The Mindy Project Säsong 2

 
 
Nu blev det här inlägget lite sent. Men med tanke på att jag inte brukar skriva mina tankar efter varje avsnitt om komediserierna jag följer så kände jag ändå att jag ville skriva något kort, lite allmänt vad jag tyckt om säsongen. Kommer inlägg om New Girl och Modern Family sen också.
 
Men först The Mindy Project då. Gillade serien redan under säsong 1 men denna säsongen har den växt ännu mer hos mig. The Mindy Project är den komediserien jag gillar bäst just nu faktiskt. Älskar humorn och karaktärerna. Tycker karaktärer som innan har varit lite i bakgrunden har kommit fram mer denna säsongen. Morgan till exempel är en karaktär jag verkligen har börjat gilla. 
 
Från mitten av säsongen fram till slutet var det ju mycket fokus på Danny och Mindys förhållande. Var så glad att det äntligen hände något mellan dom och hade trott att man skulle få se dom tillsammans som ett par efter det. Hade inte väntat mig att Danny skulle fega ur faktiskt. Men det blev ändå bra. Skapade lite drama och tension. Och det slutade ju bra tillslut. Älskade säsongsfinalen. Helt perfekt. Kändes som en romantisk komedi hela avsnittet. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: