Orange is the New Black Säsong 1

 
 
Orange is the New Black är en serie jag länge varit nyfiken på, man har ju hört mycket bra om den. Och nu har jag äntligen tagit tag och sett första säsongen. Precis i lagom tid till att säsong två kommer ut imorgon. Blev ingen lång väntan för mig.
 
Gillar verkligen serien. En intressant och underhållande serie med kvinnor i fokus. Tycker det är bra hur den lyckas blanda allvar med humor. Att det inte blir alltför tungt trots att den utspelar sig i ett fängelse.
Det finns många färgstarka karaktärer som är intressanta att följa. Tycker man under säsongens gång har fått lära känna alla karaktärerna bra. De är återblickarna man får se från deras liv innan hjälper ju verkligen till med det. 
 
Efter hur den här säsongen avslutades ska det bli spännande att se vad som kommer hända nu. Piper har ju en förmåga att strula till det för sig själv. Gissar på att hon kommer få ett förlängt fängelsestraff nu. Tänker också att om serien ska hålla på i fler säsonger så måste hon väl vara där i mer än ett år. 
 
Ser fram emot att se vad säsong 2 har att bjuda på!
  

FrökenTV, bloggen om tv och film

älskar OITNB

2014-06-07 @ 22:02:52
URL: http://efji.blogg.se/Magnus

Håller helt med, recenserade den också nyligen och är fascinerad över det starka fokus på karaktärer som finns. Ser också fram emot säsong två.

2014-06-11 @ 18:52:23
URL: http://www.spelochfilm.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: