The Walking Dead 4x02 "Infected"

 
 
The Walking Dead är helt klart den serien jag tycker är bäst just nu. Man blir aldrig besviken. Ett grymt bra avsnitt som vanligt. Vilket kaos det blev när de helt plötsligt hade walkers inne i fängelset efter att Patrick hade förvandlats. Där inne tror dom ju att de ska vara säkra och kunna gå runt oskyddade. Men detta var ännu en påminnelse om att de aldrig är säkra. 
 
Förra avsnittet avslutades ju med att Patrick föll ihop och dog. Och man undrade ju såklart vad det var han hade dött av. Det verkar som att det var en influensa. Nu är ju frågan vilka som har varit i närheten av honom och därmed också kan ha blivit smittade. 
 
Även om det inte var en karaktär man kände så tyckte jag det var så sorgligt när den där pappan till de små flickorna dog. Helt förståeligt att den där flickan inte klarade av att döda sin egen pappa. Men jag tycker det är bra av Carol att hon lär barnen att försvara sig själva. Detta är ju världen dom lever i nu och det är något de måste kunna för deras eget bästa, för att överleva. Det är ju inte säkert att det alltid finns nån vuxen i närheten liksom. 
 
Kunde inte kolla när Rick dödade grisarna. Tyckte det var så hemsk! Djur och barn är något som jag inte klarar av att se lida i serier och filmer. Självklart var det något som var nödvändigt för att de inte skulle komma in på området, men ändå. Jobbigt att se.
 
Sen måste jag ju nämna scenen när Michonne började gråta när hon höll lilla Judith. Hade hon barn innan allt det här kanske? Mycket möjligt. Skulle ju förklara varför hon är som hon är. Jag gillar att man mer och mer börjar få se vad som vad finns bakom hennes fasad. 
 
Undrar vem det är som matar zombiesarna med råttor? Och vem det var som hade bränt upp de där kropparna på slutet? Ser fram emot nästa vecka!

bella

Ja, jag vet kunde inte heller titta när han dödade grisarna :( blundade och stängde av ljudet. Mm precis trodde också Michonne hade barn förut.. hon ville först inte hålla henne för hon hade säkert mist sitt lilla barn förut :/ Undrar också vem som matat dom med råttor :(((( vill veta meeer :( måste vänta till februari nu..

2013-12-29 @ 14:54:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: