New Girl 3x01 "All In"

 
 
Så härligt att alla serier börjar komma tillbaka igen. Igår hade New Girl premiär. Började ju nyligen kolla på serien och har verkligen sett fram emot att det ska börja igen. Och det var ett riktigt bra avsnitt tycker jag! Brukar inte skriva några avsnittsrecensioner om komediserier för det brukar inte finnas så mycket att skriva helt enkelt. Men nu när det var första avsnittet och allt så tänkte jag att jag skriver lite kort om avsnittet. 
 
I slutet av förra säsongen bestämde sig ju Nick och Jess för att satsa på förhållandet. Det är underbart att se dom vara helt supergulliga. Och man ser ju hur gärna dom vill att det verkligen ska funka. Hoppas det gör det nu med.
 
Sen har vi ju Schmidt som skulle välja mellan Cece och Elizabeth vilket gick...mindre bra. Kändes så himla typiskt honom att välja båda utan att de visste om det. Får väl se hur länge det kommer funka för honom. Inte så länge gissar jag på.
 
Winston och hans pusslande var ju kul med. Och att han inte visste att han var färgblind. Man borde ju märka sånt kan man tycka, haha.

Tvseries-Henny

LOVE LOVE LOVE! :D

2013-09-19 @ 19:52:06
URL: http://www.tvseries.webblogg.seJoannah

Vart är ser du serierna? vill se new girl men kan inte hitta hela 3:e säsongen nånstans:( snälla hjölp mig vil så gärna se!

Svar: Prova den här sidan, brukar funka: http://www.free-tv-video-online.me/
escapereality.se

2015-01-18 @ 23:25:37
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: