Recension: The Amazing Spider-Man 2

 
 
Genre: Action Skådespelare: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Sally Field, Dane DeHaan Regissör: Marc Webb Produktionsår: 2014
 
Handling: Spider-Mans största strid har alltid pågått inom honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det tunga ansvar som vilar på Spider-Mans axlar. Men nu ställs Peter Parker inför en mycket större konflikt: Electro, en fiende med betydligt större krafter än han själv. Och när hans gamle vän Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp. Kan Spider-Man skydda New York-borna från den ondska som hotar staden?
 
Min åsikt: Gillade verkligen första filmen och gillade denna med. Dock tycker jag att det kändes som att de tryckte in lite väl mycket i denna filmen. Det var för många storylines på gång. Men bortsett från det så var definitivt en underhållande film. Trots filmens långa längd blev den aldrig tråkig. Tycker de lyckas bra med att blanda action, kärlek och humor. Det finns både fina och känslosamma scener och stora actionsekvenser. Andrew Garfield och Emma Stone passar perfekt i sina roller och har en fantastisk kemi tillsammans. Även Jamie Foxx och framförallt Dane DeHaan gör ett bra jobb som skurkar. Tyckte man om den första filmen så kommer man säkerligen även att uppskatta denna.
 
 
 

FrökenTV, bloggen om tv och film

omg.. måste se den typ nu!

2014-05-08 @ 17:39:24
URL: http://efji.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: