Grey's Anatomy 11x01 "I Must Have Lost it on the Wind"

 
 
Grey's Anatomy är nu inne på sin elfte säsong, wow. Även om den inte kommer att komma upp i samma klass som de första säsongerna så tycker jag ändå att den fortfarande håller måttet. Inte många serier som klarar sig så länge. 
 
Det kändes som väntat konstigt utan Cristina. Men jag gillar att se Alex och Meredith komma varandra närmare nu, inte för att det på något sätt kommer att kunna ersätta det Meredith och Cristina hade, men jag har alltid älskat Alex och Merediths vänskap så jag är glad att man kommer få se mer av det nu. 
 
Är glad att Derek valde att stanna, man hade väl inte väntat sig något annat. Men jag undrar om det här kommer betyda fortsatta problem för Meredith och Dereks förhållande. De är ju ett starkt par som har klarat sig igenom mycket så om det nu skulle vara så så klarar de säkert detta med. 
 
Tror jag skrev det efter säsongsfinalen men jag är inte helt på den här storylinen med Richards dotter. Eller för Richard skulle det kanske kunna vara en bra storyline. Men den här syster grejen har vi ju redan sett tidigare med Meredith och Lexie. Varför dra upp det igen? Känns som att de ersätter Lexie och det gillar jag INTE.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: