iväg till Dorne för att hämta tillbaka Myrcella. Är nog bäst det. Ellaria är pissed. Vilket är förståeligt såklart men det ger henne ingen rätt att skada en oskyldig flicka, bara för att hon hatar hennes familj. Får väl se hur det här kommer utveckla sig under säsongen. Kul att man äntligen får se Dorne tycker jag. 
 
Jag har alltid hejat på Daenerys men ibland gillar jag inte hur hon hanterar saker och ting och detta avsnittet var ett exempel på det. Fast samtidigt förstår man väl varför hon gjorde som hon gjorde. Hennes samtal med Barristan spelade nog en stor roll. Hon är rädd för att bli som sin pappa och hon var fast vid att bevisa att hon till skillnad från honom ger sina fiender ett rättvis chans innan hon dödar dom. Men det blev fel ändå. Känner att hon är i stort behov av rådgivning just nu. Tyrion hurry up.
 
Jons storyline är den jag gillar bäst hittills denna säsongen. I detta avsnittet fick han stå inför ett riktigt dilemma. Stannis gav honom chansen att bli en Stark som han har velat hela sitt liv och det gjorde ont i hjärtat när han sa att han skulle neka det. Men man förstår ju ändå varför, hans plikt ligger hos The Nights Watch. Blev dock så glad för hans skull sen när han blev vald till Lord Commander. Det har man ju väntat på ska hända. Älskade Sams tal, och att han gav Janos en däng. Hah, där fick han den lilla fegisen. Ska bli intressant att se hur Jon kommer klara ledarrollen nu. Är ju fortfarande en hel del som inte gillar att han börjat få respekt för the wildlings så det kommer väl bli ett problem.

Veckans tv-serier - v.16

 
 
Nashville 3x18 "Nobody Knows But Me"
Kul att Christina Aguilera gästade i detta avsnittet. Det hade jag missat att hon skulle göra. Är besviken på Juliette efter detta avsnittet. Hon betedde sig som sitt gamla jag. Förstår att det är överväldigande med barnet, men det gav henne ändå ingen rätt att göra som hon gjorde. Prata med Avery istället. Är glad att Will äntligen frågade ut Kevin. Kommer nog ta ett tag till innan han kommer gå ut med det officiellt, men ett steg närmare iallafall.
 
The Vampire Diaries 6x18 "I Could Never Love Like That"
Gillade aldrig Stefan och Caroline utan känslor men i detta avsnitten var det knappt så att jag kunde titta, så fjantigt bara. Tur att Stefan har sina känslor tillbaka nu iallafall. Men synd att deras mamma ska vara så kall. Den där twisten tyckte jag inte var så wow heller. Tycker det är himla konstigt att Elena spenderat de två senaste säsongerna att acceptera att vara vampyr för att nu börja tvivla på det. Ja jag är bitter. Har väldigt svårt att se hur Elenas avslut ska kunna bli tillfredställande ärligt talat.
 
Grey's Anatomy 11x20 "One Flight Down"
Jag tyckte, precis som karaktärerna, att det var jobbigt att bli påminnd om flygkraschen. Speciellt när de visade massa flashbacks. Är fortfarande inte över det asså. Och nu verkar det som att ännu en tragedi har inträffat. Men jag vägrar fortfarande tro att det hänt något med Derek. Jag vet att allt som hände i detta avsnittet pekar på det. Men nej. Jag tror bara de vill vilseleda oss. Kanske att han varit med om nån olycka. Men tror inte att han kommer dö. Det kan han ju inte göra. Det får han inte göra. 

Game of Thrones 5x01 "The Wars to Come"

 
 
Game of Thrones är nu äntligen tillbaka med sin femte säsong. Som jag längtat. Jag vet att de fyra första avsnitten läckt ut men jag kommer inte se dom nu. Vill ha bra kvalitet och skulle bli jobbigt att behöva vänta 4 veckor på nästa avsnitt. Anyway, till avsnittet. Kändes som att detta avsnittet mest visade vart alla karaktärer befann sig efter förra säsongen och byggde upp för vad som ska komma. Men ett bra avsnitt absolut.
 
Jag gillade att avsnittet började med en flashback. Det har man inte fått se innan va? Hoppas att det blir fler i framtiden. Man fick förståelse för varför Cersei alltid varit så hatfull mot Margaery, hon har vetat att hon kommer bli ersatt. Antar att maktkampen mellan Cersei och Margaery är något man kommer få se ännu mer denna säsongen, och sen stackars Tommen i mitten.
 
Tyrion är ganska så nedbruten nu. Vilket man självklart kan förstå. Men jag hoppas att han kommer lyckas resa sig igen. Är väldigt excited över det faktum att han och Daenerys kanske kommer mötas. Väldigt excited. Man har ju väntat hur länge som helst på att hon ska möta nån karaktär från Westeros. Och tror faktiskt Tyrion skulle kunna vara till stor hjälp för henne. Men det lär ju dröja ett tag innan hon skulle kunna lita på honom isåfall.
 
Och Daenerys då. Hon har det inte så lätt det hon heller. Hennes frigöring av slavarna har börjat få konsekvenser (vilket man väl anade skulle hända) och som om inte det vore nog så är även hennes drakar utom kontroll. Får hoppas att hon lyckas tygla dom på något sätt för dom behöver hon ju.
 
Var inte så förvånande att Mance inte skulle gå med på Stannis deal. Obehaglig scen när han brändes levande. Och Stannis fru (har tappat namnet) bara står och LER? Hon har verkligen blivit hjärntvättad av Melisandre. Bra gjort av Jon att skjuta honom med en pil för att ta slut på hans lidande. Även om Stannis inte lär gilla det.
 
Att Sansa hänger med Littlefinger är jag fortfarande inte bekväm med (och kommer aldrig bli heller). Men jag gillar att se denna nya sidan av Sansa, en lite mörkare sida. Det är något jag ser fram emot att se mer av denna säsongen.

Veckans tv-serier - v.15

 
 
Shameless 5x12 "Love Songs (In the Key of Gallagher)" (Säsongsfinal)
Det här avsnittet lämnade en bitter smak i munnen. Är riktigt besviken faktiskt. Kändes inte som att någon av karaktärerna fick något direkt avslut. Eller ja Kev och Vee är tillsammans och lyckliga igen men det var väl det. Fionas killproblem är jag så trött på nu. Jag hoppas detta var ett wake up call för henne. Jag vill se henne utan någon kille nu. Fokusera på sig själv, på sin familj. Vill se dom vara den sammansvetsade familjen de brukade vara. Känner att det har saknats denna säsongen. Debbie är gravid (antagligen). Snälla nej säger jag bara. Och sen det jag är mest arg över, hur de hanterade Ians storyline. För honom att göra slut med Mickey efter allt de har gått igenom? Are you freaking kidding me?! Liksom okej om han behöver tid att fokusera på sig själv jag förstår det. Men det är sättet de gjorde det på som gör mig så arg. De försökte göra det till nåt slags comic relief moment men misslyckades totalt. Bäst att detta inte var slutet på riktigt (men verkar tyvärr så) för ett par som byggts upp så bra under 5 säsonger förtjänar ett bättre avslut än det. Och framförallt Mickey som växt enormt som karaktär förtjänar ett bättre avslut.
 
Better Call Saul 1x10 "Marco" (Säsongsfinal)
I detta avsnittet fick man se det hela säsongen har byggt upp för, att se Jimmy ta ett steg närmare till att bli Saul Goodman. Hans brors svek hade nog mycket att göra med det. Vad spelar det för roll att vara god och göra det rätta om det ändå inte uppskattas. Bortsett från kanske Kim då som ju faktiskt genuint verkar bry sig om honom. Sen insåg har väl också efter sin tid med Marco hur mycket han gillade det han gjorde. Ska bli väldigt spännande att se hans fortsatta utveckling i säsong 2.
  
Nashville 3x17 "This Just Ain't a Good Day for Leavin'" 
Hade inte trott att det här med Sadie skulle lösa sig så snabbt som det gjorde, men det var ju bra att hon inte behövde bli straffad. Undrar vart hon ska ta vägen nu. Maddie uppförde sig riktigt barnsligt i detta avsnittet. Förstår att hon är upprörd över Deacon såklart men ändå. Gillade att se Teddy och Deacon ha en nästan vänskaplig scen. Det kändes ovant. Och till sist, Juliette och Avery har fått sitt barn! Yaaay! Ser fram emot att se dom vara en familj.
 
Grey's Anatomy 11x19 "Crazy Love"
Tycker inte Meredith borde lagt sig i Owen och Amelias förhållande. Förstår att hon gör det för Cristina men ändå. Jag hoppas det löser sig mellan Owen och Amelia iallafall för jag gillar dom tillsammans. Alltså slutet? Ska man vara orolig eller? Tror bara de vill lura oss och få det att se allvarligare ut än vad det är ärligt talat.

Nina Dobrev lämnar The Vampire Diaries

 
 
Nu är det officiellt att Nina Dobrev kommer att lämna The Vampire Diaries efter den nuvarande sjätte säsongen. Hon bekräftade det själv igår.
 
Ja vad ska man säga? Har svårt att se serien fortsätta utan Elena. Hon är ju liksom huvudkaraktären. Känner bara att de borde lagt ner serien efter denna säsongen. Bättre att avsluta när det fortfarande är någorlunda bra än att dra ut på det. Och med Elena borta kommer det inte bli detsamma.

11 frågor om: Game of Thrones

 
Nu är det bara EN VECKA kvar till Game of Thrones börjar igen (whiii) så därför tänkte jag det kunde passa bra med en sån här lista.
 
 
 
1. Den karaktär som jag blev kär i först.

Jon Snow. Föll direkt för hans sad puppy eyes.

 

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Jaime! Hatade honom i början (svårt att gilla en karaktär som ligger med sin syster och knuffar ut barn genom fönster) men sen under säsong 3 blev han plötsligt en favorit. Man fick se en annan sida av honom.

 

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om. 

Hmm alltså de karaktärer som är populära gillar jag ju så nej ingen.

 

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.

Sansa är en karaktär som får mycket hat och det kan jag inte förstå överhuvudtaget. Blir galen när folk klagar över att hon är "gnällig". Liksom hon har förlorat i princip hela sin familj och har varit fången hos dom som är ansvariga för det. Hon är en av de starkaste och smartaste karaktärerna i serien.

 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.

Ingen tror jag faktiskt. De karaktärer jag gillade i början gillar jag fortfarande.  

 

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha”

Jon Snow.

 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Vet inte om jag vill vara nån egentligen, är en ganska hård värld de lever i. Men säger Daenerys för att hon är en sån badass. Eller Margaery som jag också gillar väldigt mycket.   

 

8. Den karaktär som jag vill slå till.

Joffrey. Nån förklaring behövs väl knappast. Och Ramsay Snow. Också en fruktansvärt vidrig karaktär. Finns egentligen ganska många karaktärer jag vill slå till i denna serien.

 

9. Ett par som jag älskar.

Finns ju inte så många par i denna serien. Men Jon och Ygritte gillar jag...eller gillade. Sen tycker jag om Jaime och Briennes relation också, även om det inte är på det romantiska sättet. 

 

10. Ett par som jag hatar.

Hmm ja jag vet inte. Joffrey och Sansa? Om man nu kan kalla dom par. 

 

11. När jag började titta på serien.

Innan starten på säsong 4, för ett år sen. 


Veckans tv-serier - v.14

 
 
The Walking Dead 5x16 "Conquer" (Säsongsfinal)
Gillade hur alla stod upp för och försvarade Rick. Och de insåg ju tillslut att han faktiskt hade rätt. Tragiskt att nån skulle behöva dö för att det skulle hända bara. Så typiskt att Morgan skulle komma precis när Rick dödade Jessies man. Jag undrar om han kommer se på honom annorlunda nu. Är iallafall glad att han är tillbaka. Bra att de är på samma sida som Alexandria folket nu. De behöver varandra för att överleva. Jag gillade Daryl och Aarons scener i detta avsnittet. De är ett bra team. Tycker det var bra gjort av Glenn att inte döda Nicholas även om han egentligen förtjänade det efter att han försökt döda honom. Är förresten så lättad över att Glenn klarade sig. Var helt säker på att han skulle dö i detta avsnittet. Att ingen karaktär man bryr sig om dog var ju en positiv överraskning. Man är så van vid att nån ska dö i finalen. Jag undrar vad de är för människor som markerar walkers. Inga bra människor iallafall. Antar att man kommer få reda på mer om det i nästa säsong.
 
Shameless 5x11 "Drugs Actually"
Hur mycket jag än hatar det så kan jag ändå förstå varför Ian lämnade med Monica. Hon är den enda som faktiskt helt förstår vad han går igenom och han känner kanske att han gör alla en tjänst genom att lämna. Men jag hoppas att han kommer inse nu när han är med henne att han inte vill bli som henne och komma tillbaka. Mickey och Debbies scen med Sammi var rolig och väldigt disturbing på samma gång. Sen visade det sig att hon faktiskt inte dog. Undrar om hon kommer komma tillbaka? Hoppas verkligen inte. Bryr mig väldigt lite om Frank och Lips storylines just nu, hade önskat att de inte behövde ta upp så mycket plats.    
 
Better Call Saul 1x09 "Pimento"
Åh jag bara visste att Jimmy skulle bli sviken av sin bror. Var så sorgligt när han bara "I thought you were proud of me". Stackarn. Jag undrar vart han kommer ta vägen och vad han kommer göra nu. Gillade att se Mike in action i detta avsnittet. Hoppas att man kommer få se något mer med honom och Jimmy innan säsongen är slut.
 
Nashville 3x16 "I Can't Keep Away from You"
Förstår varför Deacon ville ta avstånd från Rayna ifall det värsta skulle hända. Men är glad att Rayna inte gav upp och att han ändrade sig tillslut, Rayna hade rätt i det hon sa. Jag vill gärna se Scarlett och Gunnar tillsammans så jag hoppas att han kommer berätta hur han känner snarast. Slutet oj. Sadie sköt Pete. Anade dock att det skulle komma till det här. Undrar vad hon ska göra nu. Och om Luke kommer hjälpa henne eftersom han var där och såg allt.
 
Grey's Anatomy 11x18 "When I Grow Up"
Man var väl lite tveksam först till hur okej Derek skulle vara med att jobba för Amelia. Gillade deras scen tillsammans på slutet. Tror han behövde åka till DC för att få lite perspektiv och för att bli påminnd om vad det var som gjorde att han blev en doktor. Förstår att Bailey vill göra allt för att rädda sin patient, men att fråga mamman till hans offer att donera sin lever var väl kanske inte helt rätt. Var på Merediths sida där.

Serielista - Mars 2015

 
Det som hänt denna månaden är att jag nu är up to date med Shameless. Sen har jag tagit upp Parks and Recreation igen efter ett litet uppehåll. Har även fortsatt med Bones. Och Hart of Dixie har jag lagt till under serier jag är klar med. 
 
Serier jag är up to date med:
Better Call Saul
Game of Thrones
Grey's Anatomy
Nashville
Orange is the New Black
Shameless
The 100
The Vampire Diaries
The Walking Dead
True Detective
 
Serier jag ligger efter med:
Angel (säsong 2)
Bones (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Dallas (säsong 2)
Förhäxad (säsong 3)
Gotham (säsong 1)
Modern Family (säsong 6)
New Girl (säsong 4)
Parks and Recreation (säsong 6)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Revenge (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Scandal (säsong 4)
Six Feet Under (säsong 3)
Supernatural (säsong 9)
Teen Wolf (säsong 4)
The Carrie Diaries (säsong 2)
The Following (säsong 3)
The Mindy Project (säsong 3)
True Blood (säsong 3)
Twin Peaks (säsong 2)
 
Serier jag är klar med:
Breaking Bad
Buffy the Vampire Slayer
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Gossip Girl
Hart of Dixie
How I Met Your Mother
Lost
One Tree Hill
Parenthood
Sons of Anarchy
The Lying Game
The OC
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
 
Serier jag vill se:
American Horror Story
Castle
Chicago Fire
Cityakuten
Dawson's Creek
Dexter
Dowtown Abbey
Entourage
Fargo
Friday Night Lights
House of Cards
Homeland
Once Upon A Time
Orphan Black
Outlander
Prison Break
Private Practice
The Office
The Wire
Vikings

RSS 2.0