Grey's Anatomy 10x24 "Fear (Of the Unknown)

 
 
Det sista avsnittet av Grey's Anatomy för den här säsongen och även det sista avsnittet för Cristina Yang. Tycker det var bra att den här explosionen inte tog upp för mycket plats utan att det ändå fokuserade mycket på Cristina. Det var sorgligt att se henne lämna och det kommer kännas konstigt och tomt utan henne i nästa säsong. Hon har ju varit en sån viktig karaktär för serien. Men är så glad att hon fick ett värdigt slut. Känner mig nöjd. Älskade hennes och Meredith dansscen. Det enda jag kanske känner att jag saknade var en Meredith/Alex/Cristina scen. Men man kan ju inte få allt. Man fick iallafall fina scener med dom på varsitt håll. Det är det viktigaste. Den sista scenen mellan henne och Owen var ju heartbreaking. Man undrar hur han ska gå vidare nu utan henne.
 
Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu när Cristina gav sin del av företaget och sin plats i styrelsen till Alex. Hur Bailey kommer att reagera. 
 
Förstår att det här jobbet Derek blev erbjuden är en jättebra jobbmöjlighet för honom men tycker det var bra att Meredith sa ifrån. Tycker inte att han bara kan förvänta sig att hon ska lämna sitt liv i Seattle sådär. Får väl se vad som kommer hända nu.
 
Den sista scenen kändes lite been there done that. Ännu ett halvsyskon till Meredith som dyker upp. Känns nästan som att de vill ersätta Lexie och det gillar jag inte. Men tror ändå att detta är en storyline mer för Richard. Så det kanske kan bli bra för honom.
 
Efter en svag säsong 9 så måste jag ändå säga att jag tycker serien hittade tillbaka igen den här säsongen. Kändes nästan som gamla Grey's ibland. Ska bli intressant att se hur nästa säsong kommer bli utan Cristina nu. Kommer som sagt kännas väldigt konstigt och tomt utan henne. Kommer verkligen sakna henne.  

Nilma

Jag kommer också sakna Cristina men jag gillade avsnittet, hennes avslut. Det här med Alex/Bailey ska bli intressant jaa och även vad Derek kommer att göra.

2014-05-19 @ 09:33:51
URL: http://nilmas.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: