Nashville 3x10 "First To Have a Second Chance"

 
 
Hade faktiskt inte anat innan att Gunnar kanske inte var Micahs pappa. Men man fattade ju direkt när han skulle göra ett faderskapstest. Hade dock aldrig kunnat gissa att det var hans bror som var pappan. Tyckte verkligen så synd om honom. Stackarn alltså. Undrar vad han ska göra nu. Det är ju ändå hans brorson så känns ändå som att han kommer vilja vara i hans liv. 
 
Ingen stor överraskning att det inte blir något bröllop mellan Rayna och Luke. Man har ju märkt nu ett tag att hon inte riktigt har varit där. Tyckte synd om Luke. Men hon måste ju ändå göra det om känns rätt. Bättre nu än efter de gift sig. Även om hon kanske borde gjort det tidigare egentligen. Det jag tror hon behöver nu är att fokusera på sig själv och familjen. Det är inte rätt tid att bli tillsammans med Deacon igen iallafall, varken för henne eller honom. Och jag undrar vad det är med Deacon nu. Hoppas inte att det är så illa så att det är cancer. 
 
Alltså jag borde vara jätteglad över att Avery och Juliette är tillsammans igen efter att ha hoppats på det så länge. Men samtidigt har jag den här känslan att han inte friade till henne av rätt anledning, att han bara gör det för att det är det som är rätt för barnet. Fast man har ju märkt att han fortfarande har känslor för henne, och kanske fick hela det här "vi är bara vänner" pratet honom att inse att han inte bara kan vara vän med henne. Jaja, jag är hur som helst väldigt glad att dom är tillsammans igen. Hoppas innerligt att det förblir så nu.
 
Man anade väl att Layla och Jeffs lilla flirt inte skulle sluta bra. Jag undrar vad som hände med Layla. Dog hon? Skulle ju vara hemskt om det var så allvarligt. Hon är faktiskt en karaktär som växt hos mig under senare tid. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: