Game of Thrones 4x06 "The Laws of Gods and Men"

 
 
Började undra för något avsnitt sedan när egentligen man skulle få se Theons syster komma och rädda honom. Men det fick man se i detta avsnittet. Gick inte så bra dock. Theon är långt borta. Ramsay är verkligen en sån avskyvärd karaktär. Börjar nästan tycka att han är värre än Joffrey, för till skillnad från Joffrey är ju Ramsay faktiskt smart.
 
Efter Daenerys val att möta rättvisa med rättvisa insåg hon nog nu att det inte är så svart och vitt som hon kanske innan trott. Det är inte helt lätt att vara drottning. Men det är just såna här saker hon behöver lära sig nu innan hon kan gå över till att styra hela Westeros.
 
Och nu till den stora händelsen i avsnittet som ju var Tyrions rättegång. Tyckte det var så jobbigt att kolla på. Blev så frustrerad på allihopa. Den där snubben som jag har tappat namnet på, vad var det han sa? The most noble child on this earth eller nått. HAHA! Det var väl att ta i lite väl mycket. Men allra värst var ju när Shae kom in. Så hearbreaking. Nu har jag förvisso alltid stört mig på den bruden, tyckte hon var så himla oresonlig efter att Tyrion gifte sig med Sansa, men gjorde hon verkligen det utav hämnd? Kanske blev hon utpressad? Man hoppas ju ändå för Tyrions skull att hon inte är så hemsk. 
 
Efter Jaimes samtal med Tywin fick jag känslan av att det var precis det han ville skulle hända. Och så hade det kanske blivit också om det inte varit för att Shae kom in. Det var då det sprack för Tyrion. Även om det här nu kanske inte var så jättebra så kände man ändå bara YEES. Man ville att han skulle slå tillbaka.
 
Så nu blir det trial by combat. Det blir väl Jaime som kommer slåss för honom va? Det var min första tanke iallafall. Blir väl kanske inte lätt utan sin högerhand. Men han har ju ändå övat lite. Bronn är det möjligt att det blir också. Är väldigt spänd på att se vad som kommer hända nu. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: