30 Day Song Challange: Day 23

 
Day 23 - A song with your favorite band
 
 → Bad Blood - Bastille
 
Har lite svårt att bara välja ett favoritband. Men just nu är det helt klart Bastille. 
 

Game of Thrones Säsong 1

 
 
Game of Thrones är ju en serie som så många pratar om och nu har jag tagit tag och börjat se den. Så vad tycker jag då? Ska erkänna att jag var väldigt nära att ge upp i början. Tyckte det var segt och förvirrande och hade problem att komma in i storyn, men det blev ändå bättre mot mitten av säsongen tycker jag. När man började lära sig några namn och få mer koll på karaktärerna. Och det är just samspelet och intrigerna mellan dom som är det intressanta.
 
Det är som sagt väldigt många karaktärer att hålla reda på och vem som är släkt med vem och så vidare. Känns nästan som att det krävs att man läst böckerna för att ha koll på allt. Eller iallafall ha full koncentration när man tittar vilket jag kanske inte redigt hade. Det är väldigt förvirrande allting tycker jag. Borde nog ta och leta upp lite förklaringar på internet för att få lite mer koll på allt.
 
Daenerys och Jon Snow är mina favoritkaraktärer. Daenerys är så himla grym, gud vad jag gillar henne. Hon har sån styrka och mod. Jag gillar att det ändå finns endel starka kvinnliga karaktärer i serien för att utspela sig under en mansdominerad tid.
En karaktär som jag definitivt inte tål är Joffrey. Vidriga lilla skitunge. Så jäkla sadistisk och hänsynslös. Usch vad jag hatar honom. Och värre lär han väl bli. 
 
En av de negativa sakerna med serien enligt mig är den överdrivna mängden av blod och nakenhet. Hade i och för sig förväntat mig att det skulle vara det, det är ju en HBO serie trots allt, men asså ja. Brukar inte ha något problem med det så om det är en del av storyn, men här är det flera gånger det bara känns helt och hållet onödigt. 
 
Det är absolut ingen tvekan om att det är en väldigt välproducerad serie. Kan dock inte säga att jag är lika såld som alla andra verkar vara och förstår inte redigt den stora hypen kring serien. Men tycker trots allt att det är en helt okej serie och det är ändå något med den som får mig att vilja se mer. 

30 Day Song Challange: Day 22

 
Day 22 - A song with a voice that you love
 
 → Born To Die - Lana Del Rey
  

The Following 2x06 "Fly Away"

 
 
Att Joe inte skulle vilja bli en stor lycklig familj tillsammans med Lily var väl inte helt oväntat. Får väl se vad som kommer hända nu när de är uppdelade. Lily och Mark som nu bara är två och sen Joe, Emma och Mandy. 
 
Jag undrar vad det är med Mike egentligen. Tyckte det var konstigt hur han nästan slog ihjäl Luke. Är iallafall glad att han har joinat Ryan nu. Tror nog de kan ha bättre tur än FBI som ju ärligt talat är rätt så inkompetenta. 

30 Day Song Challange: Day 21

 
Day 21 - A favorite song with a person’s name in the title

 → Kom Igen, Lena! - Håkan Hellström
  

Teen Wolf 3x20 "Echo House"

 
 
Jag låg några avsnitt efter med Teen Wolf men nu är jag ikapp. Tycker de senaste avsnitten har varit riktigt bra och spännande. En klar förbättring från första halvan av säsongen. Gillar verkligen den här storylinen med Stiles. Älskar att han får mer plats denna säsongen, han är ju min favorit. Och det ger även Dylan O'Brien en chans att verkligen visa vilken duktig skådespelare han är. Jag undrar om de kommer hitta nått sätt att rädda Stiles nu bara. Hoppas verkligen det!
 
Tycker ändå att Malia var hyffsat normal för att vara på ett mentalsjukhus. Men jag undrar varför hennes ögon blev blåa på slutet? Fattade inte riktigt det. Hade inte väntat mig att det skulle hända nått mellan henne och Stiles så snabbt. Kunde faktiskt inte hjälpa att tycka att de var lite små söta tillsammans, men samtidigt så vill jag ju så gärna se Stiles med Lydia. Börjar undra om det någonsin kommer hända. Men det måste det så är det bara. 

30 Day Song Challange: Day 20

 
Day 20 - A song from your pre-teen years
 
 → I'm Not A Girl, Not Yet A Woman - Britney Spears
 
Från och med 8-års åldern upp till tidiga tonåren var det bara Britney Spears som gällde för mig och detta var en av favoritlåtarna. 
  

The Walking Dead 4x11 "Claimed"

 
 
Jag gillade scenerna med Michonne och Carl i detta avsnittet. Att Michonne försökte bonda lite med Carl trots att han var nere. Michonne är verkligen en karaktär som har växt och gillar att man mer och mer börjar få se hennes personlighet. 
 
Lite synd att de inte kunde stanna kvar i det där huset. Men att hitta ett tryggt och säkert ställe har ju inte funkat innan så varför skulle det göra det nu. Är det inte zombies så är det elaka människor. Alltid är det något hot.
 
Det här med att det finns en forskare som kanske vet orsaken till allt och att det även kanske finns en möjlighet att rädda världen är ju definitivt en intressant ny rikting. Vem vet om det nu faktiskt är så men det är ju ändå lite hopp, ett mål att kämpa mot.
 
 

30 Day Song Challange: Day 19

 
Day 19 - A song that reminds you of your childhood
 
   Boom, Boom, Boom, Boom!! - Vengaboys
 
Vilka barndomsminnen jag får till denna låten! Lite kul att man gick runt och sjöng på den här som 6-åring utan att veta vad den handlade om, haha.
 

30 Day Song Challange: Day 18

 
Day 18 - A song from the year you were born 
 
 → Rythm Of The Night - Corona
 

30 Day Song Challange: Day 17

 
Day 17 - A song you discovered on TV
 
 → I Don't Want To Be - Gavin DeGraw
 
Upptäckte både denna låten och Gavin DeGraw tack vare One Tree Hill. 
 

30 Day Song Challange: Day 16

 
Day 16 - A great song from a band/artist from your home country
 
 → Gubben i Lådan - Daniel Adams-Ray 
 

11 frågor om: Veronica Mars

 
 
 1. Den karaktär som jag blev kär i först.

Ja men det var ju Veronica såklart. 

 

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Logan. Han var ju ganska så douchig början, men sen blev jag heelt förälskad!

 

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om. 

Tror inte det det finns nån sån karaktär. 

 

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.

Jag vet inte om folk hatar Dick? Honom gillar jag iallafall. Så skön ju. 

 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.

Alltså Beaver tyckte man ju var gullig och snäll innan ja, man fick reda på vad han hade gjort. 

 

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha”

Logan!! 

 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Veronica. Önskar jag kunde vara hälften så cool som hon är.

 

8. Den karaktär som jag vill slå till.

Aaron Echolls! Usch vad vidrig han är.

 

9. Ett par som jag älskar.

Logan och Veronica, duuuhh. Hur kan man inte älska dom liksom? Ett av tv-världens finaste par ever om du frågar mig. 

 

10. Ett par som jag hatar.

Veronica och alla som inte är Logan :)

 

11. När jag började titta på serien.

För ett år sedan.


30 Day Song Challange: Day 15

 
Day 15 - A song that you never get tired of
 
 → With Or Without You - U2
 

30 Day Song Challange: Day 14

 
Day 14 - Best intro to a song
 
 → Bittersweet Symphony - The Verve
 
En av världens bästa låtar det här. 
  

30 Day Song Challange: Day 13

 
Day 13 - One of your favorite 80’s songs
 
 → Never Let Me Down Again - Depeche Mode
 
Finns ju så så många bra låtar från 80-talet. Älskar speciellt synthpopen och ett av de främsta banden inom den genren var ju Depeche Mode. Det här är en av mina favoritlåtar med dom. 
 

The Walking Dead 4x10 "Inmates"

 
 
Jag börjar med det viktigaste, Judith lever! THANK GOD. Det där kändes skönt. Ville aldrig tro att hon var död. Det är mycket brutala grejer i denna serien men att döda ett spädbarn, nej där går gränsen. Men jag undrar ju verkligen vad Lizzie höll på med när hon försökte kväva henne. Vad är det med ungen?? 
 
Härligt att se Carol igen. Trodde hon skulle ha varit borta längre faktiskt. Men kul att hon är tillbaka. Jag undrar ju bara om Tyreese kommer få reda på vad hon gjorde. Kommer inte sluta bra isåfall...
 
Det är skönt att se att alla klarade sig och lever. Var lite orolig att Glenn skulle visa sig vara i bussen där för en sekund. Jag hoppas han och Maggie kommer hitta varandra snart. Att alla hittar varandra. Fast samtidigt gillar jag att de är utspridda. 
 
Jag undrar vad det var för typer som dök upp där på slutet. Vi kommer väl antagligen få reda på mer om dom i nästa avsnitt.

30 Day Song Challange: Day 12

 
Day 12 - A favorite love song 
 
 → Unchained Melody - Righteous Brothers
 

Recension: Walk the Line

 
 
Genre: Drama, Musik Skådespelare: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick Regissör: James Mangold Produktionsår: 2005
 
Handling: Detta är filmen om den legendariske musikern Johnny Cash och hans livslånga kärlek June Carter. Cash gick i ett slag från bomullsplockare till rocklegenden känd som The Man In Black, ett namn som symboliserar både Cashs musik och hans livsstil. Cash var en rebell som aldrig kunde fly sina egna demoner eller sin egen tungsinthet vilket avspeglas i hans musik och kanske den enda som någonsin kom honom riktigt nära var June. 
 
Min åsikt: Förstår inte vaför det har tagit mig såhär lång tid att se denna filmen för gud vad bra den var! Älskade musiken, miljöerna, ja allt. Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon ger båda helt lysnande skådespelarinsatser. De är trovärdiga i sina roller och de har en fantastisk kemi tillsammans. Är även väldigt imponerad av att de faktiskt sjunger själva. Anledningen att det tagit mig så lång tid att se filmen är kanske för att jag trodde man behövde vara ett fan av Johnny Cash musik för att uppskatta filmen, men det behöver man inte. Så om ni inte har sett den här filmen än rekommenderar jag er verkligen att göra det. En helt underbar film som definitivt kommer att ses om. 
 
 
 

30 Day Song Challange: Day 11

 
Day 11 - Newest/most modern song you love
 
 → Hold On - Colbie Caillat
   

30 Day Song Challange: Day 10

 
Day 10 - Oldest song you love

 → Let It Be - The Beatles
 
Nu är inte den här jättegammal egentligen, men det får bli den ändå. Fantastisk låt.
  

30 Day Song Challange: Day 9

 
Day 9 - A song that you used to love but now hate 
 
 → Moves Like Jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera
 

Hart of Dixie 3x13 "Act Naturally"

 
 
Eftersom det var sista avsnittet innan uppehållet hade jag hoppats på att det skulle hända något men inte det. Hoppas verkligen att de resterande avsnitten av den här säsongen kommer vara bättre. Som tur var så är Lemon tillbaka efter uppehållet.
 
Det jag har något att kommentera om egentligen är George och Tansy. Här satt jag och trodde att vi skulle få se dom tillsammans igen och så bara blir det såhär? Men jaha. Väldigt synd tycker jag. 

30 Day Song Challange: Day 8

 
Day 8 - A song you didn't like in the past that you do like now
 
   Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström
 
Fattade inte grejen med Håkan Hellström innan (???). Var inte förens ett par år sen jag började lyssna på honom.
 

Breaking Bad Säsong 5

 
 
Holy moly vilken bra säsong det här har varit! Något av det absolut bästa jag sett i tv-väg. Snacka om att avsluta på topp. Mot slutet var det så spännande att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. 
Man har under hela säsongen känt av att slutet närmar sig. I mitten av säsongen kom ju det stora ögonblicket man har väntat så länge på, Hank upptäcker att det är Walt som är Heisenberg. Och det är ju efter det allt på riktigt spårar ur kontroll för Walt. Hans familj vänder sig emot honom och hatar honom och Hank dör. Och man visste nästan hela tiden att det här var något som tillslut skulle hända.

 

Som jag har skrivit innan så är Walt en karaktär som man, utan att försvara det han gjort, ändå kunnat känna sympati för även om det är något som har blivit svårare och svårare. Denna säsongen försvann det helt och hållet och jag kände bara hat. När han beordrade dom att döda Jesse var det liksom bara oh heeell no. Visst Jesse gick och började samarbeta med narkotikapolisen, men kan man verkligen skylla honom för det? Och grejen är att det inte bara var för det han gjorde mot Brock. Det här är något som har byggts upp länge. Jag har verkligen gillat Walt och Jesses relation det har jag, men faktum är att Walt den mesta av tiden inte har behandlat Jesse alls något vidare bra. Visst har han räddat honom ur en hel del situationer och jag tror absolut att han genuint brydde sig om honom och såg honom som en familjemedlem. Men han har liksom samtidigt manipulerat honom och nedvärderat honom och han är anledningen till att han ens är i den här röran från första början. Att Jesse tillslut skulle slå tillbaka var inget som kom som en överraskning. Och eftersom han alltid har varit min favorit så tyckte jag det kändes så skönt att se honom göra det.

 

Man har under seriens gång gradvis fått se Walt gå mot den här personen som han i slutet blev. Det började med att han startade att göra detta för sin familj men ju längre serien gått ju mer har man kunnat se att det är mer än så, han gör det för att han själv faktiskt gillar det. Det här företaget han förlorande är ju något som verkligen har plågat honom. Och nu han hade chansen att göra något han var bra på och han var någon. Misstaget han gjorde var att tro att han kunde kontrollera allting, att tro att han kunde hålla faran borta. Allting gick ju tillslut bara så fel och många människors liv blev förstörda.

 

Jag tycker att serien avslutades perfekt. Det var ett värdigt slut. Walt fick gottgöra sig lite på slutet genom att se till att hans familj fick pengar och rädda Jesse från Jack och hans gäng, och han gjorde det såklart med en väl utplanerad plan. Tycker det var kul att Badger och Skinny Pete fick vara med på ett hörn. Dom är ju bara för sköna. Det kändes som en perfekt avslutning att när Walt sen tillslut dog så var det i ett labb, stället där han hör hemma. Ja jag kunde faktiskt inte ha varit mer nöjd med slutet.

 

Nu när jag har varit så fast i serien så känns det så jäkla tomt att det är över. Men åh vad glad jag är för att jag bestämde mig för att börja kolla på denna serien! Trodde inte alls att detta skulle vara någon serie för mig men oj så fel jag hade. En otroligt välgjord serie med djup och intressanta och komplexa karaktärer. Utan tvekan en av de bästa serierna jag någonsin sett.


30 Day Song Challange: Day 7

 
Day 7 - A song you love from a genre you usually dislike

 → Timber - Pitbull ft. Ke$ha
  

The Walking Dead 4x09 "After"

 
 
Äntligen är The Walking Dead tillbaka! Har verkligen saknat serien. Gruppen är nu utspridd på olika ställen och jag måste säga att jag gillar det. Kan tänka mig att det finns en hel del som är negativa till detta men det är inte jag. Finns en chans till lite mer story när de gör på detta sättet tycker jag. 
 
Gillade att det var mycket fokus på Carl. Att man fick se honom steppa upp och försöka klara sig själv. Han har verkligen vuxit upp. Något han har blivit tvungen till på grund av omständigheterna de lever i. Men det var stunder i detta avsnittet då det var väldigt tydligt att faktiskt bara är en pojke, som när han blev glad över att hitta tv-spel och när han åt upp en hel chokladpudding. Han är ändå inte vuxen och han insåg ju själv där på slutet att han inte klarar sig helt själv och att han behöver sin pappa. 
 
Tycker det var intressant att man fick se en liten glimt av Michonnes liv innan allt det här. Som jag anade så hade hon haft ett barn. Hon har varit en karaktär som varit rätt instängd i sig själv och detta förklarar ju varför. Blev så glad när hon hittade Rick och Carl på slutet. Skönt med lite lycka mitt i allt elände. 
 
Nästa vecka kommer man får se hur det har gått för resten av gänget. Spännande. Skulle även väldigt gärna vilja veta om lilla Judith klarade sig. Har oroat mig så himla mycket över detta. Vägrar att acceptera att hon är död!!

30 Day Song Challange: Day 6

 
Day 6 - A song from an artist/band you’ve just discovered
 
 → Team - Lorde 
 

30 Day Song Challange: Day 5

 
Day 5 - A song you're currently obsessed with
 
 → I See Fire - Ed Sheeran 
   

Breaking Bad Säsong 4

 
 
Är så fast i denna serien. Och tycker bara det blir bättre och bättre. Det denna säsongen egentligen har handlat om mest är ett maktspel mellan Walt och Gus. Man fick se Gus försöka komma åt Walt genom att skapa en reva mellan honom och Jesse vilket han lyckas med. Deras realtion har ju alltid varit en aning dysfunktionell men i denna säsongen nådde den verkligen rock bottom. Nu hade ju Walt faktiskt rätt vad det gällde Gus egentliga avsikter. Men kan ändå förstå att Jesse blev förbannad på Walt då han inte varit annat än lojal mot honom.
 
Gus har definitivt varit en intressant karaktär att följa, och verkligen en orginell bad guy. Vad man först trodde bara var en ägare på en kyckligrestaurang visade sig vara så mycket mer än så. Tycker också det var intressant att man fick reda på mer om hans bakgrund denna säsongen. Vad som gjorde att han blev den han är idag. 
 
Säsongsfinalen var så jäkla bra, helt brilliant. Satt på spänn hela tiden och man undrade hela tiden vad som skulle hända härnäst. Måste erkänna att jag blev rätt överraskad att Walt faktiskt lyckades överlista Gus och att hans masterplan fungerade. 
 
Vad som gör Walt till en så intressant karaktär är att han varken är god eller ond. Han gör val som man starkt kan ifrågasätta men allt han har gjort och gör är för sin familj. Man har fått se honom dra ner andra männsikor i röran genom att göra detta, Jesse, Hank, Skyler. Och nu på slutet av den här säsongen så fick man ju verkligen se hur långt han faktiskt är villig att gå då han riskerade oskyldiga liv. Anade faktiskt aldrig att det kunde vara Walt som hade förgiftat Brock. Kopplade inte förens de var där uppe på taket. Men hur grymt det än var så var det väl faktiskt det enda sättet att få över Jesse på sin sida. Precis som i förra säsongen med Gale så var det en desperat handling för att överleva. Ja, att det inte finns några gränser för vad han är villig att göra för sig och sin familj har man som sagt fått bevisat. Och man undrar ju vart detta kommer leda i nästa säsong. Nu är han ju faktiskt fri att lämna knarkhandeln bakom sig föralltid och återgå till sitt gamla vanliga liv. Men kommer han göra det? Don't think so. 
 
Den här säsongen avslutades inte med en massa lösa trådar utan det lämnades öppet för den nästa och sista säsongen. Och är väldigt väldigt spänd på att se hur allt slutar. Säsong 5, here I come! 

30 Day Song Challange: Day 4

 
Day 4 - A song that makes you sad
 
 → Shorline - Broder Daniel
 
 
 
 

The Vampire Diaries 5x13 "Total Eclipse of the Heart"

 
 
Ehm vad händer? Allt i detta avsnittet kändes bara dumt. Först och främst den här Katherine/Elena storylinen som är så dålig att det är löjligt. Liksom ofta inte hennes vänner hon känt i hela sitt liv ens märker någonting?? Jag menar det var flera gånger hon var SÅ out of character. Om de inte inser att det inte är Elena i nästa avsnitt vet jag inte vad. Och vill ha Elena tillbaka snarast tack!
 
Sen har vi Damon. Att han reagerar på det här sättet kommer ju inte som nån överraskning, det är vad han gör. Men att han efter allt som hänt med vilje skulle skada Jeremy och dessutom vara helt okej med att se Elena lida? Förlåt men det är inte trovärdigt. Makes no sense. Men visst bara släng iväg all karaktärsutveckling sådär. 
 
Ja som ni märker är jag inte jättepositiv till serien just nu. Känns faktiskt skönt med ett uppehåll nu. Behöver ett break från serien.

30 Day Song Challange: Day 3

 
Day 3 - A song that makes you happy
 
 → Two Princes - Spin Doctors
 

The Following 2x03 "Trust Me"

 
 
Var lite spännande twister som jag inte såg komma i detta avsnittet. Först och främst att hon här Lily visade sig vara en av dom. Och att hon även är tvillingarnas mamma. Whaaat? Trodde helt och hållet att hon skulle vara ett offer Ryan blir förälskad i och att hon sen skulle dö ska jag villigt erkänna. Så det var en riktigt bra twist tycker jag. 
 
Sen har vi den här tonårstjejen vars namn jag inte kommer ihåg som freaking mördade sin mamma. What the hell?? Sjukt läskigt att hon verkar se upp till Joe. Jag undrar vad som kommer hända nu, om hon typ kommer bli hans lärling eller nått. 

Hart of Dixie 3x12 "Should've Been a Cowboy"

 
 
Tycker tyvärr att Hart of Dixie har tappat rejält denna säsongen. Händer liksom ingenting känner jag. Har inte så mycket att säga om detta avsnittet egentligen. Synd att Lavon och Annabeth gjorde slut. Har ändå börat gilla dom tillsammans. Man börjar ju undra nu om de kommer ta upp Lavon och Lemon igen? Eller om han och Annabeth kommer hitta tillbaka till varandra. Men eftersom att han inte kunde  säga att hon var hans livs kärlek så känns det väl ganska långt borta. Vi får se vad som händer. Kul att George och Tansy verkar bli tillsammans igen. Det ska vara dom två tycker jag. 

30 Day Song Challange: Day 2

 
Day 2 - A song you like with a number in the title
 
 → 21 Guns - Green Day
 

Breaking Bad Säsong 3

 
 
Ännu en grymt bra säsong. Kanske att det var några lite svagare avsnitt i början av säsongen men sen tog det sig och slutet lämnade en väldigt spänd på vad som kommer hända härnäst. Man vill bara se meer!
 
Något som haft en hel del fokus under den här säsongen är att se Skyler hantera allt hon har fått reda på om Walt. Och hon har gått från att vara helt emot det till att hälpa honom skapa en cover up story för hans pengatjänande. 
 
Ett av seriens smartaste drag är definitivt att ha Walts svåger Hank som narkotikapolis. Att han är honom på spåren hela tiden skapar verkligen spänning. Som när han var där utanför husbilen. Farligt nära där. Man undrar ju hur länge det faktiskt kommer dröja innan han upptäcker honom, men känns som att det är något de sparar till slutet. 
 
Gus visade sig ha mycket större makt än man hade kunnat ana. Det var alltså han som beodrade Tucos kusiner att döda Hank istället för Walt. Väldigt sjukt också det här med langarna som lät barn göra jobbet åt dom. Så jäkla hemskt det med Tomas alltså. Och man kan ändå förstå att Jesse reagerade som han gjorde, även om de skulle hamna i väldigt mycket trubbel för det. Det känns som att det är något som är typiskt för honom, han är ofta impulsiv och tänkter inte redigt på konsekvenserna.
 
Walts val att döda Gale är ju också något som kan diskuteras. De där knarklangarna han tog död på innan kan man ju förstå, han gjorde det för att rädda Jesse och they had it coming. Till skillnad från Gale, även om det var för att rädda deras liv det med, så var han ju faktiskt oskyldig. Och det blev Jesse som var tvungen att döda honom. (Eller man fick ju faktiskt inte se att han dog, men jag antar att han gjorde det.) Det här är säkerligen något som kommer förändra honom och får väl se hur han kommer att hantera det. Är väldigt excited över att börja på säsong 4 nu!
 

30 Day Song Challange: Day 1

 
Day 1 - A song you like with a color in the title
 
 → Yellow - Coldplay
 

30 Day Song Challange

 

Påbörjade en sån här lista för ett tag sen men den glömde jag såklart bort. Gör ett nytt försök. Ändrade om listan endel för hade problem att komma på någonting på vissa. Från och med imorgon kommer jag lägga upp en låt varje dag (förhoppningsvis) i 30 dagar. 

 

1. A song you like with a color in the title

2. A song you like with a number in the title 

3. A song that makes you happy

4. A song that makes you sad

5. A song you're currently obsessed with

6. A song from an artist/band you’ve just discovered

7. A song you love from a genre you usually dislike 

8. A song you didn't like in the past that you do like now

9. A song that you used to love but now hate

10. Oldest song you love

11. Newest/most modern song you love

12. A favorite love song

13. One of your favorite 80’s songs

14. Best intro to a song 

15. A song that you never get tired of

16. A great song from a band/artist from your home country

17. A song you discovered on TV

18. A song from the year you were born

19. A song that reminds you of your childhood

20. A song from your pre-teen years

21. A favorite song with a person’s name in the title

22.  A song with a voice that you love

23. A song with your favorite band

24. A song by an artist no longer living

25. A song you got sick of because of the radio

26. A song from a movie

27. A song you know all the words to

28. A song to drive to 

29. A cover that is better than the original

30. An acoustic song you love

 

Breaking Bad Säsong 2

 
 
Denna säsongen var bättre än första. Det var mer spänning den här säsongen och man fick en ännu större bild av hur ser ut i droghandelns värld. En brutal, tuff och tragisk värld med många inte så trevliga typer. Det främsta exemplet är väl Tuco i början av säsongen. Att säga att han var galen är minst sagt ett understatement. Man förstod väl redan i förra säsongen att det här inte skulle vara nån bra kille att göra affärer med.
 
Jesse är min favoritkarakär. Har blivit lite smått förälskad i honom. Men vad mycket elände det har varit för honom i denna säsongen. Tyckte så himla synd om honom där på slutet när Jane dog. Asså åh stackarn. Man ville bara krama om honom. Hoppas att han kommer lyckas ta sig vidare från det här nu och ta sig ur sitt drogberoende. Måste också säga att jag har gillat att se hur Walt och Jesses realtion har utvecklats under den här säsongen. Det är nästan som att de har ett far och son förhållande nu.
 
Var ett par gånger under säsongens gång jag trodde att Walt skulle förlora kontrollen och spåra ur helt. Att försöka hålla uppe det här dubbellivet han lever måste väl såklart påverka en. Det var ju bara en tidsfråga innan hans lögner skulle hinna ikapp honom. Och det var dags för Skyler att få reda på att han ljugit nu, de hade nog inte kunnat dra ut på det mer. Ska bli intressant att se vad som kommer hända härnäst.
 
Ja en riktigt bra säsong. Är officiellt fast. Ser verkligen fram emot att se resten! 

RSS 2.0