Nashville Säsong 2

 
 
Har verkligen fastnat för denna serien. Denna säsongen tycker jag har varit ännu bättre än första. 
 
En av de stora grejerna i denna säsongen har ju varit att Juliettes karriär varit på väg neråt. Har verkligen tyckt synd om henne. Sjukt egentligen att det ska behöva bli så över en sån grej. Men det är ju så det är i den branschen. Man måste verkligen passa sig för vad man säger och hur man uppför sig. Minsta lilla stedsteg och sen kan det vara kört. Jag tyckte det var bra iallafall att hon kunde signa med Raynas skivbolag sen. 
 
Avery är en karaktär som har gått från att vara en jag inte gillar speciellt mycket till att bli min favorit. Love him. Och jag älskar honom och Juliette tillsammans. Så fina. Blev därför så himla besviken på Juliette när hon gick och hookade upp med äcklet Jeff. Men kan inte säga att jag är jätteförvånad över att det blev så. Jag gillar Juliette, men hon har fortfarande stora problem som hon måste jobba på. Hon är sin egen värsta fiende. Jag hoppas iallafall att det kommer lösa sig mellan henne och Avery. Någon gång. Det lär nog ta ett tag.
 
Några andra jag hoppas det löser sig mellan är Scarlett och Gunnar. Är glad att han sa åt henne att stanna i Nashville. Har varit en tuff säsong för Scarlett. Med all den pressen och allt som kom på en gång så var det väl kanske inte så konstigt att hon skulle bryta ihop förr eller senare. Jag hoppas iallfall att hon kommer att komma tillbaka till musiken på något sätt. 
 
En annan karaktär som har haft det tufft denna säsongen är Will som har tampats med sin sexualitet. Förstår att han vill ha sin karriär. Att vara gay i countryvärlden är ju, sjukt och orättvist som det är, tyvärr inte speciellt acceptabelt. Men att låtsas vara någon annan än den han egentligen är kommer bara få honom att må sämre. 
 
Sen har vi Rayna som blev friad till av två män på slutet. Jag undrar vem hon kommer att välja, Luke eller Deacon. Är helt klart team Deacon. Har inget emot Luke, men ser bara inget mellan dom två. Tror dock att det blir honom hon väljer. Om Rayna och Deacon ska bli tillsammans igen måste det vara 100 procent säkert och det känns det inte som att det är just nu.
 
Har säkert glömt att nämna något viktigt nu, händer ju så mycket i denna serien. Nu ska jag se de avsnitten som kommit ut hittills av säsong 3 sen är jag ikapp. Ska nog gå ganska snabbt.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: