The Walking Dead 4x01 "30 Days Without an Accident"

 
 
 
The Walking Dead är äntligen tillbaka. Som jag längtat! Började inte kolla på serien förens en dryg månad sedan så har inte behövt vänta lika länge som resten. Men ändå, jobbigt nog. 
 
Börjar med att skriva om den där kvinnan Rick stötte på i skogen. Gud vad hon såg förfärlig ut. Trodde faktiskt hon var en zombie först. Kände på mig att det skulle vara något skumt med henne. Och mycket riktigt var det så, hon ville att Rick skulle bli zombie mat åt hennes man. Men ändå väldigt tragsikt att hon hade behållt honom. Precis som The Governor behöll sin dotter. Sjukt, men tragsikt. 
 
Många nya karaktärer och jag känner inte riktigt att jag har koll på alla. Lite synd att han där killen dog vad han nu hette, Beths pojkvän. Även om man inte kände honom. Så sorligt att hon har blivit helt avtrubbad. Hon verkade liksom inte ens bry sig. 
 
Slutet var ju spännande. Fattade inte redigt vad det var han dog av? Var det något i vattnet eller maten? Ser ut som att dom har fått ett nytt hot iallafall. Om det är fler om har blivit smittade kommer det ju bli stora problem eftersom alla kommer förvandlas.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: