New Girl Säsong 3

 
 
Den här säsongen av New Girl tycker jag inte har varit lika bra som de två tidigare. Det var många avsnitt som jag tycker det inte hände något roligt alls. Men endel ljuspunkter har det ändå funnits. Avsnittet då Prince gästade till exempel. Det gillade jag verkligen.
 
Coach var tillbaka denna säsongen. Man fick ju inte en så stor bild av honom eftersom han inte var med mycket i början. Men det är en karaktär jag gillar. Gillar alla karaktärerna väldigt mycket. Och när humorn har varit på en låg nivå är det väl lite det som har räddat, att man gillar karaktärerna så mycket.
 
Man undrade ju lite hur det skulle bli när Nick och Jess blev ett par. Det är klart att den här spänningen som fanns mellan dom innan försvann ju lite när de blev tillsammans. Men jag har ändå gillat att se dom som ett par. Man anade väl att de skulle göra slut förr eller senare och jag förstår varför det var tvunget att hända. Men tycker det kändes så slutgiltligt bara. Jag vet inte. Nån gång tror jag de kommer bli tillsammans igen ändå. Men det lär nog dröja. Nu tror jag det bästa är för dom att bara vara vänner. 
 
Sen har vi Schmidt och Cece. Trodde faktiskt man skulle få se dom bli tillsammans i säsongsfinalen. Men man får väl nöja sig med att de hintade lite om det iallafall. Nästa säsong kanske. 
 
Ja inte den bästa säsongen som sagt. Hoppas på att säsong 4 blir bättre.

The Mindy Project Säsong 2

 
 
Nu blev det här inlägget lite sent. Men med tanke på att jag inte brukar skriva mina tankar efter varje avsnitt om komediserierna jag följer så kände jag ändå att jag ville skriva något kort, lite allmänt vad jag tyckt om säsongen. Kommer inlägg om New Girl och Modern Family sen också.
 
Men först The Mindy Project då. Gillade serien redan under säsong 1 men denna säsongen har den växt ännu mer hos mig. The Mindy Project är den komediserien jag gillar bäst just nu faktiskt. Älskar humorn och karaktärerna. Tycker karaktärer som innan har varit lite i bakgrunden har kommit fram mer denna säsongen. Morgan till exempel är en karaktär jag verkligen har börjat gilla. 
 
Från mitten av säsongen fram till slutet var det ju mycket fokus på Danny och Mindys förhållande. Var så glad att det äntligen hände något mellan dom och hade trott att man skulle få se dom tillsammans som ett par efter det. Hade inte väntat mig att Danny skulle fega ur faktiskt. Men det blev ändå bra. Skapade lite drama och tension. Och det slutade ju bra tillslut. Älskade säsongsfinalen. Helt perfekt. Kändes som en romantisk komedi hela avsnittet. 

Fun Facts: Desperate Housewives

 
 
 
 • Skaparen Marc Cherry sa att han fick idén till serien efter ett samtal med sin mamma. Hon sa att uppfostra han och hans syskon med deras pappa borta den mesta av tiden fick henne att känna sig desperat ibland.
 
 • Marcia Cross provspelade för rollen som Mary Alice Young men fick rollen som Bree Van De Kamp. Nicollette Sheridan provspelade för rollen som Bree Van De Kamp men blev istället castad som Edie Britt.
 
 • Ett fan älskade klänningen Gabrielle hade på sig i pilotavsnittet så mycket att hon skrev ett brev till producenterna och frågade efter namnet på designern och om han kunde designa hennes balklänning. Producenterna skickade istället den riktiga klänningen och hon hade den på sig på sin bal.
 
 • Brees svar när hennes son berättar att han är gay är "I'd love you even if you were a murderer". Samma sak Marc Cherrys mamma sa till honom när han kom ut som gay.
 
 • Teri Hatcher bröt två revben när hon filmade scenen när Susan snubblar in i en bröllopstårta men hon insisterade på att de inte skulle stoppa inspelningarna.
 
 • I April 2010 stämde Nicollette Sheridan seriens skapare Marc Cherry på 20 miljoner dollar. Hon sa att han skapade en ogästvänlig arbetsmiljö och att han betedde sig oproffisionellt mot henne både på och utanför inspelningarna.
 
 • Eva Longoria är bara 3 år äldre än Jesse Metcalfe som spelar den mindreåriga John som Gabrielle har en affär med. 
 
 • Oprah Winfrey älskade serien. Hon blev inbjuden till inspelningsplatsen och hade en exklusiv show. Ett 15 minuters "avsnitt" där Oprah (som en granne) fick reda på alla hemligheterna hemmafruarna hade.
 
 • Karaktären Bree är baserad på Marc Cherrys egna mamma.
 
 • Dana Delany var den ursprungliga skådespelerskan påtänk för rollen som Bree, men hon tackade nej tre gånger. Hon tyckte att rollen var för lik en tidigare roll hon haft. Dock spelade hon senare rollen som Katherine Mayfair i serien.
 
 • Alla avsnitt förutom pilotavsnittet har fått namn efter låtar. Och i den första säsongen hade alla avsnitt namn efter låtar skrivna av Stephen Sondheim.
 
 

Game of Thrones 4x07 "Mockingbird"

 
 
Efter hur förra avsnittet avslutades undrade man ju såklart vem Tyrions champion skulle bli. Min första tanke var att det skulle bli Jaime. Men att han inte gör det makes sense. Med tanke på hur otränad han är med vänsterhanden hade han ju varit död inom några sekunder. Men det hade varit något att se Tywins planer krossas totalt. Och efter att Bronn också tackade nej mådde man bara så dåligt för Tyrion. Det såg ganska kört ut där. Men in kommer då Oberyn. Som mer än något annat vill se The Mountain död efter vad han gjorde mot hans syster och hennes barn. Nu får han ju ett perfekt läge. Det här hade nog inte Cersei räknat med.
 
Hela scenen mellan Tyrion och Oberyn var så bra. Var så rörande när Oberyn berättade om när han träffade honom som liten. Man har ju undrat om Cerseis hat mot Tyrion alltid har funnits där och så var det tydligen. Tragiskt. Men tycker det var fint hur Oberyn sa att han inte var något monster. Som att han liksom menade att även om Tyrion är en Lannister så är han inte så hemsk som de andra i familjen.
 
Jag undrar om Oberyn kommer att ha en chans mot The Mountain. Har är ju ett jäkla muskelberg och väldigt brutal som man fick se i detta avsnittet. Jag hoppas iallafall innerligt att Oberyn vinner. Vill varken se honom eller Tyrion dö.
 
Arya och The Hound fortsätter på sin lilla vandring. Vet forfarande inte om jag ska tycka denna duo är fantastisk eller disturbing. Man fick iallafall se ett litet bonding moment mellan de två i detta avsnittet. Ännu en rörande scen när man fick höra The Hound berätta historien om han och hans bror. Ytterligare en anledning till att man vill se Oberyn besegra honom. 
 
Även Brienne och Podrick fortsätter sin vandring för att hitta Sansa. Tyckte det var lite kul att precis när Podrick sa att de kanske inte skulle berätta vem de letade efter så kom Hot Pie ut och sa att han hade sett Arya. Hon bara "You were saying?" Haha! Undrar om de skulle till Lysa nu? Tänk vad bra om de stöter på Arya på vägen också. Börjar bli desperat för någon slags Stark reunion nu alltså. Arya och Sansa känns ju ändå nära nu. Men med tanke på hur det gick med Jon och Bran håller jag mina förväntningar låga. 
 
Gillade att man fick se Sansa ha det lite fridfullt för en gångs skull. Även om det bara var för en liten stund för sen spårade det ju ur totalt. Littlefingers move på Sansa kändes ju en aning obehagligt. Hur han gick från att säga att han kunde varit hennes pappa till att börja hångla med henne. Ehh?? Fast han visste väl kanske att Lysa kollade. Han hade säkert planerat att göra sig av med henne. Inte mig emot alls. Han hade gärna kunnat få skicka med Robin också. 
 
Är väldigt spänd på att se fighten i nästa avsnitt. Som man tyvärr måste vänta två veckor på eftersom det är uppehåll nästa vecka. Jobbigt värre. 
 

Grey's Anatomy 10x24 "Fear (Of the Unknown)

 
 
Det sista avsnittet av Grey's Anatomy för den här säsongen och även det sista avsnittet för Cristina Yang. Tycker det var bra att den här explosionen inte tog upp för mycket plats utan att det ändå fokuserade mycket på Cristina. Det var sorgligt att se henne lämna och det kommer kännas konstigt och tomt utan henne i nästa säsong. Hon har ju varit en sån viktig karaktär för serien. Men är så glad att hon fick ett värdigt slut. Känner mig nöjd. Älskade hennes och Meredith dansscen. Det enda jag kanske känner att jag saknade var en Meredith/Alex/Cristina scen. Men man kan ju inte få allt. Man fick iallafall fina scener med dom på varsitt håll. Det är det viktigaste. Den sista scenen mellan henne och Owen var ju heartbreaking. Man undrar hur han ska gå vidare nu utan henne.
 
Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu när Cristina gav sin del av företaget och sin plats i styrelsen till Alex. Hur Bailey kommer att reagera. 
 
Förstår att det här jobbet Derek blev erbjuden är en jättebra jobbmöjlighet för honom men tycker det var bra att Meredith sa ifrån. Tycker inte att han bara kan förvänta sig att hon ska lämna sitt liv i Seattle sådär. Får väl se vad som kommer hända nu.
 
Den sista scenen kändes lite been there done that. Ännu ett halvsyskon till Meredith som dyker upp. Känns nästan som att de vill ersätta Lexie och det gillar jag inte. Men tror ändå att detta är en storyline mer för Richard. Så det kanske kan bli bra för honom.
 
Efter en svag säsong 9 så måste jag ändå säga att jag tycker serien hittade tillbaka igen den här säsongen. Kändes nästan som gamla Grey's ibland. Ska bli intressant att se hur nästa säsong kommer bli utan Cristina nu. Kommer som sagt kännas väldigt konstigt och tomt utan henne. Kommer verkligen sakna henne.  

Kvällens filmtips: En Dag

 
 
En Dag - Amerikanskt drama från 2011
kl. 21.30 på TV4
 
Handling: Emma och Dexter lär känna varandra den 15 juli 1988 på examensdagen från universitetet. Båda får känslan av att ha upplevt något speciellt och det blir början på en lång och unik vänskap. Vi får följa dem under tjugo års tid med nedslag på samma dag, den 15 juli. Någonstans på vägen upptäcker de att vad de sökt och hoppats på har funnits där hela tiden.
 
Skådespelare: Anne Hathaway, Jim Sturgess m.fl.
 
Min recension

The Vampire Diaries 5x22 "Home"

 
 
Och så var det dags för säsongsfinal av The Vampire Diaries. Tror det är många som håller med mig när jag säger att den här säsongen inte har varit den bästa. Men måste ändå säga att de två sista avsnitten levererade. Vilket gråtavsnitt det här var. Även om jag anade att det skulle hända. Och även om jag vet att Damon faktiskt inte är död. För kom igen, han är ju ändå typ den populäraste karaktären i serien och sen har Ian Somerhalder kontrakt för en säsong till. Köper inte att han är död. Inte Bonnie heller för den delen.
 
Antar att man nästa säsong kommer få se dom som spöken eller på den platsen dom är nu. Och sen kommer de komma tillbaka på något sätt. Garanterat Damon iallafall. Men det kommer säkert ha nån slags konsekvens. Kanske kommer han bli människa? Det skulle ju skaka om saker och ting. Så att det inte bara blir "poof nu är han tillbaka och allt är som vanlig igen". 
 
Men som sagt, även om man vet att det här inte är något permanent så blev det ändå så sorgligt alltihopa. Sättet de gjorde det på. När Damon sa hejdå till Elena, när Jeremy sprang och letade efter Bonnie och när Stefan sa att han hade förlorat de personer han känt längst i sitt liv. Väldigt känslosamt. 
 
Men till lite gladare grejer nu. ALARIC ÄR TILLBAKA! Ni anar inte hur mycket jag har saknat honom. Men det känns ju inte lika kul när inte Damon är där nu. Man vill ju så gärna ha tillbaka deras bromance. Men det kommer vi väl få nån gång. Bra för Elena och Jeremy iallafall. Han har ju varit lite som en fadersfigur för dom. Väldigt kul att Enzo är tillbaka också. Gillar ju verkligen honom.
 
Ja som sagt säsong 5 har inte varit den bästa säsongen. Det började bra men sen tappade det rejält. Hoppas på att säsong 6 blir bättre. 

Game of Thrones 4x06 "The Laws of Gods and Men"

 
 
Började undra för något avsnitt sedan när egentligen man skulle få se Theons syster komma och rädda honom. Men det fick man se i detta avsnittet. Gick inte så bra dock. Theon är långt borta. Ramsay är verkligen en sån avskyvärd karaktär. Börjar nästan tycka att han är värre än Joffrey, för till skillnad från Joffrey är ju Ramsay faktiskt smart.
 
Efter Daenerys val att möta rättvisa med rättvisa insåg hon nog nu att det inte är så svart och vitt som hon kanske innan trott. Det är inte helt lätt att vara drottning. Men det är just såna här saker hon behöver lära sig nu innan hon kan gå över till att styra hela Westeros.
 
Och nu till den stora händelsen i avsnittet som ju var Tyrions rättegång. Tyckte det var så jobbigt att kolla på. Blev så frustrerad på allihopa. Den där snubben som jag har tappat namnet på, vad var det han sa? The most noble child on this earth eller nått. HAHA! Det var väl att ta i lite väl mycket. Men allra värst var ju när Shae kom in. Så hearbreaking. Nu har jag förvisso alltid stört mig på den bruden, tyckte hon var så himla oresonlig efter att Tyrion gifte sig med Sansa, men gjorde hon verkligen det utav hämnd? Kanske blev hon utpressad? Man hoppas ju ändå för Tyrions skull att hon inte är så hemsk. 
 
Efter Jaimes samtal med Tywin fick jag känslan av att det var precis det han ville skulle hända. Och så hade det kanske blivit också om det inte varit för att Shae kom in. Det var då det sprack för Tyrion. Även om det här nu kanske inte var så jättebra så kände man ändå bara YEES. Man ville att han skulle slå tillbaka.
 
Så nu blir det trial by combat. Det blir väl Jaime som kommer slåss för honom va? Det var min första tanke iallafall. Blir väl kanske inte lätt utan sin högerhand. Men han har ju ändå övat lite. Bronn är det möjligt att det blir också. Är väldigt spänd på att se vad som kommer hända nu. 
 

Förnyade/Nedlagda serier 2014-2015

 
 
I helgen kom det en hel del besked från nätverkskanalerna om vilka serier som har blivit förnyade och vilka som blivit nedlagda. Här nedan kan ni se hur det ser ut för de olika kanalerna:
 
 
ABC:
 
America’s Funniest Home Videos - förnyad
The Assets - nedlagd
The Bachelor - förnyad
Back In the Game - nedlagd
Betrayal - nedlagd
Castle - förnyad
Dancing With the Stars - förnyad
The Goldbergs - förnyad
Grey’s Anatomy - förnyad
Killer Women - nedlagd
Last Man Standing - förnyad
Lucky 7 - nedlagd
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. - förnyad
The Middle - förnyad
Mind Games - nedlagd
Mistresses - förnyad
Mixology - nedlagd
Modern Family - förnyad
Motive - förnyad
Nashville - förnyad
The Neighbors - nedlagd
Once Upon a Time - förnyad
Once Upon a Time in Wonderland - nedlagd
Resurrection -  förnyad
Revenge - förnyad
Rookie Blue -  förnyad
Scandal - förnyad
Shark Tank - förnyad
Suburgatory - nedlagd
Super Fun Night - nedlagd
Trophy Wife - nedlagd
 

CBS:

 

2 Broke Girls - förnyad

The Amazing Race - förnyad

The Big Bang Theory - förnyad

Bad Teacher - nedlagd

Big Brother - förnyad

Blue Bloods - förnyad

The Crazy Ones - nedlagd

Criminal Minds - förnyad

CSI - förnyad

Elementary - förnyad

Friends With Better Lives - nedlagd

The Good Wife - förnyad

Hawaii Five-0 - förnyad

Hostages - nedlagd

Intelligence - nedlagd

The Mentalist - förnyad

Mike & Molly - förnyad

The Millers - förnyad

Mom - förnyad

NCIS - förnyad

NCIS: Los Angeles - förnyad

Person of Interest - förnyad 

Survivor - förnyad

Two and a Half Men - förnyad

Under the Dome - förnyad

Undercover Boss - förnyad

Unforgettable - förnyad

We Are Men - nedlagd

 

FOX:

 

Almost Human - nedlagd

American Idol - förnyad
Bob’s Burgers - förnyad
Bones - förnyad
Brooklyn Nine-Nine - förnyad
The Cleveland Show - nedlagd
Dads - nedlagd
Enlisted - nedlagd
Family Guy - förnyad
The Following - förnyad  
Glee - förnyad

MasterChef Junior - förnyad

The Mindy Project - förnyad

New Girl - förnyad
Raising Hope - nedlagd 
Rake - nedlagd
The Simpsons - förnad
Sleepy Hollow - förnyad
So You Think You Can Dance - förnyad
Surviving Jack - nedlagd
Us & Them - nedlagd
The X Factor - nedlagd

 

NBC:

 

About a Boy - förnyad

The Biggest Loser - förnyad
Believe - nedlagd
The Blacklist - förnyad
Celebrity Apprentice - förnyad
Chicago Fire - förnyad
Chicago PD - förnyad
Community - nedlagd
Crisis - nedlagd
Dracula - nedlagd
Grimm - förnyad
Growing Up Fisher - nedlagd
Hannibal - förnyad
Hollywood Game Night - förnyad
Ironside - nedlagd
Law & Order: SVU - förnyad
The Michael J. Fox Show - nedlagd
Parenthood - förnyad
Parks and Recreation - förnyad
Revolution - nedlagd
Sean Saves the World - nedlagd
The Voice - förnyad
Welcome to the Family - nedlagd

 

CW:

 

The 100 - förnyad
America’s Next Top Model - förnyad
Arrow - förnyad
Beauty and the Beast - förnyad
The Carrie Diaries - nedlagd
Hart of Dixie - förnyad
Nikita - nedlagd
Supernatural - förnyad
The Originals - förnad
Reign - förnyad
Star-Crossed - nedlagd
The Tomorrow People - nedlagd
The Vampire Diaries - förnyad


Grey's Anatomy 10x23 "Everything I Try to Do, Nothing Seems to Turn Out Right"

 
 
Tror inte att Derek och Meredith kommer flytta till Washington. Det är en fantastisk jobbmöjlighet för Derek såklart. Men jag kan inte se det hända.
 
Den scenen när Owen sa till Cristina att inte lämna honom förens hon var tvungen att åka var ju för sorglig. Kan inte fatta att nästa avsnitt är det sista vi kommer att få se av Cristina :( 
 

The Vampire Diaries 5x21 "Promised Land"

  
 
Har klagat på att inget händer i den här serien den senaste tiden men nu fick vi oss en ordentlig cliffhanger. Fast nu tror jag ju inte att Stefans död är något som är permanent. Men det var ändå en twist som iallafall jag inte hade väntat mig. Man vet aldrig vad man ska känna när någon dör i The Vampire Diaries för man vet aldrig om de kommer komma tillbaka eller inte. Men just i detta fallet känns det faktiskt säkert att Stefan kommer komma tillbaka. Frågan är bara hur. Efter att ha börjat tappa intresset för serien så är jag nu faktiskt spänd på att se vad som kommer hända i säsongsfinalen nästa vecka. 

Serienyheter från CW

 
 
Igår kom det lite nyheter för några av serierna på kanalen CW. Hart of Dixie, Beauty and The Beast och The 100 har alla blivit förnyade. Tidigare förnyade serier är: The Vampire Diaries, The Originals, Supernatural, Arrow och Reign. 
 
The Carrie Diaries, The Tomorrow People och Star-Crossed har däremot blivit nerlagda. 
 
Av de här serierna som fick besked nu är det bara Hart of Dixie jag kollar på. Så kul att den fick vara kvar. Även om jag tycker att den har blivit sämre på den senaste tiden, ligger fortfarande några avsnitt efter. The Carrie Diaries började jag kolla på men har inte sett hela säsong 2 än. Tycker ändå att det var en helt okej serie men det var väl ganska väntat att den kanske inte skulle klara sig.
 
Så sådär ser det ut för CW serierna. Kommer nog lägga upp en fullständig lista över vilka serier som har blivit förnyade och nerlagda för alla kanaler sen när det blir klart. Borde väl bli ganska snart. 
 
Källa
 

The Following 2x14 "Silence" & 2x15 "Forgive"

   
 
Hamnade lite efter med The Following men nu har jag sett de två sista avsnitten. Tycker säsongen började starkt men sen mot mitten och slutet tycker jag det tappade. Men det avslutade ändå bra måste jag säga. 
 
Är inte ett dugg ledsen över att Emma dog. Klarar verkligen inte av den människan så det var på tiden att hon försvann. 
 
Kändes lite konstigt att se Ryan och Joe teama upp för att rädda Claire men samtidigt gillade jag det på något sätt. Fast förväntade Joe sig verkligen att Claire skulle vilja ha honom igen? Okej ska inte ifrågasätta vad som pågår i en seriemördares huvud. Han är skruvad helt enkelt. 
 
Tycker det var rätt val av Ryan att inte döda Joe. Att han inte lät sina känslor ta över. Och att dö skulle vara att komma lindrigt undan. Att ruttna i ett fängelse är vad han förtjänar. 
 
Blev förvånad över att Claire gjorde slut med Ryan. Fattade inte varför heller. Claire börjar frustrera mig ärligt talat. Men yay för Mike och Max! Gillar verkligen dom två tillsammans.

Ny design

 
 
 
Ny design uppe. Har tänkt byta ett tag nu men allt det här kodandet är inte min grej, det är svårt. Blir mest bara arg och frustrerad. Men lyckades få ihop någonting tillslut iallafall. Forfarande lite smågrejer kvar att fixa men snart är det klart. Tryck F5 (eller cmd + R på mac) om ni inte ser den.
 

Game of Thrones 4x05 "First of His Name"

  

 
Var förvånad över hur trevlig Cersei var mot Margaery och att hon var okej med att hon gifte sig med Tommen. Det där var ju inte likt henne. Vet inte om hon är ärlig eller om hon har något annat planerat. Kanske att hon nu efter Joffreys död har börjat tänka om och se saker annorlunda och att hon vill göra det som är bäst för familjen. Men det känns ändå som att det ligger något mer bakom det. Det är ju ändå Cersei vi pratar om här.
 
Även om jag blev lite besviken över att Daenerys valde att stanna i Meereen nu när hon faktiskt har en stor chans när de är svaga borta i King's Landing så förstår jag samtidigt varför hon gör det. Det är inte bara att komma dit och ta över tronen utan det krävs mer än så. Det här är förmodligen det som är bäst i längden. Så tycker nog ändå att hon gjorde rätt val.
 
Stackars Sansa. Nu när hon äntligen blev fri från King's Landing så hamnar hon hos sin galna moster. Inte mycket bättre det. Hoppas verkligen inte hon ska behöva gifta sig med Robin. 
Det var ett stort avslöjande i detta avsnittet. Det var alltså Littlefinger med hjälp av Lysa som låg bakom Jon Arryns död. Interesting. Hade jag faktiskt inte trott. 
 
Brienne och Podrick tycker jag faktiskt var underhållande att se på. Avsnittets comic relief. Även om de kanske inte kommer bli ett lika bra radarpar som Jaime och Brienne var så kan de nog ändå bli kul att följa.
 
Den scenen när Ghost kom tillbaka till Jon var ju fin. Hade önskat att han och Bran skulle ha träffats också. Var ju sååå nära. 

Recension: The Amazing Spider-Man 2

 
 
Genre: Action Skådespelare: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Sally Field, Dane DeHaan Regissör: Marc Webb Produktionsår: 2014
 
Handling: Spider-Mans största strid har alltid pågått inom honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det tunga ansvar som vilar på Spider-Mans axlar. Men nu ställs Peter Parker inför en mycket större konflikt: Electro, en fiende med betydligt större krafter än han själv. Och när hans gamle vän Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp. Kan Spider-Man skydda New York-borna från den ondska som hotar staden?
 
Min åsikt: Gillade verkligen första filmen och gillade denna med. Dock tycker jag att det kändes som att de tryckte in lite väl mycket i denna filmen. Det var för många storylines på gång. Men bortsett från det så var definitivt en underhållande film. Trots filmens långa längd blev den aldrig tråkig. Tycker de lyckas bra med att blanda action, kärlek och humor. Det finns både fina och känslosamma scener och stora actionsekvenser. Andrew Garfield och Emma Stone passar perfekt i sina roller och har en fantastisk kemi tillsammans. Även Jamie Foxx och framförallt Dane DeHaan gör ett bra jobb som skurkar. Tyckte man om den första filmen så kommer man säkerligen även att uppskatta denna.
 
 
 

The Vampire Diaries 5x20 "What Lies Beneath"

 
 
Har inte jättemycket att kommentera om detta avsnittet egentligen. Det är bara två avsnitt kvar av säsongen och jag känner fortfarande inte att den nuvarande storylinen med the travellers är intressant alls. Nej, serien måste rycka upp sig nu alltså.
 
Vad jag gillar dock är hur de bara gör det mer och mer obvious att det är Damon/Elena och Stefan/Caroline som hör ihop. Att den här himla kärlekstriangeln kanske äntligen är över på riktigt. Sitter bara och väntar på att något ska hända mellan Stefan och Caroline nu. En kyss tycker jag iallafall de kan ge oss innan säsongen är slut. 

Grey's Anatomy 10x22 "We Are Never Ever Getting Back Together"

 
 
När man först fick reda på att Burke skulle komma tillbaka var jag orolig att det skulle sluta med att Cristina skulle rymma iväg med honom eller nått. Kunde bara inte se dom bli tillsammans igen. Så är glad att det inte blev så utan att det var ett jobberbjudande. Ett riktigt bra jobberbjudande. Det känns som att det här är det bästa avslutet hon kunde ha fått. Att ha en framgångsrik karriär och att utvecklas som kirurg har ju alltid varit det rätta för henne. Och här kan hon ju verkligen få det. Så känner mig väldigt nöjd med det här. Även om jag samtidigt är ledsen över att hon lämnar. Kommer verkligen sakna henne. Undrar hur Meredith kommer reagera nu. Tror nog hon kommer att förstå ändå. Så sorligt att man inte kommer få se något mer av deras vänskap. Det har ju varit sån stor del av serien.
 
Ska kommentera det andra som hände i avsnittet lite kort med. Är glad att det verkar lösa sig för Jackson och April nu. Deras bråk började bli tröttsamt. Bra gjort av Jackson att försöka kompromissa. Jag undrar om Dereks syster kommer börja jobba på sjukhuset nu? Jag hoppas det. Skulle vara kul.

Serielista - April 2014

 
Inte så mycket förändringar denna månaden. Fortsätter att gå framåt med Sons of Anarchy. The Following ligger jag två avsnitt efter med men ska kolla ikapp det snart. Har även hamnat efter med Hart of Dixie. Efter uppehållet kände jag bara att jag inte hade nån lust att se den. Får se om jag kollar ikapp sen. 
 
 
Serier jag är up to date med:
Game of Thrones
Grey's Anatomy
Modern Family
New Girl
Parenthood
Scandal
Teen Wolf
The Mindy Project
The Vampire Diaries
The Walking Dead
 
Serier jag ligger efter med:
Angel (säsong 2)
Chicago PD (säsong 1)
Dallas (säsong 2)
Förhäxad (säsong 3)
Hart of Dixie (säsong 3)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Revenge (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Supernatural (säsong 9)
The Carrie Diaries (säsong 2)
The Following (säsong 2)
True Blood (säsong 3)
 
Serier jag är klar med:
Breaking Bad
Buffy the Vampire Slayer
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Gossip Girl
How I Met Your Mother
Lost
One Tree Hill
The Lying Game
The OC
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
 
Serier jag vill se:
American Horror Story
Bones
Castle
Chicago Fire
Cityakuten
Dawson's Creek
Dexter
Dowtown Abbey
Entourage
Friday Night Lights
House of Cards
Homeland
Once Upon A Time
Orange Is the New Black
Orphan Black
Parks and Recreation
Prison Break
Private Practice
The Office
True Detective

RSS 2.0