Game of Thrones 4x05 "First of His Name"

  

 
Var förvånad över hur trevlig Cersei var mot Margaery och att hon var okej med att hon gifte sig med Tommen. Det där var ju inte likt henne. Vet inte om hon är ärlig eller om hon har något annat planerat. Kanske att hon nu efter Joffreys död har börjat tänka om och se saker annorlunda och att hon vill göra det som är bäst för familjen. Men det känns ändå som att det ligger något mer bakom det. Det är ju ändå Cersei vi pratar om här.
 
Även om jag blev lite besviken över att Daenerys valde att stanna i Meereen nu när hon faktiskt har en stor chans när de är svaga borta i King's Landing så förstår jag samtidigt varför hon gör det. Det är inte bara att komma dit och ta över tronen utan det krävs mer än så. Det här är förmodligen det som är bäst i längden. Så tycker nog ändå att hon gjorde rätt val.
 
Stackars Sansa. Nu när hon äntligen blev fri från King's Landing så hamnar hon hos sin galna moster. Inte mycket bättre det. Hoppas verkligen inte hon ska behöva gifta sig med Robin. 
Det var ett stort avslöjande i detta avsnittet. Det var alltså Littlefinger med hjälp av Lysa som låg bakom Jon Arryns död. Interesting. Hade jag faktiskt inte trott. 
 
Brienne och Podrick tycker jag faktiskt var underhållande att se på. Avsnittets comic relief. Även om de kanske inte kommer bli ett lika bra radarpar som Jaime och Brienne var så kan de nog ändå bli kul att följa.
 
Den scenen när Ghost kom tillbaka till Jon var ju fin. Hade önskat att han och Bran skulle ha träffats också. Var ju sååå nära. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: