Nashville 3x01-3x07

 
 
Blev inte förvånad över att Rayna valde Luke. Han är det trygga valet. Men vi vet väl alla att det kommer bli hon och Deacon i slutändan. 
 
Stör mig så mycket på Maddie just nu. Hon beter sig som en barnunge. Allt ska bara vara om henne. Och nu ska hon bli tillsammans med sin styvbror också. Känns som att den där storyn kommer att komma ut ändå, även om Rayna försökte rädda det. Men den storyn hon gav nu lär väl ge henne problem också, Luke kommer nog inte bli så glad. 
 
Man insåg inte redigt förens nu hur mycket Avery faktiskt älskade Juliette. Han var riktigt förstörd. Är glad iallfall att han tog tag i sig själv tillslut. Och är glad att han bestämde sig för att vara där för barnet.  Även om det är en lång bit kvar att gå för Avery och Juliette så känns det ändå som att det är på rätt väg nu.
 
Det här med att Gunnar visade sig ha en son kom lite från ingenstans. Men tycker han hanterade det bra. Fattar dock inte hur mamman bara kunde lämna sitt barn för sin pojkvän, hallå?! Det gör man bara inte. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: