Orange is the New Black Säsong 2

 
 
Tog ovanligt lång tid för mig att bli klar med den andra säsongen av Orange is the New Black. Men det beror inte på att den har varit dålig, utan bara brist på tid helt enkelt. Tycker även denna säsongen har varit fantastiskt bra. Den här serien blir aldrig tråkig, det händer liksom något hela tiden. 
 
Man började ju undra lite där i början på säsongen när Piper skickades iväg hur det skulle bli. Ändå lite intressant att få en inblick i hur det ser ut i ett annat fängelse, men det är ju såklart på Litchfield med de gamla vanliga karaktärerna man vill vara. Så det var skönt att allt blev som vanligt snabbt igen. 
 
Älskar fortfarande alla tillbakablickarna man får se. Karaktärerna har fått ännu mer djup. Och karaktärer som innan har varit i bakgrunder han kommit fram mer. Rosa till exempel. Gillade verkligen att få reda på mer om henne. Och slutet när hon kör iväg var ju bara så himla bäst. Älskade det!
 
Annars är mina favoriter Morello och Nicky skulle jag nog säga. Hade lite svårt för Piper faktiskt i förra säsongen, men har börjat gilla henne bättre nu. Tycker det var bra dock att flera andra karaktärer fick ta mer plats i denna säsongen, för Pipers personliga problem är väl inte det jag tycker är mest intressant. Men det var ju bra att det blev ett avslut mellan henne och Larry nu. Men sen att han och Polly bara kom och förväntade sig att hon skulle vara helt okej med att de var tillsammans. Liksom what. 
 
En av de stora grejerna denna säsongen har ju varit bråket mellan Red och Vee. Klarade verkligen inte av Vee. Hur hon bara gick runt och styrde alla och var så falsk. Så det kändes bra att se henne förlora kontrollen sen, när hela gänget såg igenom henne och vände sig emot henne.
 
Nu när man har sett de två säsongerna såhär tätt så känns det ju mindre kul att behöva vänta i ett år på nästa säsong nu. Men men, den som väntar på något gott...
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: