Parenthood 6x01 "Vegas"

 
 
Åh kära Parenthood, how i've missed you. Är så glad att vi fick en till säsong. Kändes jobbigt att inte veta när förra säsongen avslutades. 
 
Bra start på säsongen tycker jag det var. Joel/Julia dramat fortsätter. Men nu känns inte det lika jobbigt längre. Nu har dom ju en hel del tid på sig att lösa det. Förra säsongen kändes det ju lite stressande med tanke på att man inte visste om det skulle bli en säsong till eller inte. Är helt säker på att det kommer bli dom i slutet, det måste det ju bara.
 
Så Amber är gravid. Bra att hon berättade för Sarah på slutet. Kan förstå att hon inte vill att Amber ska göra samma misstag som henne men jag hoppas ändå att hon kommer finna sig i det och välja att stötta henne. Känns som att Amber kommer behöva hennes stöd nu när hon inte har Ryan. 
 
Kul att Adam och Kristina har kommit igång med skolan.  Är glad att Max tillslut gick med på att börja också. Får hoppas att det kommer bli bättre på denna skolan. Men det tror jag nog. 
 
Och sen till sist har vi Zeek. Hoppas verkligen inte det är något allvarligt det här, men är tyvärr rädd för att det kan vara det. Kristina klarade sig från sin cancer så kan det sluta bra ännu en gång? I don't know. Hoppas såklart det.
 

FrökenTV, bloggen om tv och film

åh, älskar parenthood

2014-09-30 @ 20:45:15
URL: http://efji.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: