Nashville Säsong 1

 
 
Är glad att jag bestämde mig för att kolla in denna serien, jag gillade den mycket mer än vad jag hade trott jag skulle göra. De första avsnitten var jag lite tveksam till men sen när man väl hade kommit in i den blev det mycket bättre. 
 
Countrymusik är något jag har börjat uppskatta på senare tid så gillar att musiken får ta stor plats i serien. Det är många låtar som faktiskt är riktigt bra. Gillar speciellt Scarlett och Gunnar. Väldigt bra duo. Men det finns även gott om drama, intriger och oväntade vändningar. Det är ju en serie som går lite åt såpahållet, men trots det är det en välgjord serie som känns realistisk. 
 
Juliette är en karaktär jag hade svårt för i början men sen när man fick reda på mer och hennes bakgrund och uppväxt så fick man mer försåelse. Det kan ju inte vara lätt heller att vara så känd och inte veta vem man egentligen kan lita på. Tycker det var så sorgligt när hon fick reda på att hennes mamma hade offrat sig för henne. 
 
Man har redan från början sett att det fortfarande finns något mellan Rayna och Deacon och det var väl bara en tidsfråga innan det skulle bli dom igen. Men det blev ingen långvarig lycka. Förstår självklart att Deacon blev upprörd, det är ju ingen liten sak direkt och hon borde nog ha berättat tidigare. Men samtidigt kan man förstå att hon gjorde det valet med tanke på de problemen han hade, som man nu fick se hur illa det var. Himla tråkigt att han skulle falla dit igen. 
 
Vet inte om jag har så mycket mer att säga. Jag gillar iallafall serien. Ser fram emot att börja på säsong två.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: