New Girl Säsong 3

 
 
Den här säsongen av New Girl tycker jag inte har varit lika bra som de två tidigare. Det var många avsnitt som jag tycker det inte hände något roligt alls. Men endel ljuspunkter har det ändå funnits. Avsnittet då Prince gästade till exempel. Det gillade jag verkligen.
 
Coach var tillbaka denna säsongen. Man fick ju inte en så stor bild av honom eftersom han inte var med mycket i början. Men det är en karaktär jag gillar. Gillar alla karaktärerna väldigt mycket. Och när humorn har varit på en låg nivå är det väl lite det som har räddat, att man gillar karaktärerna så mycket.
 
Man undrade ju lite hur det skulle bli när Nick och Jess blev ett par. Det är klart att den här spänningen som fanns mellan dom innan försvann ju lite när de blev tillsammans. Men jag har ändå gillat att se dom som ett par. Man anade väl att de skulle göra slut förr eller senare och jag förstår varför det var tvunget att hända. Men tycker det kändes så slutgiltligt bara. Jag vet inte. Nån gång tror jag de kommer bli tillsammans igen ändå. Men det lär nog dröja. Nu tror jag det bästa är för dom att bara vara vänner. 
 
Sen har vi Schmidt och Cece. Trodde faktiskt man skulle få se dom bli tillsammans i säsongsfinalen. Men man får väl nöja sig med att de hintade lite om det iallafall. Nästa säsong kanske. 
 
Ja inte den bästa säsongen som sagt. Hoppas på att säsong 4 blir bättre.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: