The Vampire Diaries 5x02 "True Lies"

 
 
Vet inte redigt vad jag ska tycka om Silas. Vissa stunder gillar jag honom och andra stunder går han mig bara på nerverna. Hur som helst så tycker jag att Paul Wesley gör ett bra jobb med rollen. Man kan, precis som med Nina Dobrev och hennes karaktärer, se en tydlig skillnad mellan dom. 
 
Katherine som människa är något av det jag gillar absolut bäst med denna säsongen. Tycker det är så kul när hon går runt och klagar över mänskliga saker. Nu har hon fått influensan stackarn. Snacka om att det måste vara en chock efter 500 år. Och "I'm the freaking moonstone", haha! Bästa repliken i hela avsnittet. 
 
Bara jag som tyckte det var lite konstigt hur snäll Jeremy var mot Katherine där på slutet? Med tanke på att hon försökte döda honom för bara ett avsnitt sen. Såg att vissa faktiskt shippar dom här två tillsammans nu. Hahah nej?? Hur WEIRD skulle inte det vara. Ja gud denna serie och alla möjliga ships det finns alltså. Det roliga är ju att detta faktiskt inte är det konstigaste som finns heller. 
 
Bonnie som spöke är ingen storyline jag är så värst intresserad av ärligt talat. Har varit trött på spökerna sedan säsong 3. Men jag gillade scenen med henne och Matt. Hoppas inte dom kommer dra ut på det här för länge. Tycker bara Elena och Caroline ska få reda på det nu. Så dom inte behöver gå runt och undra hur det är med henne längre. 
 
Kan ju inte säga att jag jublade över den där Stefan och Elena hallucinations scenen, nu när man äntligen har fått Damon och Elena tillsammans så tycker man ju att dom borde ha fokus på det. Men å andra sidan var det ju samma sak efter att Stefan och Elena blev tillsammans, då var det också en hel del Delena scener. Och om det är något man har lärt sig om serien vid det här laget så är det ju att manusförfattarna hela tiden måste göra båda sidorna nöjda, hur mycket storyn än får lida för det tyvärr.
 
Så nu är Stefan ute ur lådan. Vad var det för död kropp på slutet? Betyder detta att The Ripper är tillbaka igen?

SERIESNACK.SE

Hej Towe!

Jag och några andra tänkte skapa en grupp på facebook som vi tänkte kunde vara en plats som vi alla kan diskutera serier tillsammans. Hade varit trevligt. Är det något du är intresserad av att vara med i? Jag hade även tänkt fråga andra seriebloggare och såklart läsare. :) let me know! /Bea

Svar: Ja absolut! Kul! :)
escapereality.se

2013-10-12 @ 14:41:12
URL: http://seriesnack.se/SERIESNACK.SE

SV: Härligt! Vad är din mejl? :) Så kan jag bjuda in dig i gruppen.

Svar: towe_almstrom@hotmail.com
escapereality.se

2013-10-12 @ 16:43:10
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: