The Vampire Diaries 5x04 "For Whom the Bell Tolls"

 
 
Jag vet inte om jag gillar det här med att Stefan har förlorat sina minnen. Det är som att manusförfattarna inte vet vad dom ska göra med karaktären. Och han lyckas vara ännu mer irriterande än i vanliga fall. Asså det här med att Damon STAL Elena från honom. Haha! Vad är hon? En leksak? Det är väl hennes val för guds skull. Är så trött på det där tjatet så det finns inte. 
 
Känner inte att Matts storyline intresserar mig så värst mycket ärligt talat. Men jag är ändå glad att han har fått en riktig storyline denna säsongen. 
 
Slutet alltså. Jag erkänner, jag grät. Var ett bra tag sen jag gjorde det till The Vampire Diaries kan jag säga. Men herreguud vad sorgligt det var. Älskade att Tyler kom på slutet också. Hade inte varit detsamma om inte alla hade varit där. Så Bonnie är alltså borta föralltid nu? Jag var nästan helt säker på att hon skulle komma tillbaka på nått sätt. Men tydligen inte...Bonnie verkar vara en karaktär som många inte gillar. Vilket jag ärligt talat inte alls kan förstå. Hon har inte gjort något annat än att ställa upp för alla andra. Och det var också så hon dog. En av de mest osjälviska karaktärerna i hela serien. Åh Bonnie. Jag kommer sakna henne! :( 
 
Sen måste jag ju nämna sista scenen. Det ser ut som att vi har fått ännu en creepy professor. Varför ville han förvandla Jesse till vampyr?

SERIESNACK.SE

Nja, fast alla var ju inte på begravningen. ;) Så det kändes inte alls rätt att Tyler kom dit. Om han, som varit borta rätt länge, plötsligt dyker upp när det passar så borde även Stefan ha varit där (fast han kanske inte ens ville förstås...han minns ju inget!). Det kändes bara inte rätt att säga hejdå till en viktig karaktär som Bonnie och inte ha Stefan där. Samma sak om det hade varit Damon som fattades liksom.
Men over all så var det i alla fall en väldigt sorglig ceremoni. :( Kommer sakna Bonnie.
Ska bli intressant att se hur de går vidare med storyn nu. Kommer hon fortsätta vara med lika ofta? Vi får väl se. :)

Svar: Jo du har rätt, alla var inte där. Kände bara att det hade varit fel om Stefan varit där som inte ens minns henne. Men vanliga Stefan, självklart. Sen Tyler, visst han har varit borta ett tag. Men hade ändå inte känts rätt om han inte hade kommit, han har ju känt Bonnie och dom andra i hela sitt liv typ. Så jag tycker det kändes viktigt att han var där.
Jag fattade det som att hon inte kommer vara med alls nu? Men hon kanske kommer dyka upp lite då och då som ett spöke. Vem vet. Inte samma sak dock.
escapereality.se

2013-10-25 @ 14:08:58
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: